Erről a hsz-ről jutott eszembe még egy kérdés:
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 18:04
Valahogy én sem gondoltam, hogy ezt meg kell osszam velük, de azt hiszem elég egyértelmű volt számukra az időpont.
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is
későn szólsz!
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 06. péntek 12:53
Hát helló!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.
Nagy ívben kerüljetek minket, nehogy elkapjátok!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.
Köszi a választ.
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyula,Erkel hotel,nagyon jól elsültem.Töbször is. szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 05. csütörtök 23:15
Újabb kérdés jutott eszembe!
Akinek volt nászútja, az hol volt, mennyi időt és mennyire sült el jól (hihi) az utazás?
Akinek volt nászútja, az hol volt, mennyi időt és mennyire sült el jól (hihi) az utazás?
Vazze! a nappalink majd ki esik a kezdőlapról, miközben az én egyetlen lotyókám két transzi közé bújik, Vad meg a koleszos csajszik szakszervezetét alapítja!
gyerekek van egy új topic: érdekből dugás!
dugjuk meg Szilvát pusztán érdekből!
gyerekek van egy új topic: érdekből dugás!
dugjuk meg Szilvát pusztán érdekből!
Hát helló!
nocsak-nocsak csak nem sport sérülés?
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 23:52
A kard okés... Viszont lovagiasságom miatt térdszalag-rendre trjesztettek fel, na meg mert a régi nem bírta a strapát
Jónapokat mindenkibabe!
Szép nyuszik! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép nyuszik! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
bizony rossz helyre!
jer gyorsan az ölembe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
jer gyorsan az ölembe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
kényeztethetem a nyusziaid orrát?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
mifene!
nagyon berúghattál, h csak most találsz haza!
mióta is nem jártál felénk??? (Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon berúghattál, h csak most találsz haza!
mióta is nem jártál felénk??? (Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez az másra mán nem is reagálsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 15:12
na itten vagyok levizsgáztam...és nagyon tehetségesnek bizonyultam a tanárnő felolvasta, hogy mennyire fantasztikus és szuper óvónéni vagyok
naggggyon hiányoztatok ám megkeresem lotyókám kérdéseit és válaszolok
mindenki jól van???
naggggyon hiányoztatok ám megkeresem lotyókám kérdéseit és válaszolok
mindenki jól van???
Mi az Bildi meghívott az esküvőjére?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 14:54
Gondoltam kérek Tőletek nászajándék tippeket...
De ne egyből vibrit meg tojást meg ilyen izgő mozgó micsodákat ajánljatok...
De ne egyből vibrit meg tojást meg ilyen izgő mozgó micsodákat ajánljatok...
én meg vagyok a nappali házőrzője!
Szilva ovónéni csinálhatna terülj-terülj asztalkámat!
megteríteni rá és elfalatozzuk Róla a kaját! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva ovónéni csinálhatna terülj-terülj asztalkámat!
megteríteni rá és elfalatozzuk Róla a kaját! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 14:40
Tisztára mint az oviban
Reggel mindenki bejön lejelentkezik... aztán a déli szunya után fele társaság hazamegy uzsonnára alig maradunk...
Reggel mindenki bejön lejelentkezik... aztán a déli szunya után fele társaság hazamegy uzsonnára alig maradunk...
Igenis, értettem... Jó éjt
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 00:19
nyeles tojást még nem látam... vagy de?
szép álmokat, zsül, jer máskor is! de ne fél év múlva! te hűtlen!
szép álmokat, zsül, jer máskor is! de ne fél év múlva! te hűtlen!
nyeles tojást még nem látam... vagy de?
szép álmokat, zsül, jer máskor is! de ne fél év múlva! te hűtlen! (Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
szép álmokat, zsül, jer máskor is! de ne fél év múlva! te hűtlen! (Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz, bár azt gondoltam volna, a nyeles a tuti
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 00:09
én a jó keményre főtt fehérjére voksolok kissé lágy sárgájával...
én a jó keményre főtt fehérjére voksolok kissé lágy sárgájával...
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 00:05
Hmm, vagy kikel vagy elpirul... Persze ez atól is függ, nyers, tükör vagy rántotta.
Hmm, vagy kikel vagy elpirul... Persze ez atól is függ, nyers, tükör vagy rántotta.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 00:02
a nagy remegéstől a végén idő előtt... a tojás mit csinál idő előtt? kissé álmos vagyok már, vagy miszösz.
a nagy remegéstől a végén idő előtt... a tojás mit csinál idő előtt? kissé álmos vagyok már, vagy miszösz.
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)