Jó reggelt...! Suttogta halkan Micimackó, nehogy bárkit megzavarjon
Kávét majd később valaki rittyent, ne hűljön el nektek.
Kávét majd később valaki rittyent, ne hűljön el nektek.
Jó reggelt! Akkor ma a SzabadságKávé a nappali ajánlata, benne feher galamb és a hős munkásosztály akik ezidő alatt is dolgoznak
Van szimpla kávé is az allergiásoknak koffeinnel
Van szimpla kávé is az allergiásoknak koffeinnel
szép szombat estéét mindenkinek!!!Végre szabadság 2 hét pihi
Jó reggelt! Kávét valaki a strandolás előtt?
Lassan hétvége rakéták begyújtva, mindenki kapaszkodjon, strandidő várható
Én reggeli tornaként nyomom,és egy és két ...
Én is megjártam Nokiföldjét ismét,őt ugyan nem láttam,de vannak csinos lánykák arrafelé
Én is megjártam Nokiföldjét ismét,őt ugyan nem láttam,de vannak csinos lánykák arrafelé
Legyen, délutáni torna. Mindenki egyszerre kéz és szem edzés!
Jó reggelt! Elindult a mai nap? Vagy még ágyban van? Kinek van szerencséje és vízparton van ebben a jó időben?
Integetés letudva, a Balcsi is a helyén van.
Noki lehet integetett, de az is lehet, csak a lábai voltak az ég felé? Sosem tudjuk meg, sajnos megint nappalielvonó kúrát tart
Nekünk azért szép estét, lassan off, aztán vannak tervek holnapra is, de ezt majd reggel
Noki lehet integetett, de az is lehet, csak a lábai voltak az ég felé? Sosem tudjuk meg, sajnos megint nappalielvonó kúrát tart
Nekünk azért szép estét, lassan off, aztán vannak tervek holnapra is, de ezt majd reggel
Holnap leszek olyan szerencsés hogy fél 6 körül még alszom valszeg,ez is ritka..,úgyhogy lefekvés előtt már kiteszem a visszaintegetést
Nekem holnap vagy holnapután Komárom környék van kilátásban.
Csuda estét nektek is!
Nekem holnap vagy holnapután Komárom környék van kilátásban.
Csuda estét nektek is!
Holnap fél 6 körül integetek Crazy! Aztán tovább Nokiföld felé. Neki is integetőzök, hátha reám veti csillogó tekintetét Aztán kis Balaton kerülés kissebb megállókkal.
Aki kér, annak kávé reggel 3.30 lesz frissen
Szép estét!
Aki kér, annak kávé reggel 3.30 lesz frissen
Szép estét!
Állítólag lebetegedett az illetékes. Két helyettes kollegina volt, kedves és aranyos. Ahogy rendeltem. Illetve megerdemeltem. Vagy teremtettem magamnak. Mindegy is
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 12:29
kukucs öcsyke hogy hívják azt a kedves ügyintézőt ?? SZABIna ?? kv frissitve... kitartást mindenkinek ott épp ahol van....
kukucs öcsyke hogy hívják azt a kedves ügyintézőt ?? SZABIna ?? kv frissitve... kitartást mindenkinek ott épp ahol van....
Jó reggelt! Aki Szabin és aki Szabinka mellett van annak is
Kávé már élesítve, ma hivatali ügyintézés is lesz, de csak pozitívan! Ma jókedve lesz annak a kedves Hölgynek...
Felénk estére volt egy kis eső, de az se volt rossz.
Szép napot
Kávé már élesítve, ma hivatali ügyintézés is lesz, de csak pozitívan! Ma jókedve lesz annak a kedves Hölgynek...
Felénk estére volt egy kis eső, de az se volt rossz.
Szép napot
Haliho!Felénk ma nem volt valami fényes idő délután..... délelöttöt át aludtam Öcsyke én Szabira nem akarok rá menni de szabadságig sajnos van még egy hetem
Szia Forti! Bocsi, tele a net szuper videókkal és azokat sem nézem. Rólatok meg semmit nem tudni, így meg pláne nincs kíváncsiság. Persze ha egy kacér csajszi teszi fel ezt a kérdést, és a videón ott a nevem a cicijére írva... Hááát csak megnézném
Remélem nincs harag! Téged izgat, ha látják a csajodat?
Remélem nincs harag! Téged izgat, ha látják a csajodat?
Jó reggelt! Csak csendben kiosontam kávét főzni, ha valaki esetleg... Nem kiabálok, mert van aki szabin van és akad olyan is aki tagadja a hétfőt A kávé a kézben semleges terület, nincs háború. Béke van!
Szép napot, aki teheti napozzon, pancsoljon, stb. Vagyunk bőven akik toljuk a szekeret.
Szép napot, aki teheti napozzon, pancsoljon, stb. Vagyunk bőven akik toljuk a szekeret.
Szép estét ismét mindenkinek..... Kv-t főztem... a maradékot reggel megiszom majd sajnos ez a hétvége is melóval telt.... csajok remélem napoztatok..... és csík mentesen
Oké, de mindjárt behu-hu-hu de nagyon kell csak fel kel kelni
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 22:28
Szép estét... aa maradékot elfogyasztottam... frisset bekészítettem.... reggel majd inkább maradjatok ágyban