hehe...ha idősebb csaj lennél, akkor tutira fiatalabb pasival kezdenél
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 11. szerda 21:05
én nem nézem, csak szoktam látni a bemutatóját!
különben is ha csaj lennék, akkor idősebb vagyok tőled, és ha csaj lennék, akkor nem kezdenék fiatalabb sráccal!
amúgy a focit sem nézem! csak ha VB van, de akkor is csak a negyed döntőtöl!
különben is ha csaj lennék, akkor idősebb vagyok tőled, és ha csaj lennék, akkor nem kezdenék fiatalabb sráccal!
amúgy a focit sem nézem! csak ha VB van, de akkor is csak a negyed döntőtöl!
én nem nézem, csak szoktam látni a bemutatóját!
amúgy a focit sem nézem! csak ha VB van, de akkor is csak a negyed döntőtöl! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy a focit sem nézem! csak ha VB van, de akkor is csak a negyed döntőtöl! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 11. szerda 20:49
az egy baromság! már az ajánlójától idegbajt kapok!
Válasz willy87 üzenetére (ma 20:36)
willy87 | ma 20:36
ki a tököm az a doktorhauz?
ilyenkor a teljes női lakosság eltűnik magyarországon, és a TV-k előtt gyűlik össze?
Ugrás az eredeti hozzászólásra
ilyenkor a teljes női lakosság eltűnik magyarországon, és a TV-k előtt gyűlik össze?
Ugrás az eredeti hozzászólásra
Foci? Akkor inkább drhauz, mégha nem is láttam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:57
viccelsz??? bajnokok ligája van...nem férnek oda a nők dr hauzhoz nálam egyébként a foci megy de minnnyá megyek a dokihoz
viccelsz??? bajnokok ligája van...nem férnek oda a nők dr hauzhoz nálam egyébként a foci megy de minnnyá megyek a dokihoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:36
Ugrás az eredeti hozzászólásra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugrás az eredeti hozzászólásra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:48
lány a fene! én kandúr bandi vagyok!
ezt honnan veszed?
ezt honnan veszed?
lány a fene! én kandúr bandi vagyok!
ezt honnan veszed? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt honnan veszed? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:46
te lány vagy?! O_o
akkor...
akkor mégis lehetne köztünk valami?
akkor...
akkor mégis lehetne köztünk valami?
te lány vagy?! O_o
akkor...
akkor mégis lehetne köztünk valami? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor...
akkor mégis lehetne köztünk valami? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:36
no igen, de általában olyan dolgok zavartak bennük, amiket szinte bűnként tartottam számon... (vagy pontosan azok voltak)
De volt olyan is, akit túl tökéletesnek tartottam, magamhoz mérve... és ezért lettem bizonytalan... tudod az ego... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt olyan is, akit túl tökéletesnek tartottam, magamhoz mérve... és ezért lettem bizonytalan... tudod az ego... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:05
willy, kedves. ne törekedj a totális feneketlen tökéletességre egy párkapcsolatban, különben úgy jársz, mint én.
minden házas nőismerősöm irigyel. én meg sokszor őket... sose nem jó, sose nem jó.
minden házas nőismerősöm irigyel. én meg sokszor őket... sose nem jó, sose nem jó.
ahoj
surdi holnap hülyét kap!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:09
most nézem tüzetesebben... mit keres kannácska a nappaliban??? (ha tévedtem, akkor javitsatok!)
most nézem tüzetesebben... mit keres kannácska a nappaliban??? (ha tévedtem, akkor javitsatok!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 11. szerda 19:31
Na, annyira azért nem riadozunk!
Mikor látjuk azt a szépséget megöl a kiváncsiság....
Látni és érezni akarjuk azt a szépet -gondolom nem lehetetlen ....-én igy gondolom (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Látni és érezni akarjuk azt a szépet -gondolom nem lehetetlen ....-én igy gondolom (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
para engem megmentett egyik nap a cseten. de én sem mondtam semmit.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:06
Árulkodok egy csöppet... para esténként a chaten hódítja a csajszikat De Én nem mondtam semmit
Árulkodok egy csöppet... para esténként a chaten hódítja a csajszikat De Én nem mondtam semmit
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 11:02
Te is gyakorta tűnsz ám el délelőttönként!
mostanába CPT se nagyon van!
a mi paránk sincs.
Cuncusról semmit nem tudok!
Vadorzó szokott még jönni! de szerencsére má nem kell a napokat számolnia!
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció!
mostanába CPT se nagyon van!
a mi paránk sincs.
Cuncusról semmit nem tudok!
Vadorzó szokott még jönni! de szerencsére má nem kell a napokat számolnia!
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció!
Oké Willy kivétel!
Ebben igazad van ....szinte ezt irtam én is csak szűkebben (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben igazad van ....szinte ezt irtam én is csak szűkebben (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 19:56
willy kivétel.
és olyankor annyira előzékenyek, annyira udvariasak... aztán elmúlik. de valljuk be: mi is a kezdetekkor adunk bele mindent. aztán csökken a lelekesedést valamelyest. ha szerencsénk van, kevésbé.
és olyankor annyira előzékenyek, annyira udvariasak... aztán elmúlik. de valljuk be: mi is a kezdetekkor adunk bele mindent. aztán csökken a lelekesedést valamelyest. ha szerencsénk van, kevésbé.
Azért ha lehet kérdésem nekem is lennének hasonlóak? igaz ott nem az én posztom de itt lehet-
-borotválod
-kinyaljam
-megfogjam a "a nagy G-t"
-ráülsz igy is meg forditva is-
-halkan zihálsz
jó ha igazán hangos vagy-tudsz lenni stb ki ad erre választ na na nem kamuzunk (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
-borotválod
-kinyaljam
-megfogjam a "a nagy G-t"
-ráülsz igy is meg forditva is-
-halkan zihálsz
jó ha igazán hangos vagy-tudsz lenni stb ki ad erre választ na na nem kamuzunk (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 19:37
inkább ilyetén kérdést kellett volna feltegyen: borotválod, vagy sem? felül szeretsz lenni, vagy sem? cumizol, vagy sem? lapos a szerszám, vagy sem? valami ilyesmi...
willy, kedves. ne törekedj a totális feneketlen tökéletességre egy párkapcsolatban, különben úgy jársz, mint én.
minden házas nőismerősöm irigyel. én meg sokszor őket... sose nem jó, sose nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
minden házas nőismerősöm irigyel. én meg sokszor őket... sose nem jó, sose nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 20:02
No igen, az eleje a legszebb...
akkor még annyi minden nem tűnik fel, akkor még olyan kedves és aranyos, akkor még nem olyan zavaróak a hiányosságai, butaságai...
de később... :(
akkor még annyi minden nem tűnik fel, akkor még olyan kedves és aranyos, akkor még nem olyan zavaróak a hiányosságai, butaságai...
de később... :(
No igen, az eleje a legszebb...
de később... :( (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
de később... :( (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 19:56
willy kivétel.