Teee lotyóm kérdés magot vetettél magadba és most kelt ki mindegyik???
ja mi is volt a kérdés?
ja internetes barátság!
Ti mindannyian barátaim vagytok, de sosem lehet az igazi, mert valószínűleg sosem tehetjük meg, h na ugorjunk be a közeli kocsmába/pincébe és igyunk meg valamit együtt, mert a legtöbbünk nem vállalhatja fel az itteni barátait.
pedig igenis barátaim vagytok!!!
na jó vilinek tuti viszek egy flaska tonicot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ja mi is volt a kérdés?
ja internetes barátság!
Ti mindannyian barátaim vagytok, de sosem lehet az igazi, mert valószínűleg sosem tehetjük meg, h na ugorjunk be a közeli kocsmába/pincébe és igyunk meg valamit együtt, mert a legtöbbünk nem vállalhatja fel az itteni barátait.
pedig igenis barátaim vagytok!!!
na jó vilinek tuti viszek egy flaska tonicot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 15. vasárnap 21:13
Willy blogjában olvastam (az ő engedélyével másolom most be) ezt:
"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó mert én azt szeretem felett csevegve... ugyan mi a különbség?"
Erről jutott eszembe a következő kérdés:
AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?
"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó mert én azt szeretem felett csevegve... ugyan mi a különbség?"
Erről jutott eszembe a következő kérdés:
AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?
Csongrág megyeiek,itt az egyik beirásban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nappaliból a hálóba,eeezt nevezem papa
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos vannak brutális dolgok,de azt nem tudom elképzelni ,hogy valaki vissza kivánja!:-(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:38
tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
válaszolj kérlek a privimbe feltett kérdésemre!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez még az én készletem bővitésére is elég lenne
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
az én munkám az lenne, h felépítsem a nappalinkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08
Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?
Ezt hoztam a nappaliban,remélem elfér?.-)
Mijér, jól érzem magam M1-en.Az l-ről pedig annyit,a jóisten szóljon belőled:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 10:34
Akkor még mindig nem gyógyult meg?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!
nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!
nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:33
Szép napos időt!
Álmomban "megerőszakotak".....nagyon jó volt!
tudod mit akkor inkább az 50 rugót az éhező, vagy a rákos gyerekekre költöm! nem ilyen marhaságra!
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Szép napos időt!
én visszaviszem oda, ahol megtaláltam és végleg elfelejtem a helyet!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
Jirzy Mancell: Szigorúan ellenőrzött vonatok?
még nincs meg DVD-n? :-(
még nincs meg DVD-n? :-(
Sajógalgóci???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 15. vasárnap 00:01
Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre
én igen!
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!
marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!
marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?
kérésed számomra parancs!
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:14
A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm
a második a four fathers?
qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 14. szombat 21:50
most más jutott eszembe erről
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk
Szerintem Te azért nem vezetsz, csak a barátosneéd!
biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:22
fiam mutatott a mobilján egy kis szösszenetet: idilli kép, szlalomút, autó, erdő, madárcsicsergés, szlalomút, erdő, autó, madárcsicsergés... ááá... mobilképernyőt kitöltő szörnypofa oltári orditással...
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.
utálom érte magam!
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.
utálom érte magam!
fotó illusztációt kérünk!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:19
Nálam most a hastáncos kendő mintájára egy haslánc ami dívik (teljesen pirulós szmájli)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?
Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?
Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)