Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Haliho mindenkinek !! zsákban hoztam kis hideget nektek !! Vízbe fagyasztva limonádé készült kv helyett !!! kitartást mindenkinek a hétre....
Egyrészt nem egyszerű a meló ebben a hőségben. Másrészt viszont örülök, hogy bírom. Mondjuk egy felkent szauna mesternek illik is bírnia
Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva
Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva
Jó napot! Jeges kávét valaki?
Szerinted. Kellemesen délutáni bóbiskolásból erre kelni. Megdörzsöltem a szemem, jól látok? És igen! Úgyhogy elismerően összeszorítottam a számat és nyeltem egyet.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:44
öcsyke gondolom azért diszkréten bámultad meg azt a gyönyörű látványt.... vizuális alkat vagyok szemeim elött van a kép a,it leírtál
öcsyke gondolom azért diszkréten bámultad meg azt a gyönyörű látványt.... vizuális alkat vagyok szemeim elött van a kép a,it leírtál
Sziasztok!! ma is sajnos ezt a meleget meloba kell elviselnem estig :( 22 fokban klimák alatt azért elviselhető... Kv készlet frissitve..Kutyu csak azt kérd a nejedtől amit Ő is szeret hagyd magad csak lazán ....
Szia öcsyke,helló srácok! Nem tudtál aludni,vagy csak időre mentél? Mert a Balaton megvár. Ha nem is lesz fürdés,legalább szép helyen legyél!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 10. szerda 03:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 03:18
Mondanám, hogy jó reggelt, de még a nap sem kelt fel Mindenki alszik az ágyában, ahogy megbeszéltük?
Ma megint lenézek a Balatonra Kutyu üzemmódban, plátói a kapcsolatunk Én akarom, de bármilyen közel van elérhetetlen lesz.
Vigyázzatok magatokra, ma is odabasz a napocska
Ma megint lenézek a Balatonra Kutyu üzemmódban, plátói a kapcsolatunk Én akarom, de bármilyen közel van elérhetetlen lesz.
Mondanám, hogy jó reggelt, de még a nap sem kelt fel Mindenki alszik az ágyában, ahogy megbeszéltük?
Köszönöm Géza! Néha elveszünk kicsit,de amíg újra meg újra magunkratalálunk,addíg nincs gond. Asszonykámnak meg majd mondom,akkor,hogy barátkozzon az elémtérdeléssel!! Vagy másra gondoltál?
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 14:46
Sziasztok!! Kicsit elvesztem a hétvégén..... kivették a kormányt a kezemből...és korsót adtak helyette a kezembe....Így se volt rossz azért :d de a friss keddi kvt benyomtamm... és készítettem újjat...Kutyu vígasztald meg hogy egy hölgyön nincs felesleges súly!! maximum a férje !!! Kutyu szerintem aki állatot úgy tart ,hogy családtagként az megérti az érzéseidet.... kitartás.. Neked
Sziasztok!! Kicsit elvesztem a hétvégén..... kivették a kormányt a kezemből...és korsót adtak helyette a kezembe....Így se volt rossz azért :d de a friss keddi kvt benyomtamm... és készítettem újjat...Kutyu vígasztald meg hogy egy hölgyön nincs felesleges súly!! maximum a férje !!! Kutyu szerintem aki állatot úgy tart ,hogy családtagként az megérti az érzéseidet.... kitartás.. Neked
Jó reggelt nappali,szia öcsyke! Na,mi fiúk ezt pontosan megértjük. Az egyik legszuperebb dolog amiért érdemes kinyitni s szemünk! Elképzelem mit láthattál,iszom a kávét és máris jól indul ez a Kedd!
Jó reggelt! Azért a keddi kávé csak finomabb, úgy is mondhatnám, másként kényeztet.
A szemgolyókra visszatérve... nem csak a férfi szemgolyókat
Néha az enyém is kiugrott. Pl. az utolsó kis heverészésből megébredve egy nagyon szép punci mutatta legszebb formáját nekem. Oké, nem bámulunk, láttunk már ilyent, de egyszerűen nem lehetett nem odapillantani. Lábbal totál felém, hason, kicsit szétnyitott lábakkal
A szemgolyókra visszatérve... nem csak a férfi szemgolyókat
Néha az enyém is kiugrott. Pl. az utolsó kis heverészésből megébredve egy nagyon szép punci mutatta legszebb formáját nekem. Oké, nem bámulunk, láttunk már ilyent, de egyszerűen nem lehetett nem odapillantani. Lábbal totál felém, hason, kicsit szétnyitott lábakkal
Részvétem, én is mindíg megsíratom. Ez így van rendjén, az egy hülyeség, hogy a férfi nem sír. Aki érez és eggyüttérez az igen.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 14:17
Öcsyke,a te Kedvesed is Mesebeli Lény(Tündér)! Gondolom a nudi helyeken nemcsak a rossz ismerősöket kellett kerülgetni,hanem a kiesett férfiszemgolyókat is!! Kösz a segítő....szándékod,szólok ha aktuális. Nem sajnáltatom magunk,de a depink oka,hogy a tizenötéves családtagkutyusunkat el kellett altatnunk. Nem gondoltam,hogy még fogok bőgni az
életben.
