Jó reggelt! Frissen kipihenten mindenki? Kávé friss, a nyalnivalót TitokCsajszi intézi
Nekem rövid hét lesz, pénteken hegymászás Viaferrata Dachstein környékén. Katjának majd integetek
Szép napot!
Nekem rövid hét lesz, pénteken hegymászás Viaferrata Dachstein környékén. Katjának majd integetek
Szép napot!
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Ma pihenés lesz, remélem a legjobbakat!
Jó reggelt! Kávét hagytam, úgy sem iszom meg reggel, engem ne stresszeljen
Mára változatos kis melók vannak, úgyhogy vidám de nem pihenős a vasárnap.
Kitartás azoknak is akik szeretnének dolgozni, de zárva a gyár
És hipp-hopp elfogyott a kávém, ez stresszel, úgyhogy jöhet a második
Szép napot
Mára változatos kis melók vannak, úgyhogy vidám de nem pihenős a vasárnap.
Kitartás azoknak is akik szeretnének dolgozni, de zárva a gyár
És hipp-hopp elfogyott a kávém, ez stresszel, úgyhogy jöhet a második
Szép napot
Jó estét Pénteken.... vagyis jó reggelt szombat kora reggel amatör párok , lányok képei nagyon jók szerintem és a forumokon is sok jó témát lehet olvasni...Sorozatot meg akkor néz az ember amikor ideje van rá.....PL soförként vezetés közben nem, kályhásként két kályha közt sem.. motorozás közben sem.. de ha olyan a munka hogy ez is belefér akkor miért ne?? friss kv bekészítve a majd korán kelőknek!!! Legyen szép és vidám vasárnapotok....
Te is egy bogár nevét viseled Triplax
(Ez egy válasz Triplax üzenetére (2024. 06. 08. szombat 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 05:47
Hogy lehet valaminek ilyen undorító neve. Nem kellene ez a "gennyzsákszemet" megváltoztatni? Mikor olvasom még a reggeli merevedésem is elmúlik.
Nem,nem kellene. Vagy tisztelj egy hagyományt,vagy keress más helyet,ha zavar a reggeli merevedésed! Ne itt lankaszd.....a hangulatot!
(Ez egy válasz Triplax üzenetére (2024. 06. 08. szombat 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet valaminek ilyen undorító neve. Nem kellene ez a "gennyzsákszemet" megváltoztatni? Mikor olvasom még a reggeli merevedésem is elmúlik.
ja nem segít ha vizuális típus valaki... mint ahogy a legtöbb kép sem ezeken az oldalakon hacsak nem orvostanhallgató akar lenni az ember... na de reméljük csak az én rendszeremben a hiba azt semmi gond.
Jó reggelt és jó hétvégét annak aki ma tartja! Friss kávé és fagyit a hűtőben hagyott nekünk a TitkosAngyalunk.
A sorozatokkal vigyázni kell, nagyon rabolják az időt más hasznosabb dolgoktól De néha, általában télen én is legyűrök egy-kettőt.
Régebben én is az amatőr párok feltöltéseit böngésztem, de a valóság mindig jobb és élvezetesebb így erről leszoktam, manapság szinte csak a nappalira nézek rá. Persze a valóságban egy jó partit összehozni... De nem lehetetlen szerencsére.
Igen Kutyu, ha látok kandallót és kiterített szőrt rögtön lemegy a vér az alsó agyamba Főleg ha csinos Milf a megrendelő
pl ha Katja kályhájához mennék ki tisztítani biztos verne a víz TitkosCsajszi nektek nincs kályhátok véletlenül? Na-na-na??
Ez csak egy alkalom lett volna, de mivel barátomnak van ott háza máskor is megyünk még becsszó Ott van nem messze Hertelend, nagyon jó kis szaunával! De erről Géza többet tud.
No megyek, építek valami hasznosat.
Legyetek jók Szexelj ne háborúzz!
A sorozatokkal vigyázni kell, nagyon rabolják az időt más hasznosabb dolgoktól De néha, általában télen én is legyűrök egy-kettőt.
Régebben én is az amatőr párok feltöltéseit böngésztem, de a valóság mindig jobb és élvezetesebb így erről leszoktam, manapság szinte csak a nappalira nézek rá. Persze a valóságban egy jó partit összehozni... De nem lehetetlen szerencsére.
Igen Kutyu, ha látok kandallót és kiterített szőrt rögtön lemegy a vér az alsó agyamba Főleg ha csinos Milf a megrendelő
pl ha Katja kályhájához mennék ki tisztítani biztos verne a víz TitkosCsajszi nektek nincs kályhátok véletlenül? Na-na-na??
