Basszus Teknőc! Biz'Isten azt olvastam kétszer is: "...fiatal csikló vagyok még."
El is gondolkodtam, hogy jó hosszúra nőtt (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
El is gondolkodtam, hogy jó hosszúra nőtt (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 11. szerda 11:50
Náh, nekem nem nincs mit hozzáfűznöm a statisztikához... fiatal csikó vagyok még.
Pfúj! Te képes volnál ezér a masszázsért pénzt kérni Pillétől?
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 12:27
Jó Volt Pillének a masszázs és látom már hogy a nélkülözés után -hogy ki maszírozzon sorszámot kell osztani és időbeosztást kérni mert nem szeretném én sem elmulasztani a lehetőséget ha kapok a masszírozásra Mivel ott volt a barátnője és föltehetöen Ö sem zárkózott volna el egy jó és egészséges maszírozástól lehetne nyitni az Édespillének egy valódi jó masszázs szalont. Dől a lóvé.
Jó Volt Pillének a masszázs és látom már hogy a nélkülözés után -hogy ki maszírozzon sorszámot kell osztani és időbeosztást kérni mert nem szeretném én sem elmulasztani a lehetőséget ha kapok a masszírozásra Mivel ott volt a barátnője és föltehetöen Ö sem zárkózott volna el egy jó és egészséges maszírozástól lehetne nyitni az Édespillének egy valódi jó masszázs szalont. Dől a lóvé.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Édespillém tejfölöm! Végezhetem a következő masszázs én?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54
masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
Náh, nekem nem nincs mit hozzáfűznöm a statisztikához... fiatal csikó vagyok még.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:35
menj statisztikát bővíteni a csajok lenyelitek...topicba
Ahogy elnézem mi fiúk irkáljuk tele az oldalt. Nem tudom a poenjeikkel hol vannak a lányok délelött. Igaz esténként aktivabbak így virtuálisan! De milyenek a valós életben, -passz Mi férfiak reméljük nem csak a szájuk nagy bevállalósak is mernek lenni.
he? O_o
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:35
menj statisztikát bővíteni a csajok lenyelitek...topicba
Nálunk pont fordítva! Na, jó munkát..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 11:30
na én is húzok melózni, mert akkor délután nem tudok jönni, amikor sokkalta pörgősebb!
na én is húzok melózni, mert akkor délután nem tudok jönni, amikor sokkalta pörgősebb!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 11:28
Így van Spapa! Mióta átalakult a cégünk, azóta ki se látszunk a melóból. Minden szrt el vállalnak, lehetetlen határidőkkel a bevételért. Legalább van munkánk.. Azér amikor tudok, jövök. Akkó viszont csak úgyszólván ketten vagyunk.
Így van Spapa! Mióta átalakult a cégünk, azóta ki se látszunk a melóból. Minden szrt el vállalnak, lehetetlen határidőkkel a bevételért. Legalább van munkánk.. Azér amikor tudok, jövök. Akkó viszont csak úgyszólván ketten vagyunk.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 11:02
Te is gyakorta tűnsz ám el délelőttönként!
mostanába CPT se nagyon van!
a mi paránk sincs.
Cuncusról semmit nem tudok!
Vadorzó szokott még jönni! de szerencsére má nem kell a napokat számolnia!
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció!
a mi paránk sincs.
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció!
Te is gyakorta tűnsz ám el délelőttönként!
a mi paránk sincs.
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
a mi paránk sincs.
vissza is utasította a nappalis bulit, pedig ott pont Ő lett volna a csaajoknak a fő attrakció! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 11:00
Üdv, a ma délelőtti harmadik férfinek!
Legalább nem csak Spapával kettecskén maszatoljuk tele a nappalit. Még a végén meggyanúsítanak bennünket, hogy...Pedig dehogy!
Legalább nem csak Spapával kettecskén maszatoljuk tele a nappalit. Még a végén meggyanúsítanak bennünket, hogy...Pedig dehogy!
Moncy!
egyáltalán nem nézlek szőkének, csak azért, h egy izzót nem tudsz megvenni, de azt akkor is nehezen tudom elképzelni, h szaküzletben se legyen megfelelő.
egyébként meg szívesen segítek bármelyikőtöknek izzót cserélni!
egyáltalán nem nézlek szőkének, csak azért, h egy izzót nem tudsz megvenni, de azt akkor is nehezen tudom elképzelni, h szaküzletben se legyen megfelelő.
egyébként meg szívesen segítek bármelyikőtöknek izzót cserélni!
Üdv, a ma délelőtti harmadik férfinek!
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 10:56
Legyen Neked igazad Aki ott lessz Érezze Jól egymást ( a fenébe most nem mozog az ikon)Müködjön az ikon és akkor minden rendben lessz. Sokan sokat érezzenek Ne külön.
Legyen Neked igazad Aki ott lessz Érezze Jól egymást ( a fenébe most nem mozog az ikon)Müködjön az ikon és akkor minden rendben lessz. Sokan sokat érezzenek Ne külön.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 10:42
üdlövöldözünk a nappaliban!
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást!
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást!
üdlövöldözünk a nappaliban!
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:27
Sziasztok ! átjöttünk Cs-megyéból. Bejövök a topiba ha befogadtok:Szia Wörösbikanő és Szép Édespille. Remélem a régi téma nem változott meg,maradt az éltető ERŐ! Biztos jó bulira készültök és bizom benne hogy aki ott lessz jól érzi magát.Látom jó a csapat.
Közlöm Veled: kivállóan maszírozok!
szegény gyerkőc! ez durva, h ennyire beteg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
szegény gyerkőc! ez durva, h ennyire beteg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 21:05
Mielőtt a gyerkőc megszületett 1-2 hetente jártam masszázsra, mert
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!
én is irtózom a víztől!lehetőség szerint nem is iszok!
Köszi szépen!
de mi ez az agyonöltözöttség?
lefejtem Rólad is a ruhát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi ez az agyonöltözöttség?
lefejtem Rólad is a ruhát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya vagy macska? Mindkettő
Hegység vagy síkság? Lásd a képen
Hideg vagy meleg? Meleg
Gyors vagy lassú? Lassú
Fekete vagy fehér? Fekete
Sima vagy érdes? Sima
Halk vagy hangos? Halk sóhajok, hangos nyögések
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?
Hegység vagy síkság? Lásd a képen
Hideg vagy meleg? Meleg
Gyors vagy lassú? Lassú
Fekete vagy fehér? Fekete
Sima vagy érdes? Sima
Halk vagy hangos? Halk sóhajok, hangos nyögések
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 07. szombat 22:56
Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?
az előző tálalásod sokkalta jobban teccett!!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)