...Vagy Ti..Férfiak...
mert,ha volna rajtunk még vagy 2 lyukkal több...oda is szeretnétek...
tudod..mikor a kezem nyujtom és a karom kell...
![smile](images/smilies/smile.gif)
mert,ha volna rajtunk még vagy 2 lyukkal több...oda is szeretnétek...
![wink](images/smilies/wink.gif)
tudod..mikor a kezem nyujtom és a karom kell...
: )
nem tartom maradiságnak vkinek bejön vkinek nem. de az azért elég kellemetlen amikor neki próbálok örömet okozni és nem érti meg hogy ezt én tudom kontrolálni és ha hagyja is h tegyem akkor talán nem öklendeznék és élvezném én magam is...
Milyen jó, hogy lassan két éve egyáltalán nem nézünk tv-t!!! A szex ellazít, olyankor semmi más nem érdekel, így azthiszem nemnagyon történik olyan ami idegesítene. Néha kopogtatnak, de már tudják, hogy vissza kell jönni később...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89109)
2007. 10. 08. hétfő 09:46
Ha esetleg közben bekapcsolva marad a tv és nem azt mondom h bámuja az adást,hanem közben ha olyat hall kinéz a tv-re,zavaró,h sunyiban tv-t néz közben és aztán letagadja
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ha nem veszi észre a pasim hogy nem megy lejjebb a farka...hát én szeretném a legjobban hogy neki jó legyen na meg tudni mennyire szeretik a pasik mélytorkot de az nagyon nem segít amikor érzem h nem megy lejjebb és már (elnézést a szóhasználatért) jön az öklendezési inger erre ő meg próbálja nyomni... :S ilyenkor úgy elmegy a kedvem a szopástól meg az örömszerzéstől is. ami nekem nem kellemes és kényelmetlen az feszélyez ergo nem tudok olyan odaadással örömetokozni :S na én ettől vagyo kéééész
3 hónapja nem idegesít semmi sem szex közben
Úgy nehéz, ha nincs
Úgy nehéz, ha nincs
A szex közben nem tud felidegesíteni semmi. Utána annál inkább az, hogy a szeretőmnek "haza" kell mennie. na ez a rossz és idegesítő!!!!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Sőt sajnos több nő is igy van vele de még melletem senki nem panaszkodok,számomra a legfontosabb a figyelmességigy nincs feszültség idegesség
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217845)
2008. 03. 19. szerda 16:09
Az önzőség.
És ha nem tud ráérezni, mikor kell azokat az állati, csúnya szavakat használni.
De úgy összességében minden, ha nincs a másikra hangolódva az ember.
A nők számára ugyanúgy lehangoló lehet az, ami egyben izgató is. De ha a férfi nem veszi a fáradtságot arra, hogy előbb megismerje a vágyainkat, akkor csak magára vethet, ha nem úgy sül el a dolog, ahogy azt ő elképzelte.
Amúgy, hogy valami konkrétumot mondjak, engem legjobban az élettársam idegesít fel szex közben, mert vele nincs, ezért magammal játszom..Ha pedig ezt teszem, nem szeretem, ha "meglep"..Mert, ha szeretném, akkor inkább vele játszanék. Remélem, nem túl bonyolult
A nők számára ugyanúgy lehangoló lehet az, ami egyben izgató is. De ha a férfi nem veszi a fáradtságot arra, hogy előbb megismerje a vágyainkat, akkor csak magára vethet, ha nem úgy sül el a dolog, ahogy azt ő elképzelte.
Amúgy, hogy valami konkrétumot mondjak, engem legjobban az élettársam idegesít fel szex közben, mert vele nincs, ezért magammal játszom..Ha pedig ezt teszem, nem szeretem, ha "meglep"..Mert, ha szeretném, akkor inkább vele játszanék. Remélem, nem túl bonyolult
Az önzőség.
A telefon!
"Engem az tud a legjobban felidegesíteni, ha a 7-kor, otthon kezdődő sexre csak fél 8-ra érek haza, és sorba kell állnom az asszonynál ""
hahahha...ez pönge
hahahha...ez pönge
Az egyik ismerősömet pl.a felesége idegesíti fel szex közben...
Erre az esetre kellene piacra dobni a megfelelő formájú rezgős telefont.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 03. 12. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 07:33
Engem a szex közben megszólaló mobiltelefon idegesít a legjobban. De olyan is előfordult már velem, hogy a csaj fel is vette a telefonját és nagy lelki nyugalommal csevegett szex közben. Nekem pedig elborult az agyam és kikapva a csaj kezéből a telót feldugtam a hövelyébe...
Engem a szex közben megszólaló mobiltelefon idegesít a legjobban. De olyan is előfordult már velem, hogy a csaj fel is vette a telefonját és nagy lelki nyugalommal csevegett szex közben. Nekem pedig elborult az agyam és kikapva a csaj kezéből a telót feldugtam a hövelyébe...
1szerű a +oldás....kapcsoljátok ki a tv-t
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 12. szerda 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2008. 03. 12. szerda 00:43
Azt a qrva tévét ki is lehet kapcsolni, de bele lehet vágni a képernyőbe egy virágvázát is akár. Mert ha az idegesít szex közben, hogy a párod fenekétől, lábától, mellétől, fejétől stb. nem látod a tévét, akkor legjobb kidobni. Vagy a tévét vagy a párodat, ill. ugorj ki magad az ablakon.
Azt a qrva tévét ki is lehet kapcsolni, de bele lehet vágni a képernyőbe egy virágvázát is akár. Mert ha az idegesít szex közben, hogy a párod fenekétől, lábától, mellétől, fejétől stb. nem látod a tévét, akkor legjobb kidobni. Vagy a tévét vagy a párodat, ill. ugorj ki magad az ablakon.
Engem is a tv tud idegesiteni,sajna elöfurdult már.....
Szex közben a szakítás tud nagyon felidegesíteni.
Volt már rá egyszer példa.
De a szakítás után pár héttel befejeztük amit elkezdtünk.
A szakítás ellenben maradt.
Volt már rá egyszer példa.
De a szakítás után pár héttel befejeztük amit elkezdtünk.
Ha nagyon kivánom nehéz felidegesiteni és kiboritani a ritmusból bármi is,ha nem tudom befejezni valami külső tényező miatt,na akkor oszt ideges vagyok de nem gyengén
![idiota](images/smilies/idiota.gif)
Ha esetleg közben bekapcsolva marad a tv és nem azt mondom h bámuja az adást,hanem közben ha olyat hall kinéz a tv-re,zavaró,h sunyiban tv-t néz közben és aztán letagadja