Ez csak egy alkalom lett volna, de mivel barátomnak van ott háza máskor is megyünk még becsszó Ott van nem messze Hertelend, nagyon jó kis szaunával! De erről Géza többet tud.
No megyek, építek valami hasznosat.
Legyetek jók Szexelj ne háborúzz!
Én svasárnap reggel hagyom abba melót... Majd vasárnap délelött alszom Neked ? éjszakai kv bekészítve Netflixen ha tudod az ALFA HÍMEK-et nézd meg Vidám sorozat nagyon !!
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 06. 07. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 17:55
Sziasztok!
Hétvégi frissítő kávé bekészítve!
Úgy néz ki,hogy szuper idő lesz hétvégén,igaz én vasárnap is dolgozom,de sebaj!
Köszönöm a szíves invitálást,de azon a héten épp nyaralni,pihenni leszek,és nem ott
Minden féle videót nézek,nyílván itt az oldalon az amatőr videókat Más oldalakon pedig változó,hol többest,hol leszbi,és van mikor orgiákat
Na a kávé bekészítve,a hűtőt is feltöltöttem finomságokkal,mindennel mi szem-szájnak ingere!
Élvezzétek a hétvégét és egymást!
Köszönöm a szíves invitálást,de azon a héten épp nyaralni,pihenni leszek,és nem ott
Minden féle videót nézek,nyílván itt az oldalon az amatőr videókat Más oldalakon pedig változó,hol többest,hol leszbi,és van mikor orgiákat
Na a kávé bekészítve,a hűtőt is feltöltöttem finomságokkal,mindennel mi szem-szájnak ingere!
Sziasztok!
Sziasztok! Azt gondolom,sokunk akkor lesz stresszes,ha reggel észreveszi,hogy nincs otthon kávé!!! Ha fagyi se,akkor végképp gáz!
Titokcsaj,öcsyke ajánlata megfontolandó! Orfű nagyon klassz hely és ha még izgalmak is lesznek?? Öcsyke,gondolom nem a bírkaszőr miatt maradt emlékezetes az élmény!!
Titokcsaj,öcsyke ajánlata megfontolandó! Orfű nagyon klassz hely és ha még izgalmak is lesznek?? Öcsyke,gondolom nem a bírkaszőr miatt maradt emlékezetes az élmény!!
Jó reggelt! Vanilia fagyis káve tejszínhabbal Tegnap láttam videót, hogy ébredés után 2 órán helül fogyasztott kávé stresszhormon termelést serkent Lehet én immunis vagyok rá, született pozitív gondolkodású?
TitkosCsajszi gyere Fishing Orfűre 3 hét múlva. Lesz buli, izgalom, Mecsek túra! Na ellen tudsz állni? Milyen képek-videókat lesel?
A medvebőr eddig bejött. A lajhárral vigyázzatok, az molyos szokott lenni! Esetleg egy szentjánosbogár-bunda jól jöhet áramszünet esetén birkaszőrrel borított fekvőhelyen szexeltem már, az bejött.
Szép napot
TitkosCsajszi gyere Fishing Orfűre 3 hét múlva. Lesz buli, izgalom, Mecsek túra! Na ellen tudsz állni? Milyen képek-videókat lesel?
A medvebőr eddig bejött. A lajhárral vigyázzatok, az molyos szokott lenni! Esetleg egy szentjánosbogár-bunda jól jöhet áramszünet esetén birkaszőrrel borított fekvőhelyen szexeltem már, az bejött.
Szép napot
Leskelődni? Max itt az oldalon lesem a videókat,képeket :(
Tervben van egy Mecsek túra,valamikor csak összejön!
Friss kávé bekészítve,én vanilia fagyival ittam,ficsike úgy is
Sép napot! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tervben van egy Mecsek túra,valamikor csak összejön!
Friss kávé bekészítve,én vanilia fagyival ittam,ficsike úgy is
Sép napot! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 08:35
Szépet Mindenkinek!!Titkos csaj te leskelődsz is?? Néha, ha meleg van én is motorozom... (melóba) :ha kirándulni szeretnél a Mecsek Téged is vár!! izgalmakat meg ha gondolod megoldjuk HA össze beszélünk medve támadás is érhet!! friss kv bekészítve... nekem sajnos ma hétfő van.... bár tegnap a forró kövek feltöltöttek...
