Ott még nem tartunk! Egyelőre ez a tél nagyon jó volt betegségileg, ez az első komolyabb nyavaja, de gyanús nekem, hogy rögtön nagyon bedurran a mandulája. Emlékszel, hogy rögtön kiszúrtad a Ribomunylt az asztalomon. Na, szerintem annak köszönhetjük, hogy az 6 hónapig nem volt beteg
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:16
ha a mandulát ki kell venni, akkor nincs mese, ki kell venni. ne homeopatázz! felesleges pénzkidobás.
gyógyszerellenes vagyok egyébként.
gyógyszerellenes vagyok egyébként.
ha a mandulát ki kell venni, akkor nincs mese, ki kell venni. ne homeopatázz! felesleges pénzkidobás.
gyógyszerellenes vagyok egyébként. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
gyógyszerellenes vagyok egyébként. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 06. péntek 13:09
Jaj szegény kis csórikám :-(
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
virtuális puszi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:04
majdnem elcsesztem!
ha a lotyókám nem szólt volna!
Isten éltessen! igyál sok ... izé topicot, vagy mit is nem tudom, tonicnak híjják?
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik!
Isten éltessen! igyál sok ... izé topicot, vagy mit is nem tudom, tonicnak híjják?
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik!
majdnem elcsesztem!
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 06. péntek 13:49
Nekem egyik első sem volt szűz...
(...csak benéztem)
(...csak benéztem)
Rád várnak az egyik topicban! de ezt már jeleztem is neked a koleszosban!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ma tartod, akkor a füled érjen bokáig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 06. péntek 13:49
(...csak benéztem)
(...csak benéztem)
Mentem!
Boldog Nyulat Mindenkinek!
Boldog Nyulat Mindenkinek!
én nagyon finoman tudok ám bánni velük!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(...csak benéztem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(...csak benéztem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:05
Erről a hsz-ről jutott eszembe még egy kérdés:
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen
Nászút:
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:58
Köszi a választ.
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
Igen,de csak nagyon finoman...érzékenyek a kicsikék!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az apja nem tiszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:22
Tiszta apja!
pont így van, akkor nem röhögtünk, de most már ..., pláne ha elmeséljük vkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:21
Ez tök vicces lehet így utólag belegondolva, de gondolom ott nem annyira röhögtetek a guruló kocsiban
Szegénykém :-(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:13
több, mint 2 hónapja pang benne a megfázás, és a háziorvos se tudja miért van, h gyógyulás utan pár nappal megint folyik az orra.
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.)
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.)
Tiszta apja!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:14
Bemutatom nektek, tratatatam! sárlott nyú
Előzményekről érdeklődni lehet az érintetteknél.
Előzményekről érdeklődni lehet az érintetteknél.
Ez tök vicces lehet így utólag belegondolva, de gondolom ott nem annyira röhögtetek a guruló kocsiban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:11
hoppá!
nászút:
első tengerparti nyaralás, Parália Katerini, nagyon jó volt, jól sikerült, de nem az a tipikus végigkeféljük a nászutat típusú volt! bár az is tökéletes volt!
tudomásom szerint szűz volt! egy autóban az autó meg elkezdett gurulni.
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket!
nászút:
első tengerparti nyaralás, Parália Katerini, nagyon jó volt, jól sikerült, de nem az a tipikus végigkeféljük a nászutat típusú volt! bár az is tökéletes volt!
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket!
Bemutatom nektek, tratatatam! sárlott nyú
Előzményekről érdeklődni lehet az érintetteknél. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Előzményekről érdeklődni lehet az érintetteknél. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:53
Hát helló!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.
Nagy ívben kerüljetek minket, nehogy elkapjátok!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.
Nagy ívben kerüljetek minket, nehogy elkapjátok!
több, mint 2 hónapja pang benne a megfázás, és a háziorvos se tudja miért van, h gyógyulás utan pár nappal megint folyik az orra.
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:09
hoppá!
nászút:
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nászút:
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:59
későn szólsz!
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének!
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének!