Elnézést kérek, hogy a szavatokba vágok... de, de, de...
Jó reggelt! Ezt el kellett mondanom valakinek
Az első kávét megittam ne keressétek a többit itt hagyom. Köszi a kérdést, jól sikerült a tegnap! Egy szlovák párnak megtanítottuk a legfontosabb magyar szavakat a strand étterem teraszán. Cici, punci, kuki. Öröm volt hallgatni, ahogy hangosan gyakorolták és mutatták melyik hol van
Ma talán délután lenézünk Dél1-re. Ha elég ügyes leszek és végzem a dolgommal hamar.
Szép napot
Jó reggelt! Ezt el kellett mondanom valakinek
Az első kávét megittam ne keressétek a többit itt hagyom. Köszi a kérdést, jól sikerült a tegnap! Egy szlovák párnak megtanítottuk a legfontosabb magyar szavakat a strand étterem teraszán. Cici, punci, kuki. Öröm volt hallgatni, ahogy hangosan gyakorolták és mutatták melyik hol van
Ma talán délután lenézünk Dél1-re. Ha elég ügyes leszek és végzem a dolgommal hamar.
Szép napot
Ne gyertek ide. Itt mindenki pucér, nagyon süt a nap és balaton is van Szörnyű, mi is alig bírjuk
Berény
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 07. 06. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes jó napot
Miegymás Szabinak is
Merre Balcsiztok Öcsy?
Miegymás Szabinak is
Merre Balcsiztok Öcsy?
Jó reggelt! Kicsit belaktam a nappalit
Kávé már gyártásban, csészék előmelegítve.
Irány a Magyar tenger...
Kávé már gyártásban, csészék előmelegítve.
Irány a Magyar tenger...
Holnap meg pancsi a balatonban. Juhéjjj!
No meg volt a csobbanás. Kétszer is, bár a másodiknál már jó 30-40 cm hullámok is voltak szemből, jól feltámadt a szél. Egy órácska napozás azért belefért.
Kinek mitől szép ez a péntek?
Kinek mitől szép ez a péntek?
Jó reggelt! Egy kávé Szabinak is jár, valamit tudhat Minimum miegymást illetve nehogy gyanúba keveredjek Őkegymást
Péntek, újra jó idő. Délelőtt végzünk a munkával és még az is lehet, hogy csobbanok egy jót!
Kitartás
Péntek, újra jó idő. Délelőtt végzünk a munkával és még az is lehet, hogy csobbanok egy jót!
Kitartás
Szerintem a miegymás ami ilyen sokáig lefoglalja őket.
Haliho csak bekukk! DE ki az a Szabi aki ilyen szerencsés hogy az összes csaj rá ment ?? Frissitő kv bekészítve !!!
Remek napot.
Csajszikáink jól máshol vannak mostanában,mondjuk említették hogy szabi,pihi meg miegymás,de azt nem mondták hogy a nappaliból is szabin
Csajszikáink jól máshol vannak mostanában,mondjuk említették hogy szabi,pihi meg miegymás,de azt nem mondták hogy a nappaliból is szabin
Jó reggelt! Nincs pacsálás, meló van reggeltől estig. Aztán vacsi és ágybazuhanás. Így egy napot nyerünk amit otthon tölthetünk
Kávé adott, igény szerint vegyétek magatokhoz ha eljön az ideje.
Nagyon korrekt a megrendelőnk, volt reggeli! És vacsira főzött egy kondér gulyáslevest is nekünk! Finom is lett, jól is esett. Testnek és lélek is táplálva lett.
Kávé adott, igény szerint vegyétek magatokhoz ha eljön az ideje.
Nagyon korrekt a megrendelőnk, volt reggeli! És vacsira főzött egy kondér gulyáslevest is nekünk! Finom is lett, jól is esett. Testnek és lélek is táplálva lett.
Sziasztok! Bocs,de betemet a meló! Csak a kávé tart életben. Miért nem sunnyogósnak születtem? Körülöttem annyian vannak,hogy még! Minden baromnak gerincsérve van,de azért gyúrni jár! Nem is folytatom. Öcsyke,ha mégis marad időd,legalább te pacsálj egyet ,aztán mesélj,milyen a környék!
Jó reggelt! A bekészített kávégránát kibiztosítva! Ma kicsit korábban.
Kutyu maholnap gondolok rád, a nyéki tó mellett fogok dolgozni és jó esély van rá, hogy nem fogok megmártózni benne. Pedig kedvenc a tó, gyönyörű víz és még pucérkodni is lehet. Meglátjuk
Szép napot
Kutyu maholnap gondolok rád, a nyéki tó mellett fogok dolgozni és jó esély van rá, hogy nem fogok megmártózni benne. Pedig kedvenc a tó, gyönyörű víz és még pucérkodni is lehet. Meglátjuk
Szép napot
Be kukk csak... de látom a csajok nagyon elfoglaltak..... kv bekészítve...
Jó reggelt! Tegnap kicsit alábecsültem a sötét oldalt, de szerencsére eszembe jutott egy régi kávébableves recept
Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket A mázlista... jól teszi! De néha hagyhatná pihenni őket itt a nappali ölén is
Szép napot
Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket A mázlista... jól teszi! De néha hagyhatná pihenni őket itt a nappali ölén is
Szép napot
Jó reggelt ! Qva hétfő nekem elmarad megint ... majd szerdán lesz :( de jöttem kvzni veletek !! limonádé is a hűtőben !
Én én én!
Nagyon igénylem a mai reggel...
Kitartás mindenki!
Nagyon igénylem a mai reggel...
Kitartás mindenki!
Jó reggelt! Jujj de hétfő! Kér valaki kávét? Vagy ideje sztrájkolni? Amíg kiderül megiszom a kávémat, a munka megvár
Szép napot
Szép napot
Köszönöm, igen emlékszem rá. De gondoltam van itt egy csomó tó, adja magát, hogy egy ekkora város vonzáskörzetében járnak valahova azok akik csak csobbanni vagy napozni szeretnének ruhamentesen.
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 16:36
Öcsyke külömben Magyarhertelenden a szauna parkhoz tatrozik egy nudista napozó kert is.,... hogy bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....
32.5 van nálunk....