Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 04. szerda 08:49  #48216
Kutyu14cm Kutyu14cm
Szeva Crazy,szia mindenki! Jól vagyok,nyomom a melót,egyre kevesebb lelkesedéssel. Annyi a bunkó mostanában,hogy kőkorszaki csatában mindenkinek jutna bőven. Klónozzák ezeket vagy mi a frász? Még jó,hogy azért egyensúllyozzák a jófejek is az állapotot.
2024. 12. 04. szerda 08:25  #48215
CrazyBear CrazyBear
Kellemes napot!
Mindenki jól van?
2024. 12. 03. kedd 21:33  #48214
geza36 geza36
wave
2024. 12. 03. kedd 16:46  #48213
CrazyBear CrazyBear
Napot és sziasztok!
Hoztam is magammal napsütést, szürkeborús lélek ellen,Nokinak,kávé mellé reggelentére.Majd jól a konyhaszekrénybe teszem.
Drukkolok hogy eljuss valami tuti swingerbe,meg minimum olyan legyen amit szeretnél.
Ma valahogy én is hasonlóan,általában jól kezelem a baromarcú fkalap,taknyos gyerek főnököm, lekezelő és bunkó stílusát, de most nehéz volt megállni hogy ne kapjon illemtanórát.... mf2 De jól fog jönni az év végi pihi... nyes
Küldtem linket Öcsy,remélem találsz tetszőset,ha igen,ne szégyelld likeolni nyes Köszi a rátekintést eljen
2024. 12. 03. kedd 14:18  #48212
Kutyu14cm Kutyu14cm
Köszi Noki! Valami ilyet vártam Tőled válaszként. Bárkinek,mi nappalis fiúk,mi sem szeretnénk,hogy érdemtelen fickók lakmározzanak az Istennői testeden. Legyen szerencséd,fogd ki a tutit! wink
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 03. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 13:50
Azért ez így nem igaz, egyáltalán nem mindegy. Fontos az alap szimpátia nyilván, és az is, hogy vonzónak találjak valakit, vagy valakiket. Viszont nem fontos barátkozni, nem ez volna a célom smile Persze akik rendszeresen látogatják ezeket a helyeket, náluk vagy köztük biztos kialakul egyfajta ismerettség smile
2024. 12. 03. kedd 13:50  #48211
Nokedlee Nokedlee
Azért ez így nem igaz, egyáltalán nem mindegy. Fontos az alap szimpátia nyilván, és az is, hogy vonzónak találjak valakit, vagy valakiket. Viszont nem fontos barátkozni, nem ez volna a célom smile Persze akik rendszeresen látogatják ezeket a helyeket, náluk vagy köztük biztos kialakul egyfajta ismerettség smile
2024. 12. 03. kedd 08:50  #48210
Kutyu14cm Kutyu14cm
Szia Noki! Hogy értsük? Mindegy ki,csak jó legyen a szexben,vagy legyen jó a szex terén,de semmi barátkozás?
2024. 12. 03. kedd 07:54  #48209
Nokedlee Nokedlee
Borús, szürke, szépjóreggelt smile
Ez most pont olyan mint a lelkem nyes
Látod öcsy, pont ezért nem ülök az öledbe, mert kifecseged nyes
Szaunában egyszer jártam. Bementem, egy kimondottan nem textilmentes szauna akármibe, ott konkrétan elhaladt előttem egy fickó egyszálfaszban, és nekem ennyi volt a szauna smile Azzal a lendülettel mentem is ki.
Na neeeem, nem azért mert félek a farkaktól, mielőtt ez a gyanú érne...szimplán csak nem azt kaptam amiért fizettem smile szó ami szó, azóta sem kíséreltem meg smile
Igen, nyilván ízlések és pofonok. Nekem ilyen téren beleférne ez a fajta lélektelenség smile
2024. 12. 03. kedd 07:48  #48208
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt,szia mindenki!! Hideg van,öltözzetek be jól! Ez még itt a nappaliban is jól jöhet,ha mondjuk Nokinak kedve támadna üvegpörgetőst játszani. Szép napot,ne dolgozzatok sokat!
2024. 12. 03. kedd 05:59  #48207
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé adott és a friss gondolatok.
