Szögeden nm woltam...a többi wáros okés...de jártam tawaly Kaposwáron...nagyon szép wáros...sok wirággal...érdekes jelzőlámpákkal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 08. 30. csütörtök 09:08
No, próbáljuk meg a közös városnak a nagyokat:
Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Győr
azótától igy bámulnak rám?

ettől mindeggyikök lehetne főnök, tanár, szomszéd, anyós is
főnöknek- hogy tetoválnának ki a bentszülöttek hazafele a bahamákról,tanárnak- nyerjen eltartási keresetet ellenedbe a sarki pipöke,szomszédnak- áljon a görcs a kezébe amikor a feleségem kukkerozza, anyósnak- nem merek gondolni se
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

ettől mindeggyikök lehetne főnök, tanár, szomszéd, anyós is
főnöknek- hogy tetoválnának ki a bentszülöttek hazafele a bahamákról,tanárnak- nyerjen eltartási keresetet ellenedbe a sarki pipöke,szomszédnak- áljon a görcs a kezébe amikor a feleségem kukkerozza, anyósnak- nem merek gondolni se
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 08. 30. csütörtök 14:20
Megtetszett nekem ez az üzenetes játék (főleg Rosemary miatt
), úgyhogy kibővítettem.
Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a leggyűlöltebb tanárotoknak,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
), úgyhogy kibővítettem.Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
Amúgy kellemes délutánt mindenkinek...
...csőwáz Surdinak...
Amit + alig hiszek el,hogy holnap kapom meg a kilépő papírjaimat a cégtől...wazze 3 nap mire kilépek...
Első nap lejadtam a sok szir-szar anyagot ami nálam wót...második nap (ma)...lejadtam az autót amiwel kolbászoltam...ja...szemlére kitakarítwa...holnap papír osztás...röhejes...grrr
...csőwáz Surdinak...
Amit + alig hiszek el,hogy holnap kapom meg a kilépő papírjaimat a cégtől...wazze 3 nap mire kilépek...
Első nap lejadtam a sok szir-szar anyagot ami nálam wót...második nap (ma)...lejadtam az autót amiwel kolbászoltam...ja...szemlére kitakarítwa...holnap papír osztás...röhejes...grrr
Mit űwöltenék a...
Fönöknek:-új lesz...egyelőre semmit!
Leggyűlöltebb tanár:-meghót...neki má semmit!
Szomszédnak:-egyszer egy szép wasárnap reggelen földugóm a seggedbe az awarfújtató szarodat majd a nissan után kötlek és húzlak 1 háztömböt...B+...!!!!
Anyósnak:-kettő is wan...de uazt...sötétek wagytok mint az éccaka..de még annál is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Fönöknek:-új lesz...egyelőre semmit!
Leggyűlöltebb tanár:-meghót...neki má semmit!
Szomszédnak:-egyszer egy szép wasárnap reggelen földugóm a seggedbe az awarfújtató szarodat majd a nissan után kötlek és húzlak 1 háztömböt...B+...!!!!
Anyósnak:-kettő is wan...de uazt...sötétek wagytok mint az éccaka..de még annál is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
), úgyhogy kibővítettem.
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
), úgyhogy kibővítettem.Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
Amerre Én laktam, ott egyszerűen csőt mondanak!
Akkor cső, papi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor cső, papi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe
akkor csőkígyó mindenkinek! /nyú Néked is!/
mentem!
akkor csőkígyó mindenkinek! /nyú Néked is!/
mentem!
nos a hülye franciák kivételével jöhet mind!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 08. 30. csütörtök 13:56
Bécs, Barcelona, Firenze, Milánó, Párizs, így hirtelen első körben.
Velence, Athen, Várna
hová vágyom?
Milan-San Siro
Madrid-Bernabeu
Barcelona-Vicente Calderon
holnapig gondolkodom még
stb. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
hová vágyom?
Milan-San Siro
Madrid-Bernabeu
Barcelona-Vicente Calderon
holnapig gondolkodom még
stb. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 13:36
No akkor most én jövök egy kérdéssel. Lehet, hogy hülyeség, de azért megkérdem.
Kinek melyik külföldi város a kedvence? Nekem Dubai, Róma, Cairo, Madrid, Barcelona, Rio, Havanna és Mexico City a kedvencem, szóval elég vegyes.
Kinek melyik külföldi város a kedvence? Nekem Dubai, Róma, Cairo, Madrid, Barcelona, Rio, Havanna és Mexico City a kedvencem, szóval elég vegyes.
Charlotte, ez nagyon-nagy megtiszteltetés.
No szóval:
1. főnököm még nincs, de ha lesz, akkor van két variáció:
a.) ha jóképű, akkor a következő: "Dugj meg Baby! Ma este várlak a parkban!"
b.) ha nem jóképű, akkor a következő: "Eszemben sincs veled dugni, te pakánypofa!"
