Na mára ennyi!
ráadásul csaj egy szál se!
mentem! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mélytorok,azt birnád mi? Nacső megyek, mer megyek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14
a faszom a gégébe!
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?
Itt a szmájli,és a viccet is értem. Ja vicc, olvstad amit irtam a vicctopicba? (bocsi látom igen)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14
a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli?
műkszik már a szmájli?
a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
műkszik már a szmájli? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:08
Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:01
ne pontvadászkodj!
a rendszer ezt pontvadászkodásnak érzékeli!
Kanna=K(elemen)Anna
Kanna=K(elemen)Anna
ne pontvadászkodj!
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemen kanna,?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 13:52
majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
Tehát jogos volt a tiltásom, bár minden topichoz érdembe szóltam hozzá.
és nem szereti a rendszer, ha nem túl sok a karakterek száma.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor annál még én is többnél járok!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
szó-szó
nem nagyon voltam annál a gépnél ahol lehet zenét is hallgatni, de belehallgattam. tetszett! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
nem nagyon voltam annál a gépnél ahol lehet zenét is hallgatni, de belehallgattam. tetszett! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:49
csőváz papa! valamikor mondtad,hogy nem ismered a red hot -ot meghalgattad?
Mijér tiltottak?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Spapa!
Nem...4-en.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem...4-en.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:43
Vadorzó!
a számolással hogy állsz?
remélem egy újadon meg tudod számolni!
csőváz papa! valamikor mondtad,hogy nem ismered a red hot -ot meghalgattad?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:43
Vadorzó!
Vadorzó!
remélem egy újadon meg tudod számolni! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem egy újadon meg tudod számolni! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:37
Jó étvágyat az ebédhez!
Hoztam a pasiknak egy szégyenlős hölgyikét, nekem nagyon tetszik!
Jó étvágyat az ebédhez!
Délelőtt vettem egy új pólót.
Szerintetek milyen?
Szerintetek milyen?
Kösz!
a teljes képtárat sikerült a 240be belinkelnem.
a videókat nem tudod javítani?
a teljes képtárat sikerült a 240be belinkelnem.
a videókat nem tudod javítani?
ma semmi se sikerül?Lotyókámnak szeretettel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
lotyókámnak:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 10:37
Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!