Írt valaki pia javaslatot?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
a Pia összesítés kimaradt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 08. 29. szerda 14:05
LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS ÖSSZESÍTÉS
Jelenleg versenyben:
Humor:
Hofi
Kaja:
Dinnye
Sült csülök
Palacsinta
Film:
Indul a bakterház
Legényanya
Roncsfilm
Egészséges erotika
Brian élete
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Halálsoron
Szigorúan ellenőrzött vonatok
Sörgyári capriccio
Pogány Madonna
1szoknya - 1nadrág
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Könyv, író
Káma szútra
Rejtő
Hely:
Balaton
Egri vár
Kékestető
Mese:
Lolka és Bolka
VUK
Szaffi
Rumcájsz
Moha és Páfrány
Jamie és a csodalámpa
Macskafogó
Fehérlófia
János vitéz
Magyar népmesék
Amelyiket szeretitek, azt írjátok be a hsz-be, a nem-et nem muszáj leírni, így könnyebb lesz nekem összesíteni.
És tudok valamit, amiben tutira mindenki egyetért:
Feláll a szőr a hátamon Kiszel Tündétől.
(nem akarom a témát "kit utál mindenki"-vé változtatni, de ezt le akartam írni.
Jelenleg versenyben:
Humor:
Hofi
Kaja:
Dinnye
Sült csülök
Palacsinta
Film:
Indul a bakterház
Legényanya
Roncsfilm
Egészséges erotika
Brian élete
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Halálsoron
Sörgyári capriccio
Pogány Madonna
1szoknya - 1nadrág
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Könyv, író
Káma szútra
Rejtő
Hely:
Balaton
Egri vár
Kékestető
Mese:
Lolka és Bolka
VUK
Szaffi
Rumcájsz
Moha és Páfrány
Jamie és a csodalámpa
Macskafogó
Fehérlófia
János vitéz
Magyar népmesék
Amelyiket szeretitek, azt írjátok be a hsz-be, a nem-et nem muszáj leírni, így könnyebb lesz nekem összesíteni.
LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS ÖSSZESÍTÉS
Jelenleg versenyben:
Humor:
Hofi
Kaja:
Dinnye
Sült csülök
Palacsinta
Film:
Indul a bakterház
Legényanya
Roncsfilm
Egészséges erotika
Brian élete
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Halálsoron
Sörgyári capriccio
Pogány Madonna
1szoknya - 1nadrág
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Könyv, író
Káma szútra
Rejtő
Hely:
Balaton
Egri vár
Kékestető
Mese:
Lolka és Bolka
VUK
Szaffi
Rumcájsz
Moha és Páfrány
Jamie és a csodalámpa
Macskafogó
Fehérlófia
János vitéz
Magyar népmesék
Jelenleg versenyben:
Humor:
Hofi
Kaja:
Dinnye
Sült csülök
Palacsinta
Film:
Indul a bakterház
Legényanya
Roncsfilm
Egészséges erotika
Brian élete
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Halálsoron
Sörgyári capriccio
Pogány Madonna
1szoknya - 1nadrág
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Könyv, író
Káma szútra
Rejtő
Hely:
Balaton
Egri vár
Kékestető
Mese:
Lolka és Bolka
VUK
Szaffi
Rumcájsz
Moha és Páfrány
Jamie és a csodalámpa
Macskafogó
Fehérlófia
János vitéz
Magyar népmesék
nemtom pontosan, de lehet ez történt:
két női láb beszélget:
-most mit csináljunk?
-nem tudom, majd csak közbejön vmi!
vissza-vissza jár de ritkán szól hozzá!
kérdezd meg privibe hátha elárulja ...
két női láb beszélget:
-most mit csináljunk?
-nem tudom, majd csak közbejön vmi!
vissza-vissza jár de ritkán szól hozzá!
kérdezd meg privibe hátha elárulja ...
