Ma dolgozni kellett volna? Nem hiányoztam senkinek
Estére szauna party mikulásos hangulatban. Csak ha keresne valaki
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Estére szauna party mikulásos hangulatban. Csak ha keresne valaki
![circling](images/smilies/circling.gif)
Én nem ijedtem meg! Arra sem volt időm...
Ez a marha ledolgozós 2. Péntek olyan jól sikerült,hogy nem egy napot,hanem vagy két hetet dolgoztam le,némi túlzással persze
Bolondokháza befigyelt,de vége a hétnek
Ez a marha ledolgozós 2. Péntek olyan jól sikerült,hogy nem egy napot,hanem vagy két hetet dolgoztam le,némi túlzással persze
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
A mindenit,elijesztettem mindenkit? Noki,neked írom-boldogság van,szabadság nincs. Mi már beszéltünk arról,hogy én miért léptem félre. Van az a Nő,akiért meglépi a férfi. Bánni nem bánom,de mindegyik elindult érzelmi dolgok felé,ami nem fért bele sz életembe. Itthoni szex rendeződik valamilyen szinten,de még mindíg én vagyok megértő.
Jó reggelt,sziasztok! Mintha egy csipetnyi vitriolt éreznék a Nokedlee-ben!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 06. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 10:44
Kedves kutyi
szép a 40, ha ez 40 évnyi boldogság és szabadság
A bókot köszönöm
![smile](images/smilies/smile.gif)
A bókot köszönöm
...ennyi pasi? Mármint számszerint 4?
neeeem...még sosem...ez a rekordom...
Köszi, de nem tervezek élni a lehetőségekkel itt a nappaliban, illetve remekül érzem magam most is
Köszi, de nem tervezek élni a lehetőségekkel itt a nappaliban, illetve remekül érzem magam most is
MIndenki milyen fiatal..... 33 éve vagyok nős.... és van türelmem ..nekem is és Neki is
Noki azt hiszem neked csak itt a nappaliban rengeteg esélyed van vagyis lenne jol érezned magadat.... ennyi pasi egyszerre figyelt már rád??
kellemes hétvégét mindenkinek
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Kedves kutyi
szép a 40, ha ez 40 évnyi boldogság és szabadság
A bókot köszönöm
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 12. 06. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A bókot köszönöm
2024. 12. 06. péntek 10:05
Szia nappali! Öcsyke gratulálok! Ez már jelentős kapcsolati idő. Udvarlással együtt én már 40 évnél tartok,de szerintem ti is eléritek majd ezt. Igazad van,sokat hiányoztam,majd összekapom magam. Főleg ha jön az inspiráció Csajos részről! Noki,egy kis udvarlás,évődés szerintem mindíg jól eshet. Rádunni képtelen ötlet.
Gratulálok, hogy pont a szülinapomon sikerült megnősülnöd
végülis jól megünnepelted
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 12. 06. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 08:58
Szép napot! Ma estére ismét hógolyó parti az előrejelzések szerint! Forralt bort rendeltem!
Én idén, holnap után pontosan vagyok 23 éve házas és nem tudok ráunni... Szerintem ezt több igazi Nővel is menne nekem Noki! Szóval ez ne tartson vissza, ha jó a kedved, vagy ha szeretnéd nőnek érezni magad ránk számithatsz
Így mi is Férfiak lehetünk
Jut eszembe, kávé. Kipróbáltam és finom a vajas kávé!
Kutyu, ez a sűrűbben ránk rúghatnád az ajtót rád is vonatkozik
Szép napot
Én idén, holnap után pontosan vagyok 23 éve házas és nem tudok ráunni... Szerintem ezt több igazi Nővel is menne nekem Noki! Szóval ez ne tartson vissza, ha jó a kedved, vagy ha szeretnéd nőnek érezni magad ránk számithatsz
![worship](images/smilies/worship.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szép napot
![wave](images/smilies/wave.gif)
Szia nappali! Öcsyke gratulálok! Ez már jelentős kapcsolati idő. Udvarlással együtt én már 40 évnél tartok,de szerintem ti is eléritek majd ezt. Igazad van,sokat hiányoztam,majd összekapom magam. Főleg ha jön az inspiráció Csajos részről! Noki,egy kis udvarlás,évődés szerintem mindíg jól eshet. Rádunni képtelen ötlet.
