Szabó Lőrinc - Különbéke
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 07. szombat 12:11
És egy IRODALMI KÉRDÉS:
Van kedvenc versetek?
Van kedvenc versetek?
Ja ehhez viszont emirnek vagy sejknek kéne lennem, hogy eltartsam őket...
Egyértelműen igen, mert minden nőt másért szerettem, ezért amikor kedvem van valamelyik jó tulajdonsághoz ami valakié , akkor azzal lennék, ráadásul a nőim együtt elmehetnének vásárolgatni meg egyéb csajos programokra amihez az átlag férfinak nincs mindig kedve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 12:01
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
Ha törvényes volna, szakítva a monogámiával, élnétek-e több partnerrel?
Sziasztok!
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Kellemes húsvétot mindenkinek!
igazából ez fiús kérdés... én biztos nem tartanék háremet. gondold el, esténként a rengeteg halom zoknit szedegetnéd össze innét-onnét... üstben kéne főznöd, minden nap húst... brrr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 12:01
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
letöltöttem a fotógépemről az "alkotásokat", s mit vettem észre! katicika édes álmát alussza koraeste a fürtös gyöngyikémen!
Van hat !
Be is ibolyaztam a Tünderkertbe !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Be is ibolyaztam a Tünderkertbe !
2007. 04. 07. szombat 12:11
És egy IRODALMI KÉRDÉS:
Van kedvenc versetek?
Van kedvenc versetek?
És egy IRODALMI KÉRDÉS:
Van kedvenc versetek?
Van kedvenc versetek?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
hát ez tényleg nem hangzik egy kellemes péntek délutánnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 07. szombat 11:42
Nem sikerült a grillezés, mert haverom össze-vissza keverte a dolgokat, a gép is szemétkedett velem, (szerencsére felfedeztem a rendszer-visszaállítási pontok hasznát), egy ismerősömről megtudtam, hogy mégsem kap melót...
Nem sikerült a grillezés, mert haverom össze-vissza keverte a dolgokat, a gép is szemétkedett velem, (szerencsére felfedeztem a rendszer-visszaállítási pontok hasznát), egy ismerősömről megtudtam, hogy mégsem kap melót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 10:16
Te meg mit morcoskodtál tegnap délután?
na, jó reggelt mindenkinek.
elintéztem a bevásárlást, s megleptem magam egy csodaszép kökörcsinnel. ma már szép napom lesz.
elintéztem a bevásárlást, s megleptem magam egy csodaszép kökörcsinnel. ma már szép napom lesz.
Te meg mit morcoskodtál tegnap délután?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 07. szombat 09:52
már nézelődtem, de senki sem volt...
de jó reggelt mindenkinek
de jó reggelt mindenkinek
már nézelődtem, de senki sem volt...
de jó reggelt mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
de jó reggelt mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 09:34
Talán ha kend emelné hozzászólásaival a beszélgetés színvonalát, nem lenne olyan lapos.
Nem csak kritizálni, hékás!
Amúgy jó reggelt mindenkinek, aki még a mai napon is betéved ide.
Jó reggelt!
Bevagyok tévedve...
De most aztán mindenhogy
Bevagyok tévedve...
De most aztán mindenhogy
Talán ha kend emelné hozzászólásaival a beszélgetés színvonalát, nem lenne olyan lapos.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a nyul jol be nézte
Itt fekszem ágyamon és a nyuszi lányokra várok
Na latod milyen okos vagy ?
Pedig elmostam volna...... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod mit?
Maguktól úgysem ugranak a mosogatóba az edények...
Inkább elvonulok vízszintbe
Jó éjt mindenkinek
Ja és nem elfeledni... reggel időmérő...
Pedig elmostam volna...... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 23:06
Tudod mit?
Jó éjt mindenkinek
Ja és nem elfeledni... reggel időmérő...
Tudod mit?
Jó éjt mindenkinek
Ja és nem elfeledni... reggel időmérő... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)