Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 01. vasárnap 22:25
Megjöttem!
És mit látok, 211 hsz. van a nappaliban. Látom, fagyasztották a topicot, mert túl nagyra dagadt
Kb. 600 hsz-t kell itt visszaolvasnom. Lesz mit csinálni a héten...
És mit látok, 211 hsz. van a nappaliban. Látom, fagyasztották a topicot, mert túl nagyra dagadt
Kb. 600 hsz-t kell itt visszaolvasnom. Lesz mit csinálni a héten...
Teeee galád!
én voltam az operatőr! mit zagyválsz itt ipari kameráról??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én voltam az operatőr! mit zagyválsz itt ipari kameráról??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 01. vasárnap 22:54
Az ipari kamera rögzítette, hogy mi folyt itt, amíg nem voltam:
húsvéti kötözött sonka!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
most kaptam ezt a fotót. ide szúrom be. miért? mert itt kirí a hsz-ek közül.
2007. 04. 01. vasárnap 17:30
most kaptam ezt a fotót. ide szúrom be. miért? mert itt kirí a hsz-ek közül.
Gyerekek eccer vagyok tiltva és máris minő merényletet követnek el a nappalinkkal!
igaza volt pillécskének, h legalább a 30ezret megvárhatták volna!
egyébként az egysoros hsz-ekkel vigyázzatok, mert a gége rendszere nem szereti!
igaza volt pillécskének, h legalább a 30ezret megvárhatták volna!
egyébként az egysoros hsz-ekkel vigyázzatok, mert a gége rendszere nem szereti!
na nézzük tiltva vagyok-e még?
Nincs egy asztal, ahol megreggelizhetnék.
Jóregg mindenkinek, és kellemes hetet.
Basszus, alig tudtam bejönni, nem találom a tigrisbőrömet, a bárpultot, a képeket a falról.
Ketté választották a nappalit. A Törté-Net-nek itt még nincs vége. Kérünk a címsorra egy közvetlen ugrógombot a régi lakrészbe. Ennyi kijár nekünk, nem? (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus, alig tudtam bejönni, nem találom a tigrisbőrömet, a bárpultot, a képeket a falról.
Ketté választották a nappalit. A Törté-Net-nek itt még nincs vége. Kérünk a címsorra egy közvetlen ugrógombot a régi lakrészbe. Ennyi kijár nekünk, nem? (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 15:13
Én súgtam neki, mikor rájöttem, hogy ez a topic adja a fórum hozzászólásainak egy tekintélyes részét.
Kicsit könnyebb így a szervernek, hogy nem 26 ezer hozzászólást kell kezelnie.
Jó szórakozást a felújított nappaliban, vegyétek úgy, hogy kitakarítottuk a 3 éve gyűlő port
Kicsit könnyebb így a szervernek, hogy nem 26 ezer hozzászólást kell kezelnie.
Jó szórakozást a felújított nappaliban, vegyétek úgy, hogy kitakarítottuk a 3 éve gyűlő port
Legyen szép napotok!Katt!!
hehe, angol szóhasználat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 08:44
Gyere, ugorj be közénk és élvezd jól magad:
Én is rózsát akartam küldeni,de már addig lelőtték.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 08:45
*szempillarebegtetős, pirulós szmájli*
No, megyek, elkezdem a hetet. Valszeg csak este leszek. Pusssziiiiiiiiii
Erre gondoltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 08:44
Szia, Tom! Örülök, hogy újra köztetek vagyok. Éljen a szendvics!
*szempillarebegtetős, pirulós szmájli*
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 08:37
Szia charl. Én is nagyon (ürülök)na és örülök,hogy itt vagy. Egy ilyenből azért ne hagyj ki engem.
Remélem, hogy nem is fogok olyat álmodni soha, ami azt übereli...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 02. hétfő 08:33
az én Dzsekós álmomat még mindig nem űbereli
Szia charl. Én is nagyon (ürülök)na és örülök,hogy itt vagy. Egy ilyenből azért ne hagyj ki engem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 01. vasárnap 22:54
Az ipari kamera rögzítette, hogy mi folyt itt, amíg nem voltam:
az én Dzsekós álmomat még mindig nem űbereli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 08:26
Jó reggelt!
Hihetetlen, hogy az ember agya miket összekombinál álmában. Tegnap ugye egy hét után újra olvasgattam a fórumot, és ezután azt álmodtam, hogy:
- valamilyen színházteremben voltunk mi, összes gg-fórumozó, és valamilyen történetíró verseny volt, és Katicika éppen készült felmenni a színpadra, hogy felolvassa az ő pályaművét, én meg veszettül írtam valamit egy darab papírra és közben mondogattam, hogy ez annyira szar lett, hogy én nem megyek fel a színpadra, aztán
- prosti voltam és Vadnak a fülébe suttogtam, hogy milyen módokat választhat a kielégülésre, és végül
- Monique Covet egy buszpályaudvaron menekült egy hapsi elöl és a pasi lövöldözött is rá, én meg bebújtam valami falfülkébe, hogy ne találjon el.
Booooooooorzasztóóóóóóóóóóóó
Hihetetlen, hogy az ember agya miket összekombinál álmában. Tegnap ugye egy hét után újra olvasgattam a fórumot, és ezután azt álmodtam, hogy:
- valamilyen színházteremben voltunk mi, összes gg-fórumozó, és valamilyen történetíró verseny volt, és Katicika éppen készült felmenni a színpadra, hogy felolvassa az ő pályaművét, én meg veszettül írtam valamit egy darab papírra és közben mondogattam, hogy ez annyira szar lett, hogy én nem megyek fel a színpadra, aztán
- prosti voltam és Vadnak a fülébe suttogtam, hogy milyen módokat választhat a kielégülésre, és végül
- Monique Covet egy buszpályaudvaron menekült egy hapsi elöl és a pasi lövöldözött is rá, én meg bebújtam valami falfülkébe, hogy ne találjon el.
Jó reggelt!