Reggelt!
Alakul ez...már kispéntek
Megint tombolt az anticiklon éjjel..keveset aludtam,szórakozhatna már máshol...
Öcsy,ha jól rémlik már megy a buli,jó a hangulat?Picsasátorral mi a helyzet?
Alakul ez...már kispéntek
Megint tombolt az anticiklon éjjel..keveset aludtam,szórakozhatna már máshol...
Öcsy,ha jól rémlik már megy a buli,jó a hangulat?Picsasátorral mi a helyzet?
Szép estét! Végre ismét főzhetek friss kvt nektek Látom azért mindenki aktiv volt ma is Nokedlee miért is érzed magad nyamvadtnak??dobj fel egyképet és meglátod hányan nyalnának ki az alvós bugyidból
Erre az esetre sütöttem neked indonéz fordított kávét,ezt valóban fordítva isszák,ráfordítják egy tányérra oszt jól kiszívószálazzák a pohár alól.(Minek kell a kávét megforgatni? )
Ha ezt iszod fordítva legközelebb,akkor pont jó lesz Egs
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 26. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ezt iszod fordítva legközelebb,akkor pont jó lesz Egs
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 26. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 13:26
Én ma folyamatosan fordítva iszom a kávét szerintem, olyan szinten nyamvadt vagyok szörnyű
Nyamvadt,mi?? Aztán mégis,hogy felkavartad itt az állóvizet! Mi lenne,ha nem nyamvadtnak éreznéd Magad,hanem Szexi Csajnak,ami vagy-Tornádó????
2024. 06. 26. szerda 13:26
Én ma folyamatosan fordítva iszom a kávét szerintem, olyan szinten nyamvadt vagyok szörnyű
Felénk nem durrogott, vagy én átaludtam. De az út vizes volt reggel, úgyhogy lehet ide is elpacsált valaki.
Franciabugyi is egy hasznos találmány, hálás vagyok érte, no meg a domborodó toppok
Látom jól viselkedtek, ebéd után is jár a kávé.
Franciabugyi is egy hasznos találmány, hálás vagyok érte, no meg a domborodó toppok
Látom jól viselkedtek, ebéd után is jár a kávé.
Vidámat!
Szólt a startpisztoly bizony...
Hajnalban durrogós villám ébresztett,nagy vihar volt,majdnem világgá futottam...azóta durrogok én is meg morgok
Szólt a startpisztoly bizony...
Hajnalban durrogós villám ébresztett,nagy vihar volt,majdnem világgá futottam...azóta durrogok én is meg morgok
Kutyi, nőben logikát sose keress
Van magyarázata, de az sem biztos hogy jobb volna
Van magyarázata, de az sem biztos hogy jobb volna
Sziasztok! Hagytalak nyerni Noki. Peca közben meztelenül,alváshoz meg "beöltözöl"??? Micsoda kettősség! De persze csak poénkodok. A sejtetés izgalmas tud lenni. Öcsyke,a sziluett dolog nekem is bejön!
Jó reggelt
Én nyertem akkor ezekszerint? Hű
Franciabugyiban alszom és topban
Most már. Régebben meg boxeralsóban aludtam
Meztelenül nem komfortos számomra.
Én nyertem akkor ezekszerint? Hű
Franciabugyiban alszom és topban
Most már. Régebben meg boxeralsóban aludtam
Meztelenül nem komfortos számomra.
Jó reggelt! Bekészített kávé lefőzve, startpisztoly eldördült, a versenyzők fej-fej mellett még csukott szemmel és az utolsó álomfoszlányokkal küzdenek a konyhába jutásért
Később még benézek, kíváncsi vagyok a végeredményre.
Noki te miben alszol és mész az első kávédért? A TitkosCsajszi tök pucéran nyomja... még elképzelni is rett... akarom mondani gyönyörű. Bár én bírom a szép mellek sziluettjét a hálóingen. Bugyi nem kell
Később még benézek, kíváncsi vagyok a végeredményre.
Noki te miben alszol és mész az első kávédért? A TitkosCsajszi tök pucéran nyomja... még elképzelni is rett... akarom mondani gyönyörű. Bár én bírom a szép mellek sziluettjét a hálóingen. Bugyi nem kell
Szép estét ! Látom azért nappal mindenki benézett reggelre lesz bundáskenyér !!! sok sok tejföllel.... Kv is bekészítve hogy induljon jól Nektek a szerda....
Ez a magán szektor sajátossága, nincs munkaköri leírás és néha van egyedi gondolkodású ügyfél, akinek tovább tart megértenie, hogy amit szeretne az extra mert... Ja az utalás egyre gyakoribb, sajnos előre mondani kell, mert egyre kevésbé természetes. Én ott helyben megvárom, pár másodperc. Borravalót az idős nénikék adnak, a mostani degeneráció még egy pohár vízzel sem kínál. Modjuk én kérek, ha úgy van
Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok
Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát
Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá
Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok
Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát
Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá
A kuncsaftot nem bántottam,mert a főnök ismerőse,le lesz rendezve az anyagi része,de jól érzed Crazy,a borravaló az ablakba!!
Már hogy tudna figyelni a pecára,miközben bámul A Pucérra???
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:10
Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok
Viszont nagyon szeretem a természetet, a csendet, szeretek a szabadban lenni
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces
Szóval ilyen koca-peca ez inkább, mintsem komoly, részemről
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces
Nem hangzik túl jól ez a sztori. Akkor a kedves ügyfél fürdött a Balcsiban legalább? Behajítottad?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:07
Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben?
Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok
Hoztam nektek hűsítőt is,egs
Hát Kutyu....de remélem hogy azért végeztél mára Az ilyenek azért szoktak utalni utólag? Borravaló gondolom felejtős náluk
Hát Kutyu....de remélem hogy azért végeztél mára Az ilyenek azért szoktak utalni utólag? Borravaló gondolom felejtős náluk
Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben?
Vidámat!
No,melós rész letudva mára Szabi az meeeg...majd eccer...
Én 5 percre lakom a Balcsitól,szerintem két éve nem csobbantam benne...
Nocsak,pecás Noki Párom is szerette,sokat jártunk,pedig nem kimondott csajszis sport,pedig a lyányokra inkább az a jellemző állítják a kukacot mint vízben lógatják...
Oszt mennyire fanatikusan?
No,melós rész letudva mára Szabi az meeeg...majd eccer...
Én 5 percre lakom a Balcsitól,szerintem két éve nem csobbantam benne...
Nocsak,pecás Noki Párom is szerette,sokat jártunk,pedig nem kimondott csajszis sport,pedig a lyányokra inkább az a jellemző állítják a kukacot mint vízben lógatják...
Oszt mennyire fanatikusan?