2005-ben érettségiztem, akkor fejeztem be a gimit.
Akkor letettem az alap matek-irodalom-történelemből, és hogy dologomat megkönnyítsem, beraktam a két nyelvvizsgámat a maradék két tantárgy helyére.
Idén végre megtaláltam azt a felsőoktatási intézményt, melyet minden bizonnyal szívesen látogatnék az elkövetkezendő években. De ahhoz hogy ide felvegyek, érettségiznem kell valamilyen műszaki, vagy természettudományi érdekeltségű tantárgyból.
Úgyhogy kiválasztottam az infót. Ami potom 20e Ft, még akkor is ha először próbálkozom. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor letettem az alap matek-irodalom-történelemből, és hogy dologomat megkönnyítsem, beraktam a két nyelvvizsgámat a maradék két tantárgy helyére.
Idén végre megtaláltam azt a felsőoktatási intézményt, melyet minden bizonnyal szívesen látogatnék az elkövetkezendő években. De ahhoz hogy ide felvegyek, érettségiznem kell valamilyen műszaki, vagy természettudományi érdekeltségű tantárgyból.
Úgyhogy kiválasztottam az infót. Ami potom 20e Ft, még akkor is ha először próbálkozom. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 06:24
Te...most érettségizel? Nem evezősködtél mikor érettségire kellett volna készülnöd? Vagy most mán akkor nem értek semmit
Te...most érettségizel? Nem evezősködtél mikor érettségire kellett volna készülnöd? Vagy most mán akkor nem értek semmit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 10. kedd 16:50
Hátizé... nekem asse tudom, mikor hogy lesz vizsgám, érettségim, meg ilyenek...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Trikóban masszírozott és ülve? ÁÁÁÁÁ az a masszázsos fiú nem is masszírozni akart
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54
masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
Kell Nekünk pasi azért h. kicseréljünk egy égőt? Te nőőő ne máááá...
Mi előbb és egyszerűbben megoldjuk mint egy tudálékos 1essel kezdődő
Mi előbb és egyszerűbben megoldjuk mint egy tudálékos 1essel kezdődő
Jóóó reggelt!
Megérkeztek a fecskék... a kuttyom meg van bolondulva
A gazdája nem kevésbé... Ma szabi és szabad program
Megérkeztek a fecskék... a kuttyom meg van bolondulva
A gazdája nem kevésbé... Ma szabi és szabad program
Válasz a pihenőknek. Szép és JÓ Éjszakát-Kéjes álmotok ne legyen hiánytalan. Sziasztok
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek szépeket!Gyönyörű álmokat!Jó éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 23:24
Jó éjt!
Jó éjt!
Szép álmokat!Reggel ovatosan,mert a izomlázad lesz!Jó éjt!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaah, ok...
igény esetén xilophonjáték tartható rajta... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
igény esetén xilophonjáték tartható rajta... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:07
egyszer beszúrtál egy videot bordáid játékáról... arra céloztam volna...
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt.
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt.
egyszer beszúrtál egy videot bordáid játékáról... arra céloztam volna...
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:06
nah, ezt vegyük át mégegyszer, mert Wilika buta
nah, ezt vegyük át mégegyszer, mert Wilika buta
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:02
tudjuk, willy, tudjuk neked csak úgy snassz a bordáid is elég viccesek
abszintot
na, én mára elköszönök. szép álmokat nektek. (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
na, én mára elköszönök. szép álmokat nektek. (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tudjuk, willy, tudjuk neked csak úgy snassz a bordáid is elég viccesek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:59
nem nagyon...
majd letelepszem a vízipipám mellé, és nyugis leszek
(tévedés, én semmi "vicceset" nem teszek bele, anélkül is elég huncut a világ, ha felállok vízipipázás közben (a két lábamra (bár ha máshogy vesszük, az is elég huncut)))
(tévedés, én semmi "vicceset" nem teszek bele, anélkül is elég huncut a világ, ha felállok vízipipázás közben (a két lábamra (bár ha máshogy vesszük, az is elég huncut)))
Köszönöm!Egészségünkre!
Te mit iszol?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Te mit iszol?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nem nagyon...
(tévedés, én semmi "vicceset" nem teszek bele, anélkül is elég huncut a világ, ha felállok vízipipázás közben (a két lábamra (bár ha máshogy vesszük, az is elég huncut))) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(tévedés, én semmi "vicceset" nem teszek bele, anélkül is elég huncut a világ, ha felállok vízipipázás közben (a két lábamra (bár ha máshogy vesszük, az is elég huncut))) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
de nem leszel ideges? vagy ideges szeretnél lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:49
csak akkor iszom, ha ideges vagyok
parancsolj teli a bárpult (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
csak akkor iszom, ha ideges vagyok
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:11
1. nem kell táncolj
2. viszek egy halom ananászlét
3. viszek egy halom vizet
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
2. viszek egy halom ananászlét
3. viszek egy halom vizet
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
nem!!! willy!!! nem!!! hát merre jártál? hp, mint házi pálinka, de használatos még a hülye picsa röviditésére is... a hülye szót lehet itt használni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:46
HewlettPackard? O_o