2. leggyűlöltebb tanár: a fizika és kémia tanárom.
a.) a fizikának a következő: "Baszódj meg te vén trotykos, adnál a büdös sarki kurvádnak egyest, nem nekem!"
b.) a kémiának a következő: "Tudom, hogy kellene a puncikám, de nem kapod meg, ilyen az élet, nekem nincs szükségem savas faszra!"
3. a szomszédoknak jókat szoktam általában mondani, de, ha az agyamra mennek, akkor:
"Baszom azt a hülye fajzatodat, ordibáljál máshol, ne az utcán!" -ezt nem súgnám.
4. az anyósjelöltemmel elég jól elvagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is kellene neki mondanom. De lehetséges még...
No szóval:1. főnököm még nincs, de ha lesz, akkor van két variáció:
a.) ha jóképű, akkor a következő: "Dugj meg Baby! Ma este várlak a parkban!"
b.) ha nem jóképű, akkor a következő: "Eszemben sincs veled dugni, te pakánypofa!"
2. leggyűlöltebb tanár: a fizika és kémia tanárom.
a.) a fizikának a következő: "Baszódj meg te vén trotykos, adnál a büdös sarki kurvádnak egyest, nem nekem!"
b.) a kémiának a következő: "Tudom, hogy kellene a puncikám, de nem kapod meg, ilyen az élet, nekem nincs szükségem savas faszra!"
3. a szomszédoknak jókat szoktam általában mondani, de, ha az agyamra mennek, akkor:
"Baszom azt a hülye fajzatodat, ordibáljál máshol, ne az utcán!" -ezt nem súgnám.
4. az anyósjelöltemmel elég jól elvagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is kellene neki mondanom. De lehetséges még...
Admin
), úgyhogy kibővítettem.
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
Üzeneteim:
Exnek: késő bánat...
(volt) Főnöknek: kezeltesse magát!
Gyűlölt tanárnak: szívesen letörölném a hülye vigyort a képéről...
Szomszédnak: miért mindig akkor kell kopácsolni, mikor altatok?
Anyósnak: köszönöm, hogy viszonylag normális tetszik lenni, de a gyereket nem kereszteltetjük meg... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Exnek: késő bánat...
(volt) Főnöknek: kezeltesse magát!
Gyűlölt tanárnak: szívesen letörölném a hülye vigyort a képéről...
Szomszédnak: miért mindig akkor kell kopácsolni, mikor altatok?
Anyósnak: köszönöm, hogy viszonylag normális tetszik lenni, de a gyereket nem kereszteltetjük meg... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
), úgyhogy kibővítettem.
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
Nagyon ceressem Dél-Amerikát! Kedvenc városaim:
Manaus, Rio, Montevideo, Cusco, Sao Paolo, Lima.
Itt Európában: Malmö, Barcelona, Milano, Genf.
A kinek mit üzennék-re azt mondom minegyiknek:
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Manaus, Rio, Montevideo, Cusco, Sao Paolo, Lima.
Itt Európában: Malmö, Barcelona, Milano, Genf.
A kinek mit üzennék-re azt mondom minegyiknek:
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Brüsszelben még nem voltam, de igyekszem elmenni és megkedvelni.
De jó lenne most a világban utazgatni...
*sóhajt* (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne most a világban utazgatni...
*sóhajt* (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 14:10
Párizst annyira nem tudtam megkedvelni akkor inkább Brüsszel...
), úgyhogy kibővítettem.
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
- a főnökötöknek,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?
Párizst annyira nem tudtam megkedvelni akkor inkább Brüsszel...
Bécs, Barcelona, Firenze, Milánó, Párizs, így hirtelen első körben.
Nekem Porto Feliche, Velence...
Szégyellem Magam, de Debrecenben még sosem voltam!
Pedig az Aranybikába elmennék a Bikámmal!
Pécset nagyon szeretem(meg a környékét is, most ott van a szerelmetes José operájosom is), és Szegedet is ceressem. Most a fő kedvencem Miskolc, mert odahúz a Szívem! A Szinva-patakhoz!(Óda)
Győr? A sorban az utolsó! De azért nem utálom!
Pedig az Aranybikába elmennék a Bikámmal!
Pécset nagyon szeretem(meg a környékét is, most ott van a szerelmetes José operájosom is), és Szegedet is ceressem. Most a fő kedvencem Miskolc, mert odahúz a Szívem! A Szinva-patakhoz!(Óda)
Győr? A sorban az utolsó! De azért nem utálom!
Admin
'reggelt.... afenébe ilyen egy napot... asszem a kávé helyett hp lessz a reggeli
Jóóó reggelt mindenkinek! Látom ismét a kajákról vitáztok.
Szegedet nagyon szeretem, elég sűrűn járok Szegedre, a nővéremnek van ott lakása. Sok szép élménnyel szoktam hazatérni, főleg, amikor a házmester kiakad és lebasz minket, hogy mit dörömbölünk stb.
Szegedet nagyon szeretem, elég sűrűn járok Szegedre, a nővéremnek van ott lakása. Sok szép élménnyel szoktam hazatérni, főleg, amikor a házmester kiakad és lebasz minket, hogy mit dörömbölünk stb.
Admin