Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 05. szerda 17:29  #47761
SecretMilf SecretMilf
Sziasztok! Kisütött a nap errefelé is smile
A fagyit tölcsérből vagy tálkából jó nyalizni,na jó a tálából kanalazni smile
Olaszrizling bekészítve,raktam magamnak finom édes bort is smile
Inkább lankás,erdős kirándulás,ne a hegymenettől emelkedjen a pulzusom wink
Jó motorozást a munkába,de csak óvatosan!
A forralt bort benyakaltam,bocsii,de készítettem friss kávét,és csoki-vanilia-puncs fagyit is,pisztácia elfogyott smile
2024. 06. 05. szerda 15:04  #47760
öcsyke öcsyke
A hét csúcsáról már nincs is messze a hétvége. Bár most nem olyan vonzó, mert meló lesz nem motorozás. Bár még az is lehet, hogy motorral megyek dolgozni. Úgy lesz a legjójabb nyes
Valaki látta Bo-t? Kezdek aggódni, lehet elrabolták a hercegek és nekünk nem jut a kedvességéből circling
Na kitartás, minden ki vigyázzon magára, csak egy van belőlünk! wave
2024. 06. 04. kedd 07:58  #47759
geza36 geza36
Jó reggelt !! Kutyu érdemes lenn forralt borozni.... ebben a tré időben!! Öcsyke nem értettem amit irtál.... fagyit tölcsérből szeretnék... kelyhecskét meg ágyon fekve jó nyalni..... nyes wow1 finom
2024. 06. 04. kedd 07:40  #47758
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt,szép napot,még ha ilyen tré is az idő! Hoztam forralt bort,aki nem motorozik,igyon bátran,csak melegítse újra! Mondjuk az is szívmelengető,amit TitokCsaj beígért,csak ki kell várni! De úgy érzem megéri!
2024. 06. 03. hétfő 21:03  #47757
öcsyke öcsyke
Szép estét! Na csak megugrottuk ezt a hétfői hegymenetet, ha jól megy holnap már láthatjuk a csúcsot is. Aztán csak gurulunk a péntek felé. Nincs se kiránduló se motorozós idő, úgyhogy muszáj volt dolgozni nyes
wave
2024. 06. 02. vasárnap 18:57  #47756
öcsyke öcsyke
Nálunk még süt a nap, gyertek át a jakuzziba várunk wink
Apró kis részletek. imádjuk worship
Olaszrizling Badacsonyból? Nem tiltakozunk! A fagyit a pocidról vagy a kelyhecskédről szeretnénk crazya
Kirándulni merre? Hegyek, vagy inkább pulzuskímélőbb lankák?
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 16:37
Szia!
Óvatosan szépen lassan fogom adagolni igérem nyes
Végülis Karácsonyig van idő,sok kis apró részlet belefér smile
Nálunk nincs jó idő,úgyhogy nem ér váratlanul a holnapi eső,de legalább be lehet kuckózni. smile

Mára vége a munkának,most már csak a pihenés van vasárnapra smile

Friss kávé,fehér bor és fagyi bekészítve!
2024. 06. 02. vasárnap 16:37  #47755
SecretMilf SecretMilf
Szia!
Óvatosan szépen lassan fogom adagolni igérem nyes
Végülis Karácsonyig van idő,sok kis apró részlet belefér smile
Nálunk nincs jó idő,úgyhogy nem ér váratlanul a holnapi eső,de legalább be lehet kuckózni. smile

Mára vége a munkának,most már csak a pihenés van vasárnapra smile

Friss kávé,fehér bor és fagyi bekészítve!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 16:10
Vidámságot vasárnapra! Jó, helyen van az a fagyi a fagyasztóban, már a titkosítás megszüntetése is forrósítja a hangulatot a nappaliban crazya Csak óvatosan, finoman kérjük adagolni a szép porcikákat, mint egy adventi naptár kis ablakait nyitogatva worship Ugyanitt adventi fotózást vállalok nyes
A viccet félretéve TitkosCsajszi, ahogy neked komfortos. Tudunk várni. Mondjuk még egy hetet nyes Használjátok ki a jó időt, holnaptól esö lesz megint.
2024. 06. 02. vasárnap 16:33  #47754
SecretMilf SecretMilf
Szia!
Ohh mesélj csak,mi esik még jobban pucéran?
Miért a kávéba raktad a fagyit? crazya
Jó pihit a hétvégére smile
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 11:55
Jó napot!! A későn ébredőknek !! hamar hétvége lett Nekem smile Friss kv bekészítve !SecretMilf pucéran szerintem rengeteg dolog van ami jobban esik nyes !!! Jeges kvhoz elhasználtam a fagyit...... nyes
2024. 06. 02. vasárnap 16:10  #47753
öcsyke öcsyke
Vidámságot vasárnapra! Jó, helyen van az a fagyi a fagyasztóban, már a titkosítás megszüntetése is forrósítja a hangulatot a nappaliban crazya Csak óvatosan, finoman kérjük adagolni a szép porcikákat, mint egy adventi naptár kis ablakait nyitogatva worship Ugyanitt adventi fotózást vállalok nyes
A viccet félretéve TitkosCsajszi, ahogy neked komfortos. Tudunk várni. Mondjuk még egy hetet nyes Használjátok ki a jó időt, holnaptól esö lesz megint.
2024. 06. 02. vasárnap 11:55  #47752
geza36 geza36
Jó napot!! A későn ébredőknek !! hamar hétvége lett Nekem smile Friss kv bekészítve !SecretMilf pucéran szerintem rengeteg dolog van ami jobban esik nyes !!! Jeges kvhoz elhasználtam a fagyit...... nyes
2024. 06. 01. szombat 16:00  #47751
SecretMilf SecretMilf
Kukucska!
Mi ma itthon kergetjük a felhőket,szó szerint smile Inkább pihenős nap van ma,holnap munka lesz,de nemsokára szabadság smile
Szerintem is egészséges a pucér alvás,nem mellesleg kényelmes és praktikus is,értse mindenki úgy ahogy szeretné smile
Majd egyszer valamikor ráveszem magam,hogy megleshessetek,egyenlőre nincs publikus fotóm,bocsánat smile
További jó hétvégét!

