Szeva Crazy,szia mindenki! Jól vagyok,nyomom a melót,egyre kevesebb lelkesedéssel. Annyi a bunkó mostanában,hogy kőkorszaki csatában mindenkinek jutna bőven. Klónozzák ezeket vagy mi a frász? Még jó,hogy azért egyensúllyozzák a jófejek is az állapotot.
Kellemes napot!
Mindenki jól van?
Mindenki jól van?
![wave](images/smilies/wave.gif)
Napot és sziasztok!
Hoztam is magammal napsütést, szürkeborús lélek ellen,Nokinak,kávé mellé reggelentére.Majd jól a konyhaszekrénybe teszem.
Drukkolok hogy eljuss valami tuti swingerbe,meg minimum olyan legyen amit szeretnél.
Ma valahogy én is hasonlóan,általában jól kezelem a baromarcú fkalap,taknyos gyerek főnököm, lekezelő és bunkó stílusát, de most nehéz volt megállni hogy ne kapjon illemtanórát....
De jól fog jönni az év végi pihi...
Küldtem linket Öcsy,remélem találsz tetszőset,ha igen,ne szégyelld likeolni
Köszi a rátekintést
Hoztam is magammal napsütést, szürkeborús lélek ellen,Nokinak,kávé mellé reggelentére.Majd jól a konyhaszekrénybe teszem.
Drukkolok hogy eljuss valami tuti swingerbe,meg minimum olyan legyen amit szeretnél.
Ma valahogy én is hasonlóan,általában jól kezelem a baromarcú fkalap,taknyos gyerek főnököm, lekezelő és bunkó stílusát, de most nehéz volt megállni hogy ne kapjon illemtanórát....
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Küldtem linket Öcsy,remélem találsz tetszőset,ha igen,ne szégyelld likeolni
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Köszi Noki! Valami ilyet vártam Tőled válaszként. Bárkinek,mi nappalis fiúk,mi sem szeretnénk,hogy érdemtelen fickók lakmározzanak az Istennői testeden. Legyen szerencséd,fogd ki a tutit!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 03. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2024. 12. 03. kedd 13:50
Azért ez így nem igaz, egyáltalán nem mindegy. Fontos az alap szimpátia nyilván, és az is, hogy vonzónak találjak valakit, vagy valakiket. Viszont nem fontos barátkozni, nem ez volna a célom
Persze akik rendszeresen látogatják ezeket a helyeket, náluk vagy köztük biztos kialakul egyfajta ismerettség
![smile](images/smilies/smile.gif)
Azért ez így nem igaz, egyáltalán nem mindegy. Fontos az alap szimpátia nyilván, és az is, hogy vonzónak találjak valakit, vagy valakiket. Viszont nem fontos barátkozni, nem ez volna a célom
Persze akik rendszeresen látogatják ezeket a helyeket, náluk vagy köztük biztos kialakul egyfajta ismerettség
Szia Noki! Hogy értsük? Mindegy ki,csak jó legyen a szexben,vagy legyen jó a szex terén,de semmi barátkozás?
Borús, szürke, szépjóreggelt
Ez most pont olyan mint a lelkem
Látod öcsy, pont ezért nem ülök az öledbe, mert kifecseged
Szaunában egyszer jártam. Bementem, egy kimondottan nem textilmentes szauna akármibe, ott konkrétan elhaladt előttem egy fickó egyszálfaszban, és nekem ennyi volt a szauna
Azzal a lendülettel mentem is ki.
Na neeeem, nem azért mert félek a farkaktól, mielőtt ez a gyanú érne...szimplán csak nem azt kaptam amiért fizettem
szó ami szó, azóta sem kíséreltem meg
Igen, nyilván ízlések és pofonok. Nekem ilyen téren beleférne ez a fajta lélektelenség
Ez most pont olyan mint a lelkem
Látod öcsy, pont ezért nem ülök az öledbe, mert kifecseged
Szaunában egyszer jártam. Bementem, egy kimondottan nem textilmentes szauna akármibe, ott konkrétan elhaladt előttem egy fickó egyszálfaszban, és nekem ennyi volt a szauna
Na neeeem, nem azért mert félek a farkaktól, mielőtt ez a gyanú érne...szimplán csak nem azt kaptam amiért fizettem
Igen, nyilván ízlések és pofonok. Nekem ilyen téren beleférne ez a fajta lélektelenség
Jó reggelt,szia mindenki!! Hideg van,öltözzetek be jól! Ez még itt a nappaliban is jól jöhet,ha mondjuk Nokinak kedve támadna üvegpörgetőst játszani. Szép napot,ne dolgozzatok sokat!
Jó reggelt! Kávé adott és a friss gondolatok.
