Ha a partner nyugodt,és azt mondja:NA ebből se lesz ma már sex.
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
a fingás, böfögés, vagy röhögés!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
ez engem is zavar, nem is kicsit, ha próbálom mindenféle jóval kényeztetni és akkor csak a nemtudom jön, meg, hogy mindig nekem kell megmondani ezt meg azt, akkor legközelebb nem lesz ilyen és akkor el lehet felejteni mindent!!
(Ez egy válasz Esweit üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 22:01
idegesít ha egy nő nem tud értelmes választ adni nekem... egyszerű kérdésre... és folytatodhatna a páwör... helyette jön az hogy mindig ő meg ő... kit érdekel egy idő múlva ha mindig ő a lényeg... te meg csinálj jól mindent... tipikus ostoba nő...(mint általában a legtöbb) nem tud értelmes választ adni és még neki áll följebb - ez szánalmas! volt hogy átirányítottam a hívásokat a régi számomra a másik telo kint maradt... anyu vette fel... aztán kopogott be szobámba drágám épp szívta ki a számára élénkítő nedvet... fura volt így a másik nővel beszélni de hatalmasat élveztem! azóta inkább kikapcsolom vagy szimplán nem veszem fel... viszont utálom a mellébeszélést... azért mert az ember nem mond semmit mindent tud... csak játszik okosan ügyin...na meek elátom a drágám... benne legalább van élet... és nem azt akarja hogy csak ő és ő hanem önzetlen... és az jó mert attól én is ilyenné válok naon is... páwörre fel...lets go!
srac11ker, van benne valami, sőt elég sok, meg nemcsak barátnő hanem tesó, hallottam már ilyet és engem is zavar a dolog
Engem az tud a legjobban felidegesíteni, ha a 7-kor, otthon kezdődő sexre csak fél 8-ra érek haza, és sorba kell állnom az asszonynál
![smile](images/smilies/smile.gif)
egyszer volt 1 barátnőm valamikor kb 6 éve na ő olyan volt mint 1 akáctuskó
na az nagy feeling 1 ilyen nőt dugni nem is maradtam meg mellette csak 1 hónapig mert azt hittem hogy majd változik a dolog
na az nagy feeling 1 ilyen nőt dugni nem is maradtam meg mellette csak 1 hónapig mert azt hittem hogy majd változik a dolog
általában az szokott felidegesíteni ha megcsörren valamelyikünk mobilja
Párna fej és nem a popsi alatt.
Közben már engem se idegesítsok minden. Mondjuk a szomszéd kutya ugatása, vagy valami idióta zene, mint britniszpírsz és hasonlók. De még nem tartok ott, hogy ezek miatt leblokkolnék...
Közben engem sem, de a szexhez vezető úton... aminek 10%a zsákutca :( najó. 3%a
ilyen indokok miatt... :(
Nem értem. mondja inkább az igazat, hogy nincs kedve/hangulata... De hogy előjön egy olyan témával, ami egyértelműen kiüti azt, hogy folytassuk egymás izgatását.....
Nehogy félreértsen valaki, amúgy maximálisan meg vagyok elégedve szexuális életemmel, és tisztában vagyok vele, hogy a nőknek van mikor nem megy, de akkor azt mondja és minden oké
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értem. mondja inkább az igazat, hogy nincs kedve/hangulata... De hogy előjön egy olyan témával, ami egyértelműen kiüti azt, hogy folytassuk egymás izgatását.....
Nehogy félreértsen valaki, amúgy maximálisan meg vagyok elégedve szexuális életemmel, és tisztában vagyok vele, hogy a nőknek van mikor nem megy, de akkor azt mondja és minden oké
Engem szex közben semmi sem tud felidegesíteni!!!
Jah, ez engem is. A kedvem elmegy az egésztől, hogy mindig ilyenkor kell elöjönni valami "fontos" témával... általában: "szeretsz? Télleg? de biztos? de teljesen biztos? de tutti?" és amikor már 10-jére kérezi, akkor már 50 %-os a keménység... nem ilyenkor akarnám én ezeket megbeszélni. Vagy a legutóbbi. Közben: "Lehet hogy terhes vagyok" Mért mindig közbe akarják ezeket megbeszélni???????
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
![violent](images/smilies/violent.gif)
2007. 08. 27. hétfő 12:54
Mikor már mind2en be vagyunk indulva, félmesztelenül kényeztetjük egymást, s egyszercsak bedobja mint témát, hogy mennyire kívántam és hogy miket gondoltam, mikor még nem jöttünk össze. [mint kérdés...]Nem értem, mikor látom, hogy ő is élvezi, egyszercsak 180 fokos fordulat, lenyugszik és beszélgetni akar :S
Aztán nem érti miért ment el a kedvem, vagy mi a baj...
Ha a fülem mellett elhúz egy szúnyog!
Mikor már mind2en be vagyunk indulva, félmesztelenül kényeztetjük egymást, s egyszercsak bedobja mint témát, hogy mennyire kívántam és hogy miket gondoltam, mikor még nem jöttünk össze. [mint kérdés...]Nem értem, mikor látom, hogy ő is élvezi, egyszercsak 180 fokos fordulat, lenyugszik és beszélgetni akar :S
Az agyamra megy az, hogy az anyós szex közben engedi be a macskát a szobába! Húznám a fejére az ajtót!!!
Ha csengetnek!
én akko bírok kipukkanni amikor hergel aztán bejelenti hogy még sincs hozzá kedve
na akko megzavarodok
![idiota](images/smilies/idiota.gif)
nem szexelek;anélkül is idegeskedem újabban
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Nagyon fel tud idegesíteni, mikor a barátnőm megkérdi utánna, hogy jó volt e!
Engem az, hogy nem kapom még amit akarok! Meg az is ha meg kérdezik, hogy jó volt e? Mirre szerinted? Vagy rá kell jönnöm, hogy k...... béna!
![merges3](images/smilies/merges3.gif)