Kávé,limonádé bekészítve! Ja és a fagyóban van egy kis meglepi fagyi is! finom
2024. 06. 01. szombat 10:06  #47750
öcsyke öcsyke
Vidám szombatot! Merre kergetitek az esőfelhőket?
Így jártam, nem lesz hálóing alá kukucskálás circling
A pucér alvás meg nagyon egészséges szerintem is. Részemről rendben, akkor nem motoros, hanem kirándulós elrablás lesz nyes
Mára itthoni tennivalók, talán egy kis motorozással.
Szép napot!
Ja és várjuk vissza Bo-t! Bár biztos körbe van szeretve azért nincs itt!
2024. 06. 01. szombat 09:31  #47749
geza36 geza36
Jó reggelt! frissitettem a kv készletet!! titkos csaj téged is meglehetne lesni mint Leonkatját ??? nyes
2024. 05. 31. péntek 18:49  #47748
SecretMilf SecretMilf
Sziasztok! Pihengetős szép hétvégét Mindenkinek!
Ez a hét is elment gyorsan! Voltak nagyon izgis pillanatok benne ez tény,de azért lehetett volna több is,na nem baj,majd most hétvégén pótoljuk!
Szia LeonKatja,női szemmel is csodás vagy smile Remélem úgy alakul a hétvégéd ahogy szeretnéd smile
Motorozni nem szeretek,de kirándulni annál inkább! Ja és meztelen alszom,úgy kényelmesebb!! smile
Kávé frissen főzve,kapszula is bekészítve,na és persze limonádé is. Hagytam a hűtőben mézédes epret és tejszínhabot is! Legyen szép hétvégétek!
2024. 05. 31. péntek 15:50  #47747
geza36 geza36
Kukucs :( Kv bekészítve ujra... Ma Nekem Hétfő van :( Katja tényleg kitette amit lehetett smile finom Friss kv a délutánosoknak is..... smile
2024. 05. 31. péntek 07:48  #47746
CrazyBear CrazyBear
Vidámat! wave
Hétvége érkezik,csak óvatosan a mindennel eljen
Hát na....2 napig nem találtam szavakat Katja csudás képére,aztán utána sem.... nyes
Egyszerűen hmm.... worship wow1 vigyor2 finom ,mindent visz smile
Kellemesen remek hétvégét szívecskés Katja és mindenki
2024. 05. 31. péntek 06:13  #47745
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Irány a kávéfőző! Hétvége a látóhatáron!
2024. 05. 30. csütörtök 05:03  #47744
öcsyke öcsyke
És jó reggelt! Katja jól odatette magát, bevallom ha esetleg elrabolódhatnékja lenne nem gondolkodnék egy pillanatig sem wink
Ma irány a Balcsi, igaz csak meló.
Szép napot wave
2024. 05. 29. szerda 20:37  #47743
öcsyke öcsyke
Ódákat kéne zengenem, de csak annyit tudok kinyőgni, hogy az Istennők itt élnek közöttünk// földigleborulós lábcsókolgatós szmájli worship
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 05. 29. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 18:01
Haliho Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Húderégen jelentkeztem, de voltam, olvasgattam.
Nálunk ma már péntek van, és izgi hosszú hévtégének nézünk elébe ♡
Pezsgő kitöltve, egészégetekre (koccintós szmájli)
Hagytam új képet (puszit dobós szmájli)

Az milyen durva, hogy majdnem csak szemétkedős hangulatjelek vannak. Semmi baráti, kedveskedő....
Nem baj, majd mindig kiírom, mire gondolok. smile
Puszik
2024. 05. 29. szerda 19:27  #47742
Kutyu14cm Kutyu14cm
Szia Katja,helló srácok! Érkezni tudni kell a nappaliba! Volt pár húzós napom,de ma,mikor idekukkantottam,megint kiestek a szemeim Katja csábító porcikáitól! Míg kerestem az elgurult szemeimet,felborítottam ezt-azt,bocsi! Katja köszönöm a fiúk nevében és legyen olyan izgi a hétvégéd,amilyennek szeretnéd!
/ 2410