Napközben folyamatosan ingerel amitől én persze alaposan felizgulok,azután este 11 körül még vasvillával se tudom gyermekeimet mélyállomra invitálni és a hosszú küzdelem után még be szól hogy :na nekem reggel korán kell kelni már fürdeni sincs kedvem jócakát.Én meg úgy érzem ilyenkór magam mint egy oroszlán aki ugrás közbe döbben rá hogy meg van láncolva
Nem bírom ki, hogy ezt a poént itt ne süssem el:
Két pasi beszélget. Az egyik kérdi: Te mivel tudod felizgatni a feleségedet?
Hát azzal - válaszol a másik-, hogy dugás után a függönybe törlöm a farkamat!
Két pasi beszélget. Az egyik kérdi: Te mivel tudod felizgatni a feleségedet?
Hát azzal - válaszol a másik-, hogy dugás után a függönybe törlöm a farkamat!
Késő este egymáshoz bújunk,simogatás elkezdi szopni a farkam,.és ekor megmered figyel ,kérdem mivan?A gyerek biztos hogy alszik?ezt hogy kimondta oldalra fordultam és jóéjszakát!!!Persze aludni nem tudok az idegtől.
de volt olyan pasim is aki előtte élérehajtogatta még a zokniját is
Van egy pár idegesítő dolog...
Pl, amikor a picur felkel és iszonyat ordításba kezd...
Vagy amikor percenként kérdezgeti a pasi, h "jó így? hogy csináljam?" na ettől falra mászok..
a telefonos témához annyit h egyszer félálomban voltam, éreztem h a férjem próbál ügyeskedni h valami kellemesre ébredjek, de még eg kicsit színlelni akartam az alvást
erre megszólalt a mobilom és a következő párbeszédet hallgattam végig férjem és barátnőm között:
-Szia, zavarok?
-Hát igen
- tényleg?
-Tényleg
-ok. xy (mármint én) otthon van?
- ja, alszik
- mi jót csináltok ma?
-semmit.
-olyan furcsa a hangod, baj van?
-nem.
-akor zavarok?
-zita, igen, zavarsz
-ja, ok
.. na itt pukkadtam ki a nevetéstől...
Pl, amikor a picur felkel és iszonyat ordításba kezd...
Vagy amikor percenként kérdezgeti a pasi, h "jó így? hogy csináljam?" na ettől falra mászok..
a telefonos témához annyit h egyszer félálomban voltam, éreztem h a férjem próbál ügyeskedni h valami kellemesre ébredjek, de még eg kicsit színlelni akartam az alvást
erre megszólalt a mobilom és a következő párbeszédet hallgattam végig férjem és barátnőm között:
-Szia, zavarok?
-Hát igen
- tényleg?
-Tényleg
-ok. xy (mármint én) otthon van?
- ja, alszik
- mi jót csináltok ma?
-semmit.
-olyan furcsa a hangod, baj van?
-nem.
-akor zavarok?
-zita, igen, zavarsz
-ja, ok
.. na itt pukkadtam ki a nevetéstől...
az nem szex KÖZBEN, hanem HELYETT van...
Ha érzem hogy kiszakad a gumi!!
Ez engem is.
Pláne hamegkérdezi, hogy nem tudsz még jönni?
Na akkor kivenném legszívesebben belőle, de akkor csak magammal b***ok ki.
Pláne hamegkérdezi, hogy nem tudsz még jönni?
Na akkor kivenném legszívesebben belőle, de akkor csak magammal b***ok ki.
mit még ne?????
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 18:13
" Szex közben ...
Inkább a bemelegítésnél amikor már eltelt nem kevés idő és azt mondja " még ne ... "
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba. "
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...!
Inkább a bemelegítésnél amikor már eltelt nem kevés idő és azt mondja " még ne ... "
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...!
" Szex közben ...
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...! (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...! (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 17:35
Szex közben ...
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba.
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba.
a villanyszámlás. mindig akkor jön
ha kimaradok belőle )
ha a szomszéd átkopog......és ez már többször megtörtént.....
Ja,én meg közbe látom,h mindenhova írogatja a hülyeségeit. Mindjárt le lesz tiltva,úgy érzem,nem sokáig marad.
te is olyan vagy mint a pasim, azt mondta csak akkor vesz nekem vibrátort ha már nem áll fel neki
Akos,az ne idegesítsen. Nem lehet vetélytárs egy dildó Neki ez így még izgalmasabb,még jobb,ennyi,örülj neki inkább,hogy nem hallgat mélységesen arról,mit szeretne.
Sztem meg a feleséged ilyenkor idegesebb lehet nálad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89461)
2007. 05. 31. csütörtök 17:56
ha éppen kúrok egy csajt, és bejön a feleségem. na ez fel tud idegesíteni
ezt nem mondod komolyan, úgye???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ami idegesít az ha megzavarnak... a folytos pózváltások, mire váltunk elmegy minden jó :(
)))))))))))))))))))
Az inkább ciki öcsém :P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Az inkább ciki öcsém :P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)