na ilyen kérdés után én csapom a farkadra a révai nagylexikont!
hogy a repedt herébe ne kellenél!
saját kezűleg facsarom Neked a narancslevet! (csak vigyázz el ne fordulj mert a vodkát rögtön belecsempézem! -úccse vennéd észre!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy a repedt herébe ne kellenél!
saját kezűleg facsarom Neked a narancslevet! (csak vigyázz el ne fordulj mert a vodkát rögtön belecsempézem! -úccse vennéd észre!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 10. kedd 16:50
Hátizé... nekem asse tudom, mikor hogy lesz vizsgám, érettségim, meg ilyenek...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
lesskelődünk-lesskelődünk kisss vörös? ... -na ezt miből idéztem?
Köszönöm szépen! (a többi nevében is!) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen! (a többi nevében is!) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
én 7végét semmiképp se tudom megoldani, de könnyen lehet más időpontot se!
pedig nagyon szeretnék ott lenni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig nagyon szeretnék ott lenni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:53
május 19. vagy 26. szombat
nem az, tudom...és azt is, hogy én könnyen beszélek, mert én itt lakom...de ha meg tudod oldani, akkor mindenképpen számítunk rád is
nem az, tudom...és azt is, hogy én könnyen beszélek, mert én itt lakom...de ha meg tudod oldani, akkor mindenképpen számítunk rád is
Köszönöm! egészségünkre!
a tegnapi 5 csaj után jöhet a szomj oltás, mert az összes nedvem kifacsarták! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a tegnapi 5 csaj után jöhet a szomj oltás, mert az összes nedvem kifacsarták! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Te beszélsz itten? h nem akarunk Veletek találkozni.
Aztán, mikor felém jársz én felajánlom a szolgálataim, Te pedig még a barátnőd gyerekét is magaddal cipeled, csak nehogy bűnbe ess! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán, mikor felém jársz én felajánlom a szolgálataim, Te pedig még a barátnőd gyerekét is magaddal cipeled, csak nehogy bűnbe ess! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:50
lükeeeeee...persze, hogy nem hozol lázas gyereket... tudom, hiszen én tisztességes anya vagyok, nem úgy, mint egyesek a pénisz falikampójukkal
ÖTLETEKET KÉREK!!! na jól van gondolkodhattok is kicsit, de ha bármi eszetekbe jut, akkor írjátok le
már feltéve, ha akarunk találkozni
ÖTLETEKET KÉREK!!! na jól van gondolkodhattok is kicsit, de ha bármi eszetekbe jut, akkor írjátok le
már feltéve, ha akarunk találkozni
Ma még érvényes. Isten éltessen Spapa! Igyunk egy korsóval.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
egyesével fejtem le Rólatok a ruhát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:44
hehehe...moncy megvilágosított...egész nap törtem a fejemet, hogy ki az, akit így hívnak
surdinak szeretettel...íme a nappalis csajok
surdinak szeretettel...íme a nappalis csajok
Drága Mme! Pontosan ismered a véleményemet a partyról, meg a lehetőségeimről is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:17
miaszarvanmá'?? mindenki szelektíven olvas? kérdeztem valamit:
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
lökött bagázs!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:39
tanuljanak??? néha azt gondolom már többet tudnak, mint én
mellesleg lotyókámat ismerve elképzelem, hogy milyen szociális körülmények között nő fel az a bájos tündérke...minden fali akasztónak pénisz formája van a lakásban, a falak tele vannak erotikus képekkel, a függöny összefogója vibrációs péniszgyűrű, a foggantyúk gésa-golyókból vannak, a könyvespolcon csak a tizenegyezer vesszőcsapás összes megjelent kiadása van...
mellesleg lotyókámat ismerve elképzelem, hogy milyen szociális körülmények között nő fel az a bájos tündérke...minden fali akasztónak pénisz formája van a lakásban, a falak tele vannak erotikus képekkel, a függöny összefogója vibrációs péniszgyűrű, a foggantyúk gésa-golyókból vannak, a könyvespolcon csak a tizenegyezer vesszőcsapás összes megjelent kiadása van...
Jóreggelt...vagy inkább már napot minden kedves régi és új lakónak. Újabban már olyan keveset van alkalmamm ide jőni, hogy lassan én leszek a legújabb lakó.
Látom, nem hervadt el senki és remélem, hogy ehhez az én gondolatbeli locsokodásom is hozzájárult. Krasznaja Moszkvával ugyan nem szolgálhattam, de talán ez az új ukrán is megteszi
Látom, nem hervadt el senki és remélem, hogy ehhez az én gondolatbeli locsokodásom is hozzájárult. Krasznaja Moszkvával ugyan nem szolgálhattam, de talán ez az új ukrán is megteszi
Ha arra gondoltál hogy az enyém is új ablak akkor itt igen .Nem biztos hogy minden árú elkel a boltban Tudod a vásárlók válogatósak de pont ez a jó benne.,ezért van széles árúskála azonos csoportban. Igaz engen nem zavar ki kire kattan mert nap mint nap monogám vagyok.Ne mond ilyet hogy szexéhes ,csak az életet szeretik élvezni az meg igazán jó ha jó gyakorolják.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon vigyázz a csöppségre nehogy lázgörcsöt kapjon .Tusold le hideg vizzel hogy lehüljön a test aztán borogasz ,prizniceld. ípersze lázcsillapító sem árt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 11. szerda 09:11
Jó reggelt!
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.
Megyek ápolni, pusz
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.
Megyek ápolni, pusz
Jó reggelt!
Megyek ápolni, pusz
Megyek ápolni, pusz
Ó, látom vannak new-abbak is
Sziasztok! Bísztos rádkattanak,a szexéhes "bestiák".
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:49
Sziasztok ! Jó reggelt Mindenkinek. Sajnos az írás mellett dolgoznom is kell az irodában.Látom itt vannak kedves hökgyek akik értenek a zeneszerszámokhoz. Az az igazság hogy nekem is kellene az irodába egy csinos hökgy aki tud a munkám elött részletesen kottázni. Utánna zenélni is lehet.
Sziasztok ! Jó reggelt Mindenkinek. Sajnos az írás mellett dolgoznom is kell az irodában.Látom itt vannak kedves hökgyek akik értenek a zeneszerszámokhoz. Az az igazság hogy nekem is kellene az irodába egy csinos hökgy aki tud a munkám elött részletesen kottázni. Utánna zenélni is lehet.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:33
ééés???? ma van a költészet napja...de ha renitenskedsz xilofonozok a bordáidon miután furulyáztam
egyébként nem is emlékszem rá tényleg megbeszéltük?
egyébként nem is emlékszem rá tényleg megbeszéltük?
menj statisztikát bővíteni a csajok lenyelitek...topicba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:30
Ezt a kedvenc vers dolgot már megbeszéltük egy hete nem?
ééés???? ma van a költészet napja...de ha renitenskedsz xilofonozok a bordáidon miután furulyáztam
egyébként nem is emlékszem rá tényleg megbeszéltük? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként nem is emlékszem rá tényleg megbeszéltük? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:30
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:17
jóregg
ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel
jóregg