Üdvözlet!
Elég kacifántos napokat hagyhattam magam mögött,szerencsére pozitívum is volt benne.
Volt némi utazgatás is,jártam Nokedlifalván is,integettem a körforgalmakban,úgy jutott belőle minden irányba
Elég kacifántos napokat hagyhattam magam mögött,szerencsére pozitívum is volt benne.
Volt némi utazgatás is,jártam Nokedlifalván is,integettem a körforgalmakban,úgy jutott belőle minden irányba
Jó reggelt! Kávét valaki? Vagy valamit valaki? Vagy maradjunk ágyban? Benne vagyok, de csak ha tartjuk a szokást, hogy egy fiú, egy lány a sorrend
Szép napot
Szép napot
Száp estét !! hajnali kv bekészítve a délutánit meg ittam...
Jó napot kívánok! Kávé elfogyott, délutáni meztelen pancsolás és napozás van helyette. Ruhát a portán kell leadni, lányoknak van medve símogató is A kutya sem harap, a farkát csóválja, ha tetszik neki valami Póni nincs, azok egyébként is anti szociálisak... köznyelv szerint köcsögök
Én nem vagyok éppen friss... Egy heti elhalasztott egyeztetések, felmérések... Mondom én, megvár a munka
Több éve nem nézek tévét, mert számomra értéktelen, sőt taszító amit látok. De már mindenhol ez van, lehet visszavonulok, és csak itt leszek elérhető a nappaliban De csak ha visszatérnek a nyaralásból a csajszik is!
Több éve nem nézek tévét, mert számomra értéktelen, sőt taszító amit látok. De már mindenhol ez van, lehet visszavonulok, és csak itt leszek elérhető a nappaliban De csak ha visszatérnek a nyaralásból a csajszik is!
Öcsyke puncizni mindig is jó csak bekukkk... frissítettem mindent....
Buongiorno! Olasz kávé így a hét elején? Kortyoljatok bele és kicsit még el tudlak vinni titeket a Dolomitokba
Meg van a hangulata a 3000m-es hegyekre felmászásnak, szerencsére a térdem is bírta, csak a levegő fogyott gyorsan
Itthon minden rendben? A lányok még mindig a spájzban
Tegnap hazafelé Crazy-földön is keresztül jöttünk, integettem is
Géza én sem vagyok éjszakai puncizós... Sőt éjjel aludni szeretek, puncizni meg mindig
Szép napot
Meg van a hangulata a 3000m-es hegyekre felmászásnak, szerencsére a térdem is bírta, csak a levegő fogyott gyorsan
Itthon minden rendben? A lányok még mindig a spájzban
Tegnap hazafelé Crazy-földön is keresztül jöttünk, integettem is
Géza én sem vagyok éjszakai puncizós... Sőt éjjel aludni szeretek, puncizni meg mindig
Szép napot
Crazy lekéstelek... vagy korán jöttem de ugy látom csak én vagyok eleven...... (vagy csak én nem vagyok punciban éjjel ) kv készlet frissitve....
Én is kávézom veled Géza!
szintén....
meg ittam a kv-t.....
:( akkor mindenkinek jó pihenést Majd este megiszom a kvt amit főzök....
Biztos mindenki nyaral
?? megint ... csak be qukk volt... kv frissitve
Üdv!
Kukucs.. Megint magammal találkoztam frissítve minden.... lassan én is
Jó reggelt MIndenkinek!! Frisskv bekészítve.....
Lágy kávé illatot érzek!
Crazy hagyd a szellemeket, úgy sem kapod el. Ha meg mégis, abban sem lesz köszönet. Én is szoktam figyelem gyakorlatot végezni! Bármilyen tömött utcán kiszúrom a legszebb mosolyú lányt, vagy legkerekebb fenekű csajszit
Crazy hagyd a szellemeket, úgy sem kapod el. Ha meg mégis, abban sem lesz köszönet. Én is szoktam figyelem gyakorlatot végezni! Bármilyen tömött utcán kiszúrom a legszebb mosolyú lányt, vagy legkerekebb fenekű csajszit
Jó reggelt !!cCrazy végre nem csak az öcsyke vabn itt Csajok még mindig bujócskáznak.... velünk... öcsyke neked jó pihenést akkor....... kv frissítve....