Szép napot! Ma estére ismét hógolyó parti az előrejelzések szerint! Forralt bort rendeltem!
Így mi is Férfiak lehetünk
Szép napot
![worship](images/smilies/worship.gif)
Szép napot
Egy két finomság már volt a farkamon, nokedli még nem
Bakancslistás, csak mondom
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennél sűrűbben is kutyi? Még a végén megunnátok, hogy mindig itt rontom a levegőt... meg tiszta nokedli volna minden
![circling](images/smilies/circling.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2024. 12. 05. csütörtök 20:25
Ennél sűrűbben is kutyi? Még a végén megunnátok, hogy mindig itt rontom a levegőt... meg tiszta nokedli volna minden
Remek reggel!
Péntek van!A héten kettő is lesz,kétszer is tudunk neki örülni...
Péntek van!A héten kettő is lesz,kétszer is tudunk neki örülni...
Nokedlee
Nyugodj meg és hozz örömet ide a nappaliba a jelenléteddel
Szöveged , megnyilvánulásaid alapján szerintem sokan megtekintenénk tööb szemszögből is a hamvas barackodat....
ha meg ugyalakul hogy össze kenyed a medvebőrt.... majd segítünk takarítani
Köszönöm, ez kedves volt
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 06:39
Jó reggelt! A jó kávét tudom intézni nektek
Meg a pozitív gondolatokat, miszerint eddig is ennyi volt a hülye, sőt, valaki szerint mi is azok vagyunk
Ez felől ne legyen kétségetek! De! És egy megmondó szerint a szövegekben a ,,de'' után jön a lényeg... Amin a fókusz, az lesz a hangsúlyos az életben. Én imádom a vidámságot, a megoldásokra koncentrálást, a gyönyörű érett szexi mivoltukat megélő anyukákat. Noki is ezért imádni való, sok mindennel a háta mögött nem felejtett el Nő lenni.
A sok sallang meg van, nem elkerülhető, de ne foglalkozzunk vele többet mint amit megérdemel!
Szép napot, szép Milfeket
A sok sallang meg van, nem elkerülhető, de ne foglalkozzunk vele többet mint amit megérdemel!
Sziasztok,most értem ide. Géza,kösz a kávét,egy Isten vagy! Srácok,én azt mondom,ne öregedjünk meg! Engedjük,hogy öcsyke pozitív hullámai magával ragadjon minket is! Noki,te meg rádobhatnál a hangulatunkra pár lapáttal! Márminthogy sűrűbben jössz.
Öcsyke ? crazy lehet velünk van ám a baj.... sokat voltunk már fiatalok...... kv bekészítve...
Jó reggelt! A jó kávét tudom intézni nektek
Meg a pozitív gondolatokat, miszerint eddig is ennyi volt a hülye, sőt, valaki szerint mi is azok vagyunk
Ez felől ne legyen kétségetek! De! És egy megmondó szerint a szövegekben a ,,de'' után jön a lényeg... Amin a fókusz, az lesz a hangsúlyos az életben. Én imádom a vidámságot, a megoldásokra koncentrálást, a gyönyörű érett szexi mivoltukat megélő anyukákat. Noki is ezért imádni való, sok mindennel a háta mögött nem felejtett el Nő lenni.
Ha hármat alszok nekem is lehetne év vége,csak elég szar lenne napokig ébren lenni...
Hát Kutyu,nekem is ez a tapasztalat..egyre több a seggfej,vagy csak az én türelmem van fogyóban...
Hát Kutyu,nekem is ez a tapasztalat..egyre több a seggfej,vagy csak az én türelmem van fogyóban...
Sziasztok !! Vissza tértem a munka világába ..... és közétek is
Crazy ha jol számolom még 3 munka nap.... és itt az év vége !!
kv frissítve..
kv frissítve..