Köszönöm,megtiszteltek!
Fehér száraz bort! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehér száraz bort! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:41
ezennel engedjétek meg, hogy üdvözöljelek titeket a nappaliban mit isztok? a bárpult feltöltése joe feladata a pezsgőfürdőt szabadon lehet használni. vazi ülőalkalmatosságát illik szabadon hagyni, a takaróját prune kötötte és a medvebőrre szigorúan tilos feküdni!
kihagytam valamit?
kihagytam valamit?
Szia Charlotte. Mimég nem dumcsiztunk de itt a válasz
1.Engedjen be a cicád
2Szörös muffot.meleget
A világ ilyen ez volt régen is Cleopátráért is ezért haltak meg.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
1.Engedjen be a cicád
2Szörös muffot.meleget
A világ ilyen ez volt régen is Cleopátráért is ezért haltak meg.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 22:38
Szia!
Itt van ám beugrókérdés! Mindenkit ezzel terrorizálok
1) Ha beszélne a péniszed, mit mondana?
2) Ha felöltözne, mit viselne?
2) Ha felöltözne, mit viselne?
HewlettPackard? O_o
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:30
első az ananászlé! aztán egy hápé surdival, egy hápé erdőkerülővel, egy abszint pillével, egy hápé mmeprunehpvipadminnal... garantáltan taxira lesz szükséged!
ezennel engedjétek meg, hogy üdvözöljelek titeket a nappaliban mit isztok? a bárpult feltöltése joe feladata a pezsgőfürdőt szabadon lehet használni. vazi ülőalkalmatosságát illik szabadon hagyni, a takaróját prune kötötte és a medvebőrre szigorúan tilos feküdni!
kihagytam valamit?
kihagytam valamit?
Szia!
2) Ha felöltözne, mit viselne? (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2) Ha felöltözne, mit viselne? (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:27
Sziasztok ! átjöttünk Cs-megyéból. Bejövök a topiba ha befogadtok:Szia Wörösbikanő és Szép Édespille. Remélem a régi téma nem változott meg,maradt az éltető ERŐ! Biztos jó bulira készültök és bizom benne hogy aki ott lessz jól érzi magát.Látom jó a csapat.
Elnézést de nagyon édi az piros szárnyas pille nem szeretném annyira a csevegő társaim igazi testrészeit kisújtól lábújjig bizisten cserélnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 10. kedd 20:21
szijja Pille! jöttem utánad! egyébként a Poénok topicba tettem neked meglepetést, de még tutti nem láttad!
1961-es hsz. a poénoknál!!!
Szia!
Nekem meg van az éltető erő!.
Sajna részemről buli ki marad,igazad van ez tényleg jó csapat!
Na jól be nyaltam magam nálatok! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg van az éltető erő!.
Sajna részemről buli ki marad,igazad van ez tényleg jó csapat!
Na jól be nyaltam magam nálatok! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:27
Sziasztok ! átjöttünk Cs-megyéból. Bejövök a topiba ha befogadtok:Szia Wörösbikanő és Szép Édespille. Remélem a régi téma nem változott meg,maradt az éltető ERŐ! Biztos jó bulira készültök és bizom benne hogy aki ott lessz jól érzi magát.Látom jó a csapat.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:15
))))))Akár csak én!!!Mindig háromat veszek ,de csak kettőt teszek fel!
Nem egyekk.....hasonlók!
Én sem evezem,csak szervező vagyok és szállásadó!
Előző életemben ribanc voltam a Rúzsa Bandinak voltam a szeretője és nem természetes haltam meg!
Igen egyedűl élek,ill. a nagy fiammal.
Én sem evezem,csak szervező vagyok és szállásadó!
Előző életemben ribanc voltam a Rúzsa Bandinak voltam a szeretője és nem természetes haltam meg!
Igen egyedűl élek,ill. a nagy fiammal.
igazad lehet... passz... csak nem lesz hajtépés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:41
aztán majd úgy jár az a topic, mint a farsangi...
Sztem maradjon itt a szervezés.
Legyen mondjuk egy jel:
Legyen mondjuk egy jel:
aztán majd úgy jár az a topic, mint a farsangi...
Legyen mondjuk egy jel: (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen mondjuk egy jel: (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:37
majd mmeprunehpvidadmin nyit egy topikot. itt elvész a lista a sok ivászat, s szex közt...
majd mmeprunehpvidadmin nyit egy topikot. itt elvész a lista a sok ivászat, s szex közt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:36
Na, akkor kezdjük el a feliratkozást a buliba?
1) charlotte (+1 kisded) - ha nem jön közbe semmi
Na, akkor kezdjük el a feliratkozást a buliba?
első az ananászlé! aztán egy hápé surdival, egy hápé erdőkerülővel, egy abszint pillével, egy hápé mmeprunehpvipadminnal... garantáltan taxira lesz szükséged!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
átharapom a torkod, ha egyszer a kezeim közé kerülsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
szijja Pille! jöttem utánad! egyébként a Poénok topicba tettem neked meglepetést, de még tutti nem láttad!
De ha én ott leszek ihatok,ha lesz taxim
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:11
1. nem kell táncolj
2. viszek egy halom ananászlét
3. viszek egy halom vizet
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
1. nem kell táncolj
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 10. kedd 20:40
Lapos? csak akkor ha nem méltóztatik valamelyiktek felfújatni... :P
Hát, nem tudom, hogy leszek-e...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról...
Hát, nem tudom, hogy leszek-e...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról...
máris rohanok utánad, s nézem!
Mielőtt a gyerkőc megszületett 1-2 hetente jártam masszázsra, mert
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54
masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
Köszönöm a választ Nagyon tetszik
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:06
Önként jöttem!
1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal!
1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal!