No,élek ám még én is
A pénteki kávé a kedvencem,nem hagynám ki
Kicsit sűrű napjaim vannak manapság...a nappali szellemét meg kifigyelem és rászoktatom a mosogatásra is
A pénteki kávé a kedvencem,nem hagynám ki
Kicsit sűrű napjaim vannak manapság...a nappali szellemét meg kifigyelem és rászoktatom a mosogatásra is
Jó reggelt! Értem én, átvészeltétek a hetet egy hűvös borospincében, vagy egy szigeten a Karib tengeren De azért a pénteket csak meg kéne ünnepelni egy nappalisnak Mondjuk a kávé minden nap elfogyott, gondolom a nappali szelleme volt...
Tettem ki frisset Viszont hétfőtől csak faxolni tudom a reggeli betevőt, várnak a Dolomitok, meg kell másznom!
Szép napot
Tettem ki frisset Viszont hétfőtől csak faxolni tudom a reggeli betevőt, várnak a Dolomitok, meg kell másznom!
Szép napot
Jó reggelt! Utolsó lehelletemig kitartok az életem mellett Ami szuper, szeretem és többek közt kávé is van benne minden reggel És ha nekem van, akkor nektek is jut belőle, bármerre, bármit is csináljatok! Bár ha rám halgattok elmentek egy csendes nudista vízpartra, lazultok egy jót, és ha megkívánjátok egymást... , ne én mondjam már mi legyen
Szép napot
Szép napot
Szép estét Mindenkinek ! Öcsyke lehet csak mi ketten hajtunk... más mindenki csak nyaralgat..... kv bekészítve reggelre... jég is lessz a málnához.....
Jó reggelt! Tevével álmodtam. Na nem úgy! Álmomban a végtelen és forró sivatagot jártam oázist keresve. Nem volt és a nők is nyakig lepedőben voltak. Rémálom, még szerencse, hogy ma is egy fantasztikus meztelen nő mellett ébredtem Így a mai kávé legyen a fantasztikus és pótolhatatlan Magyar Nők tiszteletére Nagyon jó helyre születtünk tudtátok?
Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük
After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket
Lehet megfőtt az agyam a sivatagban
Szép napot
Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük
After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket
Lehet megfőtt az agyam a sivatagban
Szép napot
Jó estét... ismét vége egy forró napnak ... 29 még most is .. Frisskv bekészítve... kitartást mindenkinek !!
Ha végre itt a nyár És igen, nyárias az idő végre! Ne panaszkodjon senki, hogy nem volt nyár, tessék örülni neki! Ha nem örültök akkor is ez van
ha végre itt a nyár
ha végre itt a nyár
Szép estét mindenkinek ...... Esti kvt megittam bírjam reggelig.... :d reggelre lesz minden friss !!!
Szép napot, micsoda hétfő! Kávé jéggel vagy fagyival, a lányok-fiúk közösen meztelenül a tavakban országszerte.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Kukucs szép estét .... sajnos vége a hétvégének :( kv reggelre bekészítve...
Vidám napsütéses vasárnapot! Jegeskávé, jakuzzi, rozé fröccs a mai menü.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Sziasztok.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Halihó Jöhet a rozé ide is illetve irány a Balaton egy csobbanásra.... kvt azért lesütöttem Nektek !!!
Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,akkor Te mindent is túlélsz! Én mostanában eszkimókkal buliznék egy igluban. Rozé fröccs jphet ott is!
Jó reggelt! Most a kávé, tegnap a rozé fröccs segített Illetve jó volt a buli, ma hajnalban is
Be kukk csak mindenki tulélte a hőség riadót ? Nekem csak a hideg víz segített....
Jó reggelt péntekista banda! Ki korán kel, az főzi a kávét
Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem
Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt
Szép napot
Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem
Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt
Szép napot
Kutyu elhiheted hogy jó ilyen melegben is a szauna..... tegnap is voltam és qva jó volt a program ( lehet függőségben szenvedek ??? )
Ami nem öl meg, az erősít! Eredmény hírdetés később
Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 17:44
Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!