Jó reggelt! Sál-sapka ma sem kell, a reggeli kávé erőssen ajánlott, épp úgy mint a bevásárló lista amit az asszony összeírt. Ha otthon hagyod, lesz mosoly délután. Csak nem őszinte. Szóval mindenki az elején kezdje a napot, ne rögtön a munkára gondoljon.
Szép napot
Szép napot
qva hétfő meg vót.... kv bekészítve...
Boldog napot!
Én is ott szeretnék naptárat vásárolni a ahol Géza
Jah,a csajszik társasága már tényleg hiányzik innen
Én is ott szeretnék naptárat vásárolni a ahol Géza
Jah,a csajszik társasága már tényleg hiányzik innen
Jó reggelt! Géza, de sosem kezded hétfőn a hetet! Elromlott a naptárad?
Ez már a nyár vége, lassan készülhetünk, sok komor arcú gyerek a búszmegállókban reggelente, utazótáska méretű ejtőernyőkkel Azok a boldog diák évek!
Káve készleteket feltöltöttem, mostanában lesz rá szükség bőven
Jó lenne, ha a csajszik is visszajönnének a nyaralásból, és óvszerből is így fogyna
Szép napot
Ez már a nyár vége, lassan készülhetünk, sok komor arcú gyerek a búszmegállókban reggelente, utazótáska méretű ejtőernyőkkel Azok a boldog diák évek!
Káve készleteket feltöltöttem, mostanában lesz rá szükség bőven
Jó lenne, ha a csajszik is visszajönnének a nyaralásból, és óvszerből is így fogyna
Szép napot
Szép estét... 2 hét szabadság lejárt..... holnap reggel meló...........qva hétfő megint kezdődik....
Már nagyon vártam ezt a hozzászólást
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 14:53
Kellemes napot!
Látom hogy csak Öcsy tartja a frontot ebben a hőségben.Eddig aug 20 után mindig elcsesződött az idő,idén késöbbre esik,igaz,az is 20 után lesz...
Nálunk valóban összebújós vasárnap zajlik Nem akarom elkiabálni,eddig úgy tűnik hogy a gondok szerencsésen alakultak,a nehezén túl vagyunk.
Volt egy kis pihenős szabi,de munka persze megvárta hogy visszatérjek...
Látom hogy csak Öcsy tartja a frontot ebben a hőségben.Eddig aug 20 után mindig elcsesződött az idő,idén késöbbre esik,igaz,az is 20 után lesz...
Nálunk valóban összebújós vasárnap zajlik Nem akarom elkiabálni,eddig úgy tűnik hogy a gondok szerencsésen alakultak,a nehezén túl vagyunk.
Kellemes napot!
Jó reggelt! Finoman odabujós vasárnap reggelt! Utána kaptok kávét is
Csak remélhetem, hogy mindenki jól van. Aki meg nem, az nem akarja lehúzni a többiek jókedvét. Ez is érthető. Én sem szeretek másokat terhelni gondjaimmal.
Ezért ne is azon kattogjunk, ami a nehézséget okozza, legyen pár perc, kezünkben a kávéval amikor igenis azt becsüljük meg és arra gondolunk amink van és jó!
Szép napot és gondolatokat
Csak remélhetem, hogy mindenki jól van. Aki meg nem, az nem akarja lehúzni a többiek jókedvét. Ez is érthető. Én sem szeretek másokat terhelni gondjaimmal.
Ezért ne is azon kattogjunk, ami a nehézséget okozza, legyen pár perc, kezünkben a kávéval amikor igenis azt becsüljük meg és arra gondolunk amink van és jó!
