Köszönöm, igen emlékszem rá. De gondoltam van itt egy csomó tó, adja magát, hogy egy ekkora város vonzáskörzetében járnak valahova azok akik csak csobbanni vagy napozni szeretnének ruhamentesen.
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 16:36
Öcsyke külömben Magyarhertelenden a szauna parkhoz tatrozik egy nudista napozó kert is.,... hogy bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....
32.5 van nálunk....
Öcsyke külömben Magyarhertelenden a szauna parkhoz tatrozik egy nudista napozó kert is.,... hogy bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....
32.5 van nálunk....
Egészségetekre ! Nekem a hétvégém tegnap lejárt :( Ma már meló van :( igy csak a fagyi marad még nyalásra is ..... Sört majd talán este 6 után valami jóféle barnát....kv készlet frissitve....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 28. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidámat!
Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban
Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban
Jó reggelt! Fesztivál off, Mint írtam feledhető, de igazából csak egy ürügy volt és ha már itt akkor lecsekkoltuk a híres Fishing On Orfűt.
Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt Legalábbis bízom benne, hogy nem hiába túlórázom a fagyigyárban Nem is titok, jó tett helyébe hálát várok
Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?
Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt Legalábbis bízom benne, hogy nem hiába túlórázom a fagyigyárban Nem is titok, jó tett helyébe hálát várok
Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?
Csapoltam söröt nektek is! Lánykáknak finom meggyes, embereknek a barna vagy a prémium lagert tudom ajánlani. De ínyencek is vannak így csapoltam IPA-t is, igyátok míg hideg, és habos!
Reggelt én is.
Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal
Ma sem fog kelleni sapka meg sál.
Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal
Ma sem fog kelleni sapka meg sál.
Jó reggelt! A reggeli kávét a Pécsi sörgyár támogatja. 10-től gyárlátogatás, így nincs lustizás!
A tóban pucér fürdés megvolt tegnap! Aztán napozás a stégen.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 14:07
öcsyke én itt lakom a közelben a de a zenei felhozatal sosem fogotbt meg annyira hogy kimenjek Orfűre.... Tóban való csobbanás jobban megmozgat Kv frissitve és végre hétvége nekem is Forró kövek holnap este....
öcsyke én itt lakom a közelben a de a zenei felhozatal sosem fogotbt meg annyira hogy kimenjek Orfűre.... Tóban való csobbanás jobban megmozgat Kv frissitve és végre hétvége nekem is Forró kövek holnap este....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 09:15
Rég fesztiváloztam már, el is felejtettem milyen. Mondjuk a zenei felhozatal érdekes...
Jó reggelt! Este jött a zuhéj, így inkább bekuckóztunk, a nappali sem forog
Ma kirándulás, erdei séta, kicsit töltődünk az erdőben.
Ti se dolgozzatok sokat, mert lelkiismifurdim lesz
Ma kirándulás, erdei séta, kicsit töltődünk az erdőben.
Ti se dolgozzatok sokat, mert lelkiismifurdim lesz
Reggelt!
Ééés péntek!
Öcsy,lerögzítettem a nappalit hogy ne forogjon
Ééés péntek!
Öcsy,lerögzítettem a nappalit hogy ne forogjon
Túl sok hasonlítási alapom nincs fesztiválokhoz. Ez nem az az összebújós fesztivál, az két hét múlva lesz, de akkor inkább az itteni Gg-s cset-talira megyünk. Na az is mindíg szuper móka.
Most irány az esti koncertek, hátha ma érteni is fogom miről szól a dal. Korosztályt tekintve nem lógunk ki, ami bíztató.
Szép estét
Most irány az esti koncertek, hátha ma érteni is fogom miről szól a dal. Korosztályt tekintve nem lógunk ki, ami bíztató.
Szép estét
Milyen a feszivál?
Mindannyian elmentetek?
Kedvet kaptatok egy kis duhajkodásra?
Mindannyian elmentetek?
Kedvet kaptatok egy kis duhajkodásra?
Rég fesztiváloztam már, el is felejtettem milyen. Mondjuk a zenei felhozatal érdekes...
Nem szabad hinni nekik, szikrázó napsütés.
Visszafeküdtem még egy órácskát aludni, így végre a nappali sem forog körülöttem
Az összebújásos terv is van (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Visszafeküdtem még egy órácskát aludni, így végre a nappali sem forog körülöttem
Az összebújásos terv is van (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 08:40
Állítólag ma is esni fog, sőt itt már most is esik
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném
Állítólag ma is esni fog, sőt itt már most is esik
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 07:03
Egész este vakuzott az ég, aztán amikor leszakadt és minden bugyi hirtelen nedves lett úgy döntött az emberek többsége, hogy elmegy haza
Ma újra nekifutunk! Kiderítjük az igazságot!
Jó reggelt, vagy napot, vagy ilyesmit
Köszi medve, de ez asszem nem segít biztos ez a hülye idő. Tegnap jól ránk szakadt az ég.... biztos valaki ezt kívánta, hogy szakadna ráá
géza, nem riogatom a gyanútlan nézelődőket, inkább nem dobok semmit sehova
Köszi medve, de ez asszem nem segít biztos ez a hülye idő. Tegnap jól ránk szakadt az ég.... biztos valaki ezt kívánta, hogy szakadna ráá
géza, nem riogatom a gyanútlan nézelődőket, inkább nem dobok semmit sehova
Egész este vakuzott az ég, aztán amikor leszakadt és minden bugyi hirtelen nedves lett úgy döntött az emberek többsége, hogy elmegy haza
Jó reggelt! Régen is forgott a nappali? Valaki kösse ki a kávét, legalább egy fix pont legyen már
Crazy az a Picsasátor... jól eldugták! Aztán kiderült nem is, tele volt egyszerű emberekkel akik halgatták ahogy egy pacák valami viktort szidott éneklésnek álcázva Halat nem láttam, halszag sem volt
Crazy az a Picsasátor... jól eldugták! Aztán kiderült nem is, tele volt egyszerű emberekkel akik halgatták ahogy egy pacák valami viktort szidott éneklésnek álcázva Halat nem láttam, halszag sem volt