életben.
Öcsyke,a te Kedvesed is Mesebeli Lény(Tündér)! Gondolom a nudi helyeken nemcsak a rossz ismerősöket kellett kerülgetni,hanem a kiesett férfiszemgolyókat is!! Kösz a segítő....szándékod,szólok ha aktuális. Nem sajnáltatom magunk,de a depink oka,hogy a tizenötéves családtagkutyusunkat el kellett altatnunk. Nem gondoltam,hogy még fogok bőgni az
életben. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
életben. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 08:23
Nálunk is húzódott a dolog. Aztán bejelentettem, megyünk strandra. Ilyen meleg volt, mint most. Nagyon vágyott már a vízre. Amikor pakolt össze, mondtam fürdőruci nem kell
Persze volt sokk, de azért akarta. Így spontán bejött a dolog. Persze remegett az én lábam is, gyomrom gombócban, kb. 20 éve nem nudiztam.
Mondanám, hogy beszélek vele, ha látná kedvesemet... Párod fitnessz királynő hozzá képest Nagyon ott van, nagyon Nő. Hú de...
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni
Persze volt sokk, de azért akarta. Így spontán bejött a dolog. Persze remegett az én lábam is, gyomrom gombócban, kb. 20 éve nem nudiztam.
Mondanám, hogy beszélek vele, ha látná kedvesemet... Párod fitnessz királynő hozzá képest Nagyon ott van, nagyon Nő. Hú de...
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni
Nálunk is húzódott a dolog. Aztán bejelentettem, megyünk strandra. Ilyen meleg volt, mint most. Nagyon vágyott már a vízre. Amikor pakolt össze, mondtam fürdőruci nem kell
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 07:03
Boldog Szülinapot Mackó! Sziasztok! Bocsi,kicsit depis hangulatban voltam-vagyok,de majd apránként alakul. Nekem van tartásom,kivéve ha édességről van szó. Úgyhogy betortáztam. Öcsyke,irígy vagyok,mert én már rég fürödtem együtt a Nejemmel. Ebbe fogok beleőszülni!! Mármint hogy -majd ha lefogy!! Ezzel jön,azt közben 180cm magas-80 kiló. Kéne egy kamumérleg!!!
Boldog Szülinapot Mackó! Sziasztok! Bocsi,kicsit depis hangulatban voltam-vagyok,de majd apránként alakul. Nekem van tartásom,kivéve ha édességről van szó. Úgyhogy betortáztam. Öcsyke,irígy vagyok,mert én már rég fürödtem együtt a Nejemmel. Ebbe fogok beleőszülni!! Mármint hogy -majd ha lefogy!! Ezzel jön,azt közben 180cm magas-80 kiló. Kéne egy kamumérleg!!!
Jó reggelt! Az a csodálatos, ki nem hagyható kávé ami csak hétfőn reggel tud olyan keserű lenni!
Tegnap milyen érzelgősre vettem a figurát De tényleg, az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Főleg itt a gg-n a sok kamupöcs között
Szép napot, vizes törölközőt a nyakatokba ha sétálni, netalán dolgozni mentek!
Tegnap milyen érzelgősre vettem a figurát De tényleg, az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Főleg itt a gg-n a sok kamupöcs között
Szép napot, vizes törölközőt a nyakatokba ha sétálni, netalán dolgozni mentek!
Izgalmas volt ez a három nap. Fürödtem három nagy nudis tavunkban is. A nyéki pénteken, a legtisztább vízű de kispöcskalibráló a hőmérséklete. Azért úszható. Aztán a berényi, közepesen meleg víz, nekünk kb fél óra bent tartózkodásra kalibrálva. De ebben a melegben nagyon jól hűsített. Persze lehet beljebb melegebb volt, úgy védekeztek a párok, hogy egymással szemben a lány fel-le mozgással keverte a vizet
Ma délegyházi pancsi lett délutánra. Találkoztunk régi jó és kevésbé jó ismerőssel is. Utóbbit kikerültük ügyesen A víz itt az egésznapos kategória, már ami a hőmérsékletet illeti és nagyon jó tiszta a víz is. Szóval egy tó triatlon , szlovák barátság amit nyertünk a hétvégén.
Persze az egészet simán lecseréltem volna egy tortázásra Crazyvel Mert a tavak melegszenek és kihűlnek, de a barátok fontosabbak.
Ma délegyházi pancsi lett délutánra. Találkoztunk régi jó és kevésbé jó ismerőssel is. Utóbbit kikerültük ügyesen A víz itt az egésznapos kategória, már ami a hőmérsékletet illeti és nagyon jó tiszta a víz is. Szóval egy tó triatlon , szlovák barátság amit nyertünk a hétvégén.
Persze az egészet simán lecseréltem volna egy tortázásra Crazyvel Mert a tavak melegszenek és kihűlnek, de a barátok fontosabbak.
Happy Crazy tújú Karamellás mogyorós? Köszi! Mit kaptál magadnak?