Lapos? csak akkor ha nem méltóztatik valamelyiktek felfújatni... :P
Hát, nem tudom, hogy leszek-e...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, nem tudom, hogy leszek-e...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:02
szerencséd? kajakkal a hátadon? no, akkor lesz lapos lompos a nappalipartin?
szijja Pille! jöttem utánad! egyébként a Poénok topicba tettem neked meglepetést, de még tutti nem láttad!
1961-es hsz. a poénoknál!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
1961-es hsz. a poénoknál!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 10. kedd 19:54
Hmm...
mikor nekem érettségire kellett (volna) készülnöm, de rájöttem, hogy minden próbálkozás hasztalan, rendszerint a vállamra kaptam a kajakot (nyomta vagy az ötödömet az a dög) és a lementem a Duna partra, és el-el tűntam vagy 3-4 órára... szép volt.
És még érettségin is (nagyjából) szerencsém volt...
mikor nekem érettségire kellett (volna) készülnöm, de rájöttem, hogy minden próbálkozás hasztalan, rendszerint a vállamra kaptam a kajakot (nyomta vagy az ötödömet az a dög) és a lementem a Duna partra, és el-el tűntam vagy 3-4 órára... szép volt.
Hmm...
neeeeeeeem! kizárólag csajosan. mi lesz a hóditással, ha a masszásfiúval megyek?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem?????????
Pegig van belőle bőven,nem fogynak el!
Na mindegy szabály az szabály!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Pegig van belőle bőven,nem fogynak el!
Na mindegy szabály az szabály!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:15
nem hát. csak ötöt - talán. nem lehet már csak úgy ikonokat beszurogatni...
nem lehetünk egyek, hisz én nem megyek evezni... irtózom a viztől... lehetséges, előző életemben vizben haltam...
hé! te is egyedül élsz? (gondolom, ha magad vásárlod az izzót) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
hé! te is egyedül élsz? (gondolom, ha magad vásárlod az izzót) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:15
))))))Akár csak én!!!Mindig háromat veszek ,de csak kettőt teszek fel!
A masszás fiúval?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:43
a masszázs fantasztikus volt... holnap is kapok... de megigértem, ha rendbeteszi a hátam, mozogni fogok, ne legyen megint ennyire gázos. majd eljárok hétvégenként táncolni.
nem hát. csak ötöt - talán. nem lehet már csak úgy ikonokat beszurogatni...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:12
)))
Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz?
Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz?
))))))Akár csak én!!!Mindig háromat veszek ,de csak kettőt teszek fel!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:43
égőket megvettem. 3 üres lyukba 3 vadis új izzó! milyen szép lesz fényben a világ! csak kettőt fogok becsavarni, a harmadikat elteszem tartalékba. megszoktam már, hogy csak egy égő ég...
)))
Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54
masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni. felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is! dőltünk a kacagástól mind a hárman.
visszatérve a nappalipartira... szóval, nappal kezdődik, de akik megtehetik, maradhatnak táncolni is, vagy valami ilyesmi...
és charlotte, nem lehet beteg a bébi, mert direkt miattad van nappal a nappaliparti.
és charlotte, nem lehet beteg a bébi, mert direkt miattad van nappal a nappaliparti.
Önként jöttem!
1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 18:44
Na, ha már így besétáltál a kelepcébe izéééééé nappaliba, akkor felteszem neked is a beugrókérdéseket. Ha van kedved, válaszolj rá! (a Vaginamonológok c. könyvből van amúgy). Szóval:
1) Ha a vaginád beszélni tudna, mit mondana?
2) Ha felöltözne, mit viselne?
masszázs-sztori:
surdi, boldogságot!
Na, ha már így besétáltál a kelepcébe izéééééé nappaliba, akkor felteszem neked is a beugrókérdéseket. Ha van kedved, válaszolj rá! (a Vaginamonológok c. könyvből van amúgy). Szóval:
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:09
Köszönöm a meghívást!
Május 17-18-19 kilőve!Matyéri evezős pályán eu bajnokság.
Május 24-29 Motorostúra Székelyfőldre A Csíksomlyói bucsúba.
Sajnálom pedig nagyon szeretnélek bennteket személyesen is megismerni!
Már régóta olvasgatok minden fórumot,csak nem irogattam...de már bátrabb vagyok!
Május 17-18-19 kilőve!Matyéri evezős pályán eu bajnokság.
Május 24-29 Motorostúra Székelyfőldre A Csíksomlyói bucsúba.
Sajnálom pedig nagyon szeretnélek bennteket személyesen is megismerni!
Már régóta olvasgatok minden fórumot,csak nem irogattam...de már bátrabb vagyok!
a masszázs fantasztikus volt... holnap is kapok... de megigértem, ha rendbeteszi a hátam, mozogni fogok, ne legyen megint ennyire gázos. majd eljárok hétvégenként táncolni.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:38
Szia!!
Hú de irigy vagyok!
Igyál velünk!
Bár egy jó maszás után ,pezsgőfűrdő és utána a pezsgő és a tőbbi!
Hú de irigy vagyok!
Igyál velünk!
Bár egy jó maszás után ,pezsgőfűrdő és utána a pezsgő és a tőbbi!
égőket megvettem. 3 üres lyukba 3 vadis új izzó! milyen szép lesz fényben a világ! csak kettőt fogok becsavarni, a harmadikat elteszem tartalékba. megszoktam már, hogy csak egy égő ég...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
mi van a függönyeimmel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 14:54
Ha legközelebb Pillénél vagy, nézd már meg léci a függönyeit!
Szia!!
Hú de irigy vagyok!
Igyál velünk!
Bár egy jó maszás után ,pezsgőfűrdő és utána a pezsgő és a tőbbi! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hú de irigy vagyok!
Igyál velünk!
Bár egy jó maszás után ,pezsgőfűrdő és utána a pezsgő és a tőbbi! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)