Elfogadjuk a vezetői döntést illetve elfogadom hogy új háziasszony legyél azt is hogy alád tartozunk..*-... ha szeretsz felül lenni.
A fürdésről-hétközben tusolás hétvégén kettesben kádban gyertyafénynál lágy zenével Dove habokban pancsikázva ha van ehhez egy jó nagy kád. meg hely mindenhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A fürdésről-hétközben tusolás hétvégén kettesben kádban gyertyafénynál lágy zenével Dove habokban pancsikázva ha van ehhez egy jó nagy kád. meg hely mindenhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 11. szerda 22:10
Akkor remélem mindenkinek tiszta sor, hogy mától itt mindenki alám tartozik!
ettöl tartottam...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 22:29
egyelőre ahogy látom nem irja ki az [ADMIN] flaget de ne téveszen meg senkit a jogaik müködnek
javitásra kerül
javitásra kerül
egyelőre ahogy látom nem irja ki az [ADMIN] flaget de ne téveszen meg senkit a jogaik müködnek
javitásra kerül
javitásra kerül
"A langyos fürdő idegnyugtató hatású, kellemes zenével párosítva különösen jól oldja a feszültséget."
csináljuk kettesben,akkor lesz igazi a hedonizmus...
csináljuk kettesben,akkor lesz igazi a hedonizmus...
Para, ne aggódj, jó kezekben vagy!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, még lefekvés előtt pancsizok egyet. Egy kis infó a fürdésről:
Jótékony hatás hidegben, melegben
A hideg víz csökkenti a pulzusszámot, a vérnyomást, míg a meleg fürdő elernyeszti a fáradt izomzatot.
A langyos fürdő idegnyugtató hatású, kellemes zenével párosítva különösen jól oldja a feszültséget.
Gyógynövényes pancsolás
Ma már általánosan elterjedt a különféle habfürdő, fürdőolaj, valamint gyógynövény használata fürdéskor is. A vízbe tett gyógynövénykivonat fokozza a kívánt a hatást.
Nyugtató fürdőnél érdemes, hársfavirágot, kamillát, jázmint,citromfüvet használni.
Frissítő fürdőhöz kiváló a levendula-, menta-, eukaliptusz-, édeskömény-, kakukkfű-, rozmaring-, zsálya-, csalánkivonat.
Kisebb nátha, megfázás esetén gyógyító hatású a cickafark-, a körömvirág- és fodormentafürdő.
Nyugtató hatása mellett a gyógynövényekből összeállított fürdő puhítja a bőrt, elernyeszti a testet.
Fontos! Ne fürödjön, ha siet valahová vagy ha rosszul érzi magát!
Ne fürödjön húsz - huszonöt percnél tovább!
Soha ne vegyen nagyon meleg fürdőt, és fürdőzés után mindig kenje be magát testápoló krémmel!
Ti zuhanyozni vagy kádfürdőzni szoktatok?
Én hedonista állat vagyok, habfürdőben, illóolajjal, gyertyafénynél szoktam pancsizni, ha tehetem.
Issssteni!
Jótékony hatás hidegben, melegben
A hideg víz csökkenti a pulzusszámot, a vérnyomást, míg a meleg fürdő elernyeszti a fáradt izomzatot.
A langyos fürdő idegnyugtató hatású, kellemes zenével párosítva különösen jól oldja a feszültséget.
Gyógynövényes pancsolás
Ma már általánosan elterjedt a különféle habfürdő, fürdőolaj, valamint gyógynövény használata fürdéskor is. A vízbe tett gyógynövénykivonat fokozza a kívánt a hatást.
Nyugtató fürdőnél érdemes, hársfavirágot, kamillát, jázmint,citromfüvet használni.
Frissítő fürdőhöz kiváló a levendula-, menta-, eukaliptusz-, édeskömény-, kakukkfű-, rozmaring-, zsálya-, csalánkivonat.
Kisebb nátha, megfázás esetén gyógyító hatású a cickafark-, a körömvirág- és fodormentafürdő.
Nyugtató hatása mellett a gyógynövényekből összeállított fürdő puhítja a bőrt, elernyeszti a testet.
Fontos! Ne fürödjön, ha siet valahová vagy ha rosszul érzi magát!
Ne fürödjön húsz - huszonöt percnél tovább!
Soha ne vegyen nagyon meleg fürdőt, és fürdőzés után mindig kenje be magát testápoló krémmel!
Ti zuhanyozni vagy kádfürdőzni szoktatok?
Én hedonista állat vagyok, habfürdőben, illóolajjal, gyertyafénynél szoktam pancsizni, ha tehetem.
Issssteni!
nincs szükségem a topicra,megbizom a te fantáziádban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 11. szerda 22:22
Ej-ej, Para, tudod hogy ezért komoly bünti jár!
Szaladj át a Bondage topicba és válassz egy büntetést magadnak!
Szaladj át a Bondage topicba és válassz egy büntetést magadnak!
Ej-ej, Para, tudod hogy ezért komoly bünti jár!
Szaladj át a Bondage topicba és válassz egy büntetést magadnak! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szaladj át a Bondage topicba és válassz egy büntetést magadnak! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép álmokat mindenkinek!
vazi,ne tedd ezt velünk,míert üldözöl el innen?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 21:55
a szoba pőrgős jellege miat kaptok két uj házi asszonyt
charlotte
édespille
charlotte
édespille
s mától a nappaliban én is nadrágot viselek.
Akkor remélem mindenkinek tiszta sor, hogy mától itt mindenki alám tartozik!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 21:55
charlotte
édespille
charlotte
édespille
charlotte
édespille
charlotte
édespille
Már hogyne emlékeznék rád?!
De jó hogy itt vagy! Maradsz is, vagy csak benéztél? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó hogy itt vagy! Maradsz is, vagy csak benéztél? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 11. szerda 21:39
Sziaaaaa willy! De rég "láttalak" Emléxel rám?
Sziaaaaa willy! De rég "láttalak" Emléxel rám?
kezdek félni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 21:08
hehe...ha idősebb csaj lennél, akkor tutira fiatalabb pasival kezdenél
én kemény 23 éves vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
én még nem is láttam az ajánlóját...
szia dako! már azt hittem, 18 éven aluli vagy, bevallottad, s nem engedtek be a gégére!
szia dako! már azt hittem, 18 éven aluli vagy, bevallottad, s nem engedtek be a gégére!
majd ha 35 éves lennék akkor igen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe...ha idősebb csaj lennél, akkor tutira fiatalabb pasival kezdenél
Nem is értem délelőtt sehola csajok most délután voltak egy rövid ideig persze válasz ritkán van aztán jön a TV a nagy Ö Dr.hau. Ez meg marad a virtuál virtuálja.
én még nem is láttam az ajánlóját...
szia dako! már azt hittem, 18 éven aluli vagy, bevallottad, s nem engedtek be a gégére! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szia dako! már azt hittem, 18 éven aluli vagy, bevallottad, s nem engedtek be a gégére! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 11. szerda 20:40
az egy baromság! már az ajánlójától idegbajt kapok!