Szépet Mindenkinek!!Titkos csaj te leskelődsz is?? Néha, ha meleg van én is motorozom... (melóba) :ha kirándulni szeretnél a Mecsek Téged is vár!! izgalmakat meg ha gondolod megoldjuk HA össze beszélünk medve támadás is érhet!! friss kv bekészítve... nekem sajnos ma hétfő van.... bár tegnap a forró kövek feltöltöttek...
Egyébként az új sörrecept analógia érdekes, mert az amerikai sörgyártók bevált trendje szerint a hagyományos sőr alapanyagokat rendre szép csöndben a jóval olcsóbb tömegtermék kukorica. Alább a Chat GPT szerint:
"Igen, bizonyos sörök készítéséhez kukorica is felhasználható, bár ez nem minden sör esetében jellemző. A kukoricát a sörfőzők gyakran használják az amerikai stílusú sörökben, különösen az olyan könnyebb, lágyabb ízű sörökben, mint például az amerikai könnyű lager vagy az amerikai szűretlen ale. "
Szóval a reklám valszeg pont egy gyártói/forgalmazói reakció lehet arra, hogy már szerintük is érezhetően "higult" a termék... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
"Igen, bizonyos sörök készítéséhez kukorica is felhasználható, bár ez nem minden sör esetében jellemző. A kukoricát a sörfőzők gyakran használják az amerikai stílusú sörökben, különösen az olyan könnyebb, lágyabb ízű sörökben, mint például az amerikai könnyű lager vagy az amerikai szűretlen ale. "
Szóval a reklám valszeg pont egy gyártói/forgalmazói reakció lehet arra, hogy már szerintük is érezhetően "higult" a termék... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740801)
2024. 06. 05. szerda 21:40
Mondjuk Amerikában vadásztunk mosómedvére...
Sziasztok! Crazy újra formában!! Jobban tetszett,amit írtál,mint a sörös reklámban,az új recepttel előálló srác esete!
Mondjuk Amerikában vadásztunk mosómedvére...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 06. 05. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 21:11
Vannak medvék akik társas lények....
A nappalis medvebőrt úgy örököltük,elemzés nem volt mellékelve,én mondjuk nem is vizsgáltam a miértjét sosem...
Szerintem pl egy téli hidegben,a kandalló előtt hancúrozashoz vagy bandázáshoz a legtöbb embernek a medvebőr jut eszébe.Nagy,meleg puha stb...Tigrisbunda kétszínű,meg csíkos mint a sittesruha a filmekben,az oroszlán pedig nehezen akarja odaadni a bundáját,macerás beszerezni.Amennyiben társaslényes bunda,akkor a szurikáta is szóba jöhetne,ők tök sokan haverkodnak együtt és figyelnek,viszont kevés ember fér el a szurikáta bundán...
Vizsgáljuk kellemes tájak,helyek szempontból...
Mindenkinek más-más a bejövős.Dimbes-dombos,havas hegyes,tengerpartos,piramisos tevés,stb...akkor milyen állatról vegyük le a bundát,ami mindenkinek szimpatikus tájról származik,vagy mindenhol van? Sóhaj....nehéz ügy...jó az a medvebőr
A nappalis medvebőrt úgy örököltük,elemzés nem volt mellékelve,én mondjuk nem is vizsgáltam a miértjét sosem...
Szerintem pl egy téli hidegben,a kandalló előtt hancúrozashoz vagy bandázáshoz a legtöbb embernek a medvebőr jut eszébe.Nagy,meleg puha stb...Tigrisbunda kétszínű,meg csíkos mint a sittesruha a filmekben,az oroszlán pedig nehezen akarja odaadni a bundáját,macerás beszerezni.Amennyiben társaslényes bunda,akkor a szurikáta is szóba jöhetne,ők tök sokan haverkodnak együtt és figyelnek,viszont kevés ember fér el a szurikáta bundán...
Mindenkinek más-más a bejövős.Dimbes-dombos,havas hegyes,tengerpartos,piramisos tevés,stb...akkor milyen állatról vegyük le a bundát,ami mindenkinek szimpatikus tájról származik,vagy mindenhol van? Sóhaj....nehéz ügy...jó az a medvebőr
Vannak medvék akik társas lények....
Hm, nem durva a Medvebőr? Végül is a Medvék nem társas lények... Ugye a vaddisznó bőr se semmi a Medve meg még nála is durvább. Lehet ez Tigrisbőr akar lenni vagy Oroszlánbőr azok legalább kellemes tájakról származnak és legfőképp Macskák....