Hűű vazze, de lemaradtam, miért köszönt el Pille????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:40
az egyik most itt térdel a számítógépasztal alatt, tehát a szorításra nincs ideje ...
láthatod mennyire kihalt mostanában a nappali ...
a lotyókámnak nem igazán van ideje, a bildi rég elszökött, pillécske elköszönt, moncájca délutános a nappaliban, a rózsajány öregapámra hajt, az ezüstjányt elriasztotta a macskoszman, a zelli meg lebetegedett ...
a főnökasszony meg ügyeli a zösszes topicot, úgyhogy a nappalira kevesebb ideje maradt
a lotyókámnak nem igazán van ideje, a bildi rég elszökött, pillécske elköszönt, moncájca délutános a nappaliban, a rózsajány öregapámra hajt, az ezüstjányt elriasztotta a macskoszman, a zelli meg lebetegedett ...
a főnökasszony meg ügyeli a zösszes topicot, úgyhogy a nappalira kevesebb ideje maradt
akkor nézd meg a hozzászólásokat.
nagy részük az amit a tegnapi napra rejagáltammmm
nyú nyomj má vmi Vadkatisat!
Nagy zabálás
erről jut eszembe: ebéd!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy részük az amit a tegnapi napra rejagáltammmm
nyú nyomj má vmi Vadkatisat!
Nagy zabálás
erről jut eszembe: ebéd!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát eddig a mai nap,idézi a régi szép időket
Szerintem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:40
az egyik most itt térdel a számítógépasztal alatt, tehát a szorításra nincs ideje ...
Vagytok még filmeknél?
Nagy zabálás.
Nagy zabálás.
üdv a 30asok klubjában
de minyő szemétség, mert mi a korral csak nemesedünk, a jányokra nem ezt mondják. de én szívesebben választok a nemesedősebb jányainkból mint a csitrikből! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
de minyő szemétség, mert mi a korral csak nemesedünk, a jányokra nem ezt mondják. de én szívesebben választok a nemesedősebb jányainkból mint a csitrikből! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
a főnökasszony meg ügyeli a zösszes topicot, úgyhogy a nappalira kevesebb ideje maradt (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
a főnökasszony meg ügyeli a zösszes topicot, úgyhogy a nappalira kevesebb ideje maradt (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
30 éves lettem én.....
Köszi! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:12
hé te cerelem istene mit nem tudok én?
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t!
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t!
Eggyiknek sincs?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:30
találtam is! nem is egyet! csak mostanság nincs idejük a szorításra!
találtam is! nem is egyet! csak mostanság nincs idejük a szorításra!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:29
Ejnye Surda, ennyi idő alatt már igazán találhattál volna... :-P
Ejnye Surda, ennyi idő alatt már igazán találhattál volna... :-P
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:14
nincs egy erős combú aki a lábai közé szorítana, h moccanni se tudjak innen!
Kevin Mitnick: A megtévesztés művészete
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 01:19
Kérdést szeretnék feltenni kedves nappalisok:
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!
nincs egy erős combú aki a lábai közé szorítana, h moccanni se tudjak innen!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:00
Gyerekek, úgy csapongtok a témákközt, hogy szétzuhan a nappali...
Ja az jó kis könyv volt, de én az Egri csillagokat is szerettem. Bírtam a Kalevalát is csak kicsit nehezen volt olvasható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 08. 29. szerda 00:45
Ohohohó! Pedig az Átváltozás szerintem fantasztikus volt, én legalábbis nagyon élveztem.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Gyerekek, úgy csapongtok a témákközt, hogy szétzuhan a nappali...
Az eddig a leghosszabb beszélgetés egy 2.5 órás telefon volt,
azután abban hónapban már senkit se hívtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
azután abban hónapban már senkit se hívtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 08. 28. kedd 22:14
Soha nem beszélek hosszan telefonon (kártyás a mobilom, direkt az önkontroll elősegítésére). Még soha nem fordult elő, hogy valaki keresett, miközben telefonáltam.
Ha neked foglaltat jelez, akkor nincs beállítva a hívásvárakoztatás!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:27
Nekem is qwa nehezen sikerült délután...asszem mindenféle trágárságok hagyták el ajkamat...ajkamat???...miket tuok írni...beszarás...höhöhö
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...
Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...
Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...