Crazy privátban átküldhetnéd a zenédet, kíváncsi vagyok és tudok titkot tartani. Persze ha egyszer Noki az ölembe ülne az biztos elmesélném nektek crazya
Swinger klubbok nem a mi világunk, nekünk túl lélektelen. Kell, hogy tudjuk kivel vagyunk. Kissebb társaságok nekünk jobban bejönnek. Mostanság egy szaunás rendezvény a kedvenc, nagyon jófej közvetlen társasággal, és kacér csajszikkal circling
És te Noki? Várod már az öreget tele zacsival? Mit kértél tőle idén? És tavaly? Mit hozott? Még azt sem mesélted wink
Szép napot wave
2024. 12. 02. hétfő 15:58  #48206
CrazyBear CrazyBear
Kellemes sziasztok!
Végre Kutyu is köztünk! worship Már jó régen láttunk,viszont a szovjeted király hehe
Öcsy,köszi! Bár a zenegyártásban a mikrobié a dicsőség leginkább... smile
Bundáskenyér valóban kimaradt..gyakorolgatok,talan lesz jobb.YT-n már van fent kb 2 lemeznyi zeném,van amit nagyon bírnak a népek.
Swingerhez én sem tudok nagyon hozzászólni...és én sem járom meg ebben az életben.
Olvasgattam ezt azt,írják hogy téves felfogás hogy csupa manöken jár a mindenhová is,ilyen helyeken.
Átlag emberek,videókon,képeken is ez látszik.Sőt..... smile
Úgyhogy Noki nem hiszem hogy kitűnnél negatívban bárhonnan,hacsak nem lettél púpos,vagy mittodomén mióta útoljára láttunk,amit nem gondolnék smile
Szerintem az a legjobb most,ahová a legtöbben járnak nyes
2024. 12. 02. hétfő 14:38  #48205
Nokedlee Nokedlee
Nem kell rábeszélni kutyi...békát a tónak ugrasztani?....ugyan ugyan nyes
Neem, nincs szükség rá, de azért kedves tőled smile nyes
2024. 12. 02. hétfő 14:24  #48204
Kutyu14cm Kutyu14cm
De én aztán rá nem beszéllek egy swinger klubbra. Maradj csak itt velünk,majd mi felturbózzuk az önbizalmad!( már ha van erre szükség egyáltalán) crazya
2024. 12. 02. hétfő 14:20  #48203
Kutyu14cm Kutyu14cm
Csernobilban? Neked inkább ilyesmit-Kak tyibjá zavut,ócseny szexuálnájá gyevocská??? wink
2024. 12. 02. hétfő 14:04  #48202
Nokedlee Nokedlee
Persze persze, nyilván smile Csernobilban is ezt mondták biztos nyes
2024. 12. 02. hétfő 13:51  #48201
Kutyu14cm Kutyu14cm
Noki,a Jó Nőt nem a tökéletes arc-test kombó teszi!!! Azt,hogy "kisugárzás" nem egy hülye találta ki. És kisugárzásból Te elég jól állsz. Arról nem is beszélve,hogy Szemrevaló Fruska a Galuska!!!!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:46
Illetve kiegészítésül, te sosem okozol csalódást smile
2024. 12. 02. hétfő 13:46  #48200
Nokedlee Nokedlee
Illetve kiegészítésül, te sosem okozol csalódást smile
2024. 12. 02. hétfő 13:45  #48199
Nokedlee Nokedlee
Szia kutyi smile
Én már jártam, sajnos csak egyszer ugyan. Igen igen, akkor is elolvastuk mindenhol, hogy szar clubok, bunkó emberek stb...deee engem nem olyan könnyű elrettenteni nyes
Viszont az már jópár éve volt, és sajnos nem lettem manökenebb smile Talán érdeklődöm ott a topicban, mert fene se akarna bugyiban flangálni egy csapat topmodell közt smile
Mert azért nah, van önérzetem nyes
A privát kis csoportosulás momentán nem vonz annyira smile
2024. 12. 02. hétfő 13:38  #48198
Kutyu14cm Kutyu14cm
Szia Noki! Csalódást okozok-nem tudok érdemben nyilatkozni. Nem jártam swinger klubban és már nem is fogok. A Playboy Swinger videók tetszenek,de ott mindenki jó kinézetű,barátságos,elfogadó. Itt meg csak a sok negatívumot olvasom. Szar a hely,bunkók a pasik...stb. Privátban volt pár hármas élményem,az feledhetetlen volt! Ha komoly a szándékod,vértezd fel magad türelemmel!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:09
Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére smile
Összemorzsáljátok a szép szőnyegem smile
Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban? smile
Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat smile
2024. 12. 02. hétfő 13:09  #48197
Nokedlee Nokedlee
Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére smile
Összemorzsáljátok a szép szőnyegem smile
Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban? smile
Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat smile
/ 2419