Crazy privátban átküldhetnéd a zenédet, kíváncsi vagyok és tudok titkot tartani. Persze ha egyszer Noki az ölembe ülne az biztos elmesélném nektek
Swinger klubbok nem a mi világunk, nekünk túl lélektelen. Kell, hogy tudjuk kivel vagyunk. Kissebb társaságok nekünk jobban bejönnek. Mostanság egy szaunás rendezvény a kedvenc, nagyon jófej közvetlen társasággal, és kacér csajszikkal
És te Noki? Várod már az öreget tele zacsival? Mit kértél tőle idén? És tavaly? Mit hozott? Még azt sem mesélted
Szép napot
Crazy privátban átküldhetnéd a zenédet, kíváncsi vagyok és tudok titkot tartani. Persze ha egyszer Noki az ölembe ülne az biztos elmesélném nektek
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Swinger klubbok nem a mi világunk, nekünk túl lélektelen. Kell, hogy tudjuk kivel vagyunk. Kissebb társaságok nekünk jobban bejönnek. Mostanság egy szaunás rendezvény a kedvenc, nagyon jófej közvetlen társasággal, és kacér csajszikkal
![circling](images/smilies/circling.gif)
És te Noki? Várod már az öreget tele zacsival? Mit kértél tőle idén? És tavaly? Mit hozott? Még azt sem mesélted
Szép napot
![wave](images/smilies/wave.gif)
Kellemes sziasztok!
Végre Kutyu is köztünk!
Már jó régen láttunk,viszont a szovjeted király
Öcsy,köszi! Bár a zenegyártásban a mikrobié a dicsőség leginkább...
Bundáskenyér valóban kimaradt..gyakorolgatok,talan lesz jobb.YT-n már van fent kb 2 lemeznyi zeném,van amit nagyon bírnak a népek.
Swingerhez én sem tudok nagyon hozzászólni...és én sem járom meg ebben az életben.
Olvasgattam ezt azt,írják hogy téves felfogás hogy csupa manöken jár a mindenhová is,ilyen helyeken.
Átlag emberek,videókon,képeken is ez látszik.Sőt.....
Úgyhogy Noki nem hiszem hogy kitűnnél negatívban bárhonnan,hacsak nem lettél púpos,vagy mittodomén mióta útoljára láttunk,amit nem gondolnék
Szerintem az a legjobb most,ahová a legtöbben járnak
Végre Kutyu is köztünk!
![worship](images/smilies/worship.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Öcsy,köszi! Bár a zenegyártásban a mikrobié a dicsőség leginkább...
Bundáskenyér valóban kimaradt..gyakorolgatok,talan lesz jobb.YT-n már van fent kb 2 lemeznyi zeném,van amit nagyon bírnak a népek.
Swingerhez én sem tudok nagyon hozzászólni...és én sem járom meg ebben az életben.
Olvasgattam ezt azt,írják hogy téves felfogás hogy csupa manöken jár a mindenhová is,ilyen helyeken.
Átlag emberek,videókon,képeken is ez látszik.Sőt.....
Úgyhogy Noki nem hiszem hogy kitűnnél negatívban bárhonnan,hacsak nem lettél púpos,vagy mittodomén mióta útoljára láttunk,amit nem gondolnék
Szerintem az a legjobb most,ahová a legtöbben járnak
Nem kell rábeszélni kutyi...békát a tónak ugrasztani?....ugyan ugyan
Neem, nincs szükség rá, de azért kedves tőled
Neem, nincs szükség rá, de azért kedves tőled
De én aztán rá nem beszéllek egy swinger klubbra. Maradj csak itt velünk,majd mi felturbózzuk az önbizalmad!( már ha van erre szükség egyáltalán)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Csernobilban? Neked inkább ilyesmit-Kak tyibjá zavut,ócseny szexuálnájá gyevocská???
Persze persze, nyilván
Csernobilban is ezt mondták biztos
Noki,a Jó Nőt nem a tökéletes arc-test kombó teszi!!! Azt,hogy "kisugárzás" nem egy hülye találta ki. És kisugárzásból Te elég jól állsz. Arról nem is beszélve,hogy Szemrevaló Fruska a Galuska!!!!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve kiegészítésül, te sosem okozol csalódást
♡
Szia kutyi
Én már jártam, sajnos csak egyszer ugyan. Igen igen, akkor is elolvastuk mindenhol, hogy szar clubok, bunkó emberek stb...deee engem nem olyan könnyű elrettenteni
Viszont az már jópár éve volt, és sajnos nem lettem manökenebb
Talán érdeklődöm ott a topicban, mert fene se akarna bugyiban flangálni egy csapat topmodell közt
Mert azért nah, van önérzetem
A privát kis csoportosulás momentán nem vonz annyira
Én már jártam, sajnos csak egyszer ugyan. Igen igen, akkor is elolvastuk mindenhol, hogy szar clubok, bunkó emberek stb...deee engem nem olyan könnyű elrettenteni
Viszont az már jópár éve volt, és sajnos nem lettem manökenebb
Mert azért nah, van önérzetem
A privát kis csoportosulás momentán nem vonz annyira
Szia Noki! Csalódást okozok-nem tudok érdemben nyilatkozni. Nem jártam swinger klubban és már nem is fogok. A Playboy Swinger videók tetszenek,de ott mindenki jó kinézetű,barátságos,elfogadó. Itt meg csak a sok negatívumot olvasom. Szar a hely,bunkók a pasik...stb. Privátban volt pár hármas élményem,az feledhetetlen volt! Ha komoly a szándékod,vértezd fel magad türelemmel!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:09
Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére
Összemorzsáljátok a szép szőnyegem
Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban?
Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat
Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban?
Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat
Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére