Jó reggelt! Éljen Gézanap, ami átbillenti a mérleget. Persze akinek ilyen remek szaunaprogram lehetősége van a közelben az éljen is vele!
Egy jó kávéra a vendégeim vagytok, a munkával óvatosan, nehogy megártson
Szép napot
Egy jó kávéra a vendégeim vagytok, a munkával óvatosan, nehogy megártson
Szép napot
igen m igazad van mert nekem a szerda a péntek ismét
kv frissítve (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 09. 03. kedd 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
kv frissítve (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 09. 03. kedd 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok-sok éve, sulis koromban nem szerettem ezt az időszakot. Még köppenyt is kellett felvenni...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 21:43
Én is betenkint!
Bizony,a nyár kitart még.Meleg van,türelem meg kevés,néha magamon is észre veszem...
Bizony,a nyár kitart még.Meleg van,türelem meg kevés,néha magamon is észre veszem...
Géza akkor a szerda a Te napod!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 17:13
:Öcsyke azért én tudok olyant hogy ebben a melegben is állnak a bimbók :d szaunaorgazmus pl ?? qva hétfő letudva szép délutánt mindenkinek
Jó reggelt!
Kicsit kezd zavarni, megint sötét van még amikor felkelek. Nekem az jó volt, amikor csak alvás időre volt lekapcsolva a nap.
Egy jó kávé ezen a traumán is átsegít, hagytam nektek is.
Szép napot!
Kicsit kezd zavarni, megint sötét van még amikor felkelek. Nekem az jó volt, amikor csak alvás időre volt lekapcsolva a nap.
Egy jó kávé ezen a traumán is átsegít, hagytam nektek is.
Szép napot!
Én is betenkint!
:Öcsyke azért én tudok olyant hogy ebben a melegben is állnak a bimbók :d szaunaorgazmus pl ?? qva hétfő letudva szép délutánt mindenkinek
Jó reggelt! Ma extra kávé ajánlott mindenkinek, aki kimegy a portáról. Nem tudom ki-hogyan, de én egyre nehezebben viselem a tanévkezdés időszakában a zizi embereket. Pedig csak tudomásul kéne venni, hogy mindenki a dolgát végzi és mindenkinek a sajátja a legfontosabb.
Szóval tettem egy csepp türelmet a kávéba, hogy ne egyből csapjuk agyon azt aki beparkol elénk pofátlanul, vagy a sokadikat, aki csak épp egy pillanatra tart fel minket...
Ja és marad a nyár a héten úgy néz ki, csak azért, hogy a gyerekeknek is örömmel üljenek a padban a csavargás helyett
No ezek után kívánok szép napot
Szóval tettem egy csepp türelmet a kávéba, hogy ne egyből csapjuk agyon azt aki beparkol elénk pofátlanul, vagy a sokadikat, aki csak épp egy pillanatra tart fel minket...
Ja és marad a nyár a héten úgy néz ki, csak azért, hogy a gyerekeknek is örömmel üljenek a padban a csavargás helyett
No ezek után kívánok szép napot
Jó reggelt! Ki az ágyból, hasatokra süt a nap! Ilyenkor már nem szoktam ágyban lenni, de ma megtörtént. Hasamra sütött. Mellesleg megjegyzem, nem történt semmi mellékhatás, nem volt hirtelen olyan dolog amitől felkelhetnékem lett, így megvártam míg a nap odébbáll
Szép napot nektek is
Szép napot nektek is
Géza neked milyen a vércsoportod? Tuti valami negatív Ilyenkor nincs szezonja a bimbó állításnak a hidegtől. Arra fókuszálj ami van, pl. miniszoknya, szexipocak, vagy akár a mindig fellelhető szép mosoly
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 13:07
Sziasztok ! sajnos ebben a melegben a bimbók sem úgy állnak..... kv frissítve...
Úgy látom, közben takarítottak a nappaliban Már nem is kell péntekeskedned
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 08. 30. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 15:37
Sziasztok!
Én is reagáltam volna,de nem csak pénteken vagyok fiú hanem mindig
Boldog pénteket!
Boldog pénteket!
Sziasztok!
Boldog pénteket!
Boldog pénteket!
Sziasztok ! sajnos ebben a melegben a bimbók sem úgy állnak..... kv frissítve...
Szép napot! Micsoda egybeesés ma pont péntek van és fiú is vagyok. Ím egy sudár péntekfiú De mivel a többesszám elvárt, kérem jelentkezzen még akire illik a leírás!
Addig is kávé-limonádé a jakuzzi melletti standon
Crazy nekem szerencsém volt, jókor jó helyen. Gazagék kidobták én meg elkaptam
Géza ne a hőmérőt nézegesd, hanem a csajokat Ha meg az időre vagy kíváncsi kérdezz is meg eggyet közűlük
Addig is kávé-limonádé a jakuzzi melletti standon
Crazy nekem szerencsém volt, jókor jó helyen. Gazagék kidobták én meg elkaptam
Géza ne a hőmérőt nézegesd, hanem a csajokat Ha meg az időre vagy kíváncsi kérdezz is meg eggyet közűlük
Vidámat!
Én önfelfújós jakuzzit vettem,mert nem szeretek ásni,nomeg a helye is minden évben változó
Jó persze,a felfújós azert mégsem olyan..
Én önfelfújós jakuzzit vettem,mert nem szeretek ásni,nomeg a helye is minden évben változó
Jó persze,a felfújós azert mégsem olyan..
nálunkm most mutat 33 fokot a hőmérő !!! kv frissítve ,limonádé bekeverve....
Jó kispénteki reggeli kávét a nappali népének!
Ma kicsit lazább a munkarend, úgyhogy gondolkodhatom a sok elmaradt tennivalóból mi kerüljön sorra.
Lehet elkezdem a jakuzzi alapot kiásni Ahhoz pont jó a 33 fok
Szép napot nektek is
Ma kicsit lazább a munkarend, úgyhogy gondolkodhatom a sok elmaradt tennivalóból mi kerüljön sorra.
Lehet elkezdem a jakuzzi alapot kiásni Ahhoz pont jó a 33 fok
Szép napot nektek is
Jó reggelt!! Végre szerda ismét kv frissitve Csajok merre jártok ??
Jó reggelt, jó kávét! Tettem ki sóskaramellás csokit is a kávé mellé, meg friss virágot. Hátha
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt! Sál-sapka ma sem kell, a reggeli kávé erőssen ajánlott, épp úgy mint a bevásárló lista amit az asszony összeírt. Ha otthon hagyod, lesz mosoly délután. Csak nem őszinte. Szóval mindenki az elején kezdje a napot, ne rögtön a munkára gondoljon.
Szép napot
Szép napot