Szép napot és gondolatokat
Jó reggelt! Éljen a vidám szombat, sokaknak a nyár utolsó szabad napjai. Élvezzétek ki és töltődjetek. Na jó Ti férfiak ürítsetek inkább
A szünetekre a kávé a szokott helyen és minőségben
Szóval legyen szép hétvégétek
A szünetekre a kávé a szokott helyen és minőségben
Szóval legyen szép hétvégétek
Ne igyál a tűző napon Pina Coladat mert aktíválja a fogalmazás gátló receptorokat Hála a tervezőnek, hogy fényképet nem tudtál rögtön küldeni
JÓ reggelt!!
Jó reggelt!
Kávé adja a pénteki hangulatot. Persze aki nyaral annak már kellemesen fogalma sincs milyen nap van, nincs is jelentősége. Kitartás az érintetteknek, már nem tart sokáig
Ma délután ismét megnézzük Dél1házán, szépen barnulnak e a cicik
Majd megírom a jelentést, ha vége a szemlének.
Kávé adja a pénteki hangulatot. Persze aki nyaral annak már kellemesen fogalma sincs milyen nap van, nincs is jelentősége. Kitartás az érintetteknek, már nem tart sokáig
Ma délután ismét megnézzük Dél1házán, szépen barnulnak e a cicik
Majd megírom a jelentést, ha vége a szemlének.
Jó reggelt! Rövidhét-közepikávé ínyenceknek akik bevállalták mára is a melót.
A pihenős oldalnak van Baileys és rum is mellé/bele, hogy igazán érezze a szabadságot.
Szerintem ez egy jó kis strandolós nyár, nem lehet panasza senkinek az időre.
Legfeljebb a kevés szabira
Szép napot
A pihenős oldalnak van Baileys és rum is mellé/bele, hogy igazán érezze a szabadságot.
Szerintem ez egy jó kis strandolós nyár, nem lehet panasza senkinek az időre.
Legfeljebb a kevés szabira
Szép napot
Szép estét szabinak lassan vége mint a nyárnak..... kv reggelre bekészítve jön a szabadság kipihenése.....
Na milyen hétfőt intéztem nektek? A nap is süt, mégsem kell a melóban keccsölni Remélem kihasználjátok és pancsoltok, csavarogtok, szeretitek egymást...
Tegnap ismét kicsit izzasztottam a népet a szaunában este. De jól is esett! Az eső is, ritkán van ilyen szabadtéri zuhany utána
Szép napot
Tegnap ismét kicsit izzasztottam a népet a szaunában este. De jól is esett! Az eső is, ritkán van ilyen szabadtéri zuhany utána
Szép napot
Jó reggelt mindenkinek! Kinek mitől jó, azt rátok bízom De érdemes belehúzni, mert ez is egy remek nap a jó élmények gyűjtésére, régi vágyak megélésére, vagy új emberek megismerésére. Ez mind segít, ha eljön a pillanat és lecsukjuk a szemünket akkor nyugodtan szusszanjunk egy utolsót, Igen megcsináltam, nem éltem hiába!
Ja, és körülöttünk a sok ismerősnek is szebbé tesszük a napját! Akkor meg mire várunk?
Szép napot, a kávé ma az igazi tartalmas életünket támogatja, öveket becsatolni
Ja, és körülöttünk a sok ismerősnek is szebbé tesszük a napját! Akkor meg mire várunk?
Szép napot, a kávé ma az igazi tartalmas életünket támogatja, öveket becsatolni
Áttöröltem a poharakat és letakartam kendővel. Marad a kánikula, így a nappaliban sincs nyüzsgés amíg a medencében áztatjátok magatokat.
A Balcsit is tudom ajánlani, jó meleg a víz, éjszaka ideális pancsolni.
A Balcsit is tudom ajánlani, jó meleg a víz, éjszaka ideális pancsolni.
Szépet, estét, csilaghulló-nézegetőset!
Én holnap is korán, lehet fel sem kelek még akkor
Én holnap is korán, lehet fel sem kelek még akkor
Vidámat!
Ritty,ritty,egészségetekre.Sapka,sál ma is elhanyagolható lesz
Ritty,ritty,egészségetekre.Sapka,sál ma is elhanyagolható lesz