Man nallad is ? Itthon eleg...de ha szepen beszelsz....szivesen !
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát.. ha gondolod... elmosogathatsz
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Van... de mihez kezdjünk egymassal ?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 22:48
Jó estét!
Táncnak mára vége... böjtöt megtörtem
Kaja félig kész.. most már kellene menni aludni...
Vagy van itt Valaki??
Vagy van itt Valaki??
Jó estét!
Vagy van itt Valaki??
Vagy van itt Valaki??
vazze,olyan lapos lett ez a nappali,mint willika farka...
Ehh, morcossá tett a délután, megyek blogolni...
Vagy firkálok.. mittomén
Vagy firkálok.. mittomén
Jön-jön...
a vízipók, az jön... :P (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
a vízipók, az jön... :P (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 21:10
Nem fontos az elsö-masodik-masodik elsö...Majd jön egy Wilinenek valo,es te leszel a tüzolto hös ! Vigyazni a vizipuskara,a kodexet nem engednem a közelebe !
Edes vagy..."nem bénázgatott, az biztos."
Nö lettel...Hogy felnöttel ? Ezt te kellene megiteld.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nö lettel...Hogy felnöttel ? Ezt te kellene megiteld.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 15:53
veszitettem? mé?
nem bénázgatott, az biztos. igaz, nekem sem volt akkoriban kellő gyakorlatom - tán ezért nem tűnt fel. ma már felismerném az ágyan a szüzet.
hmmm... felnőttem? nő lettem?
nem bénázgatott, az biztos. igaz, nekem sem volt akkoriban kellő gyakorlatom - tán ezért nem tűnt fel. ma már felismerném az ágyan a szüzet.
hmmm... felnőttem? nő lettem?
Nem fontos az elsö-masodik-masodik elsö...Majd jön egy Wilinenek valo,es te leszel a tüzolto hös ! Vigyazni a vizipuskara,a kodexet nem engednem a közelebe !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 06. péntek 16:33
Jah, csak kettővel volt ööö... interkuzusom
Illetve az első elsővel nem is igazán. A második elsővel már inkább...
tehát a második első elsőbb, mint az első első, aki legfeljebb csak a második lehet...
tehát a második első elsőbb, mint az első első, aki legfeljebb csak a második lehet...
ˇezt mind addig írtátok, míg én a falhoz csapkodtam a laptopom, telepítés közben felgyülemlett idegességemben?
Egyébként, ha belegondolok, talán jobb is, ha csak "tapasztalt" (bár ettől a szótól mindig is undorodtam ebben a jelentésében) lánnyal lesz dolgom.
Ki tudja mi kárt tenne a béna Wilika egy szegény ártatlan lánykában... :S
Ki tudja mi kárt tenne a béna Wilika egy szegény ártatlan lánykában... :S
Jah, csak kettővel volt ööö... interkuzusom
tehát a második első elsőbb, mint az első első, aki legfeljebb csak a második lehet... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tehát a második első elsőbb, mint az első első, aki legfeljebb csak a második lehet... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:25
Man ne bassz...ketten vagyunk csak ?
Nekem mindenik megesküdött,hogy szeret...es, es a masodik vagyok !!!!Mindig a masodik ?
Nekem mindenik megesküdött,hogy szeret...es, es a masodik vagyok !!!!Mindig a masodik ?
Ööö mit is?
Ja, névnap? Mittomén, hülyeségnek tartom.
Anyu azt mondta, hogy én júniusban, vagy júliusban tartom...
egyébként köszi... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, névnap? Mittomén, hülyeségnek tartom.
Anyu azt mondta, hogy én júniusban, vagy júliusban tartom...
egyébként köszi... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 06. péntek 14:01
Ha ma tartod, akkor a füled érjen bokáig!
Na mi lesz a menü húsvétkor a nappaliban?
Egyébként... ma húsmentes nap... Na a drágaszágom nem örült mikor közöltem h. ma nem érintkezek hússal
Egyébként... ma húsmentes nap... Na a drágaszágom nem örült mikor közöltem h. ma nem érintkezek hússal
Ez csak óvódáskori nyavaja... Amíg lehet ne engedd h. kikapja a doki... Neki az a legegyszerűbb... Aztán meg majd minden bacit beszed mert nem lesz ami felfogja...Nagyon jó homeopatás készítmények vannak, bár nem mindegyik gyereknek.
Ovis koromban állandóan ilyenekkel nyüglődtem, még most is megvan (lekopogom azóta kutya bajom) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ovis koromban állandóan ilyenekkel nyüglődtem, még most is megvan (lekopogom azóta kutya bajom) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 06. péntek 13:09
Jaj szegény kis csórikám :-(
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
veszitettem? mé?
hmmm... felnőttem? nő lettem? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
hmmm... felnőttem? nő lettem? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó napokat!
Hazaértem... utolsó simítások takarítás terén... a kajákat nagyjából elkezdem.. baccus... de mindjárt táncra is kell menni...
Surdi: nem nem bildi hívott meg... a legjobb bnőm megy férjhez (pedig mindent elkövettem h. lebeszéljem élete legnagyobb bakijáról )
Charlotte: gyógyuljon meg a kicsikéd...(Én immunis vagyok mindenféle kórra... úgylátszik maximálisan stabil az immunrendszerem... még ha egyesek kételkednek egészséges mivoltomban...)
Nászút: Galyatető... hu baccus... olyan rég volt.. nem is emlékszem rá, majd gondolkozom... arra emlékszem h. szept. 12-én arra ébredtünk h. havazik...
Hazaértem... utolsó simítások takarítás terén... a kajákat nagyjából elkezdem.. baccus... de mindjárt táncra is kell menni...
Surdi: nem nem bildi hívott meg... a legjobb bnőm megy férjhez (pedig mindent elkövettem h. lebeszéljem élete legnagyobb bakijáról )
Charlotte: gyógyuljon meg a kicsikéd...(Én immunis vagyok mindenféle kórra... úgylátszik maximálisan stabil az immunrendszerem... még ha egyesek kételkednek egészséges mivoltomban...)
Nászút: Galyatető... hu baccus... olyan rég volt.. nem is emlékszem rá, majd gondolkozom... arra emlékszem h. szept. 12-én arra ébredtünk h. havazik...
Ügyes volt na... ha nem vetted eszre....
Veszitettel... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszitettel... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:29
sosem volt még szűz társatok?
egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög! pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna.
egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög! pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna.
ismét DRESDEN DOLLS szoninak - remélem, még benézel ide ma...
sosem volt még szűz társatok?
egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög! pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög! pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:25
Man ne bassz...ketten vagyunk csak ?