Az én szülinapomon is előadhadnád,mondjuk a tortából kiugorva
És a Rák fickókról mi a vélemény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
És a Rák fickókról mi a vélemény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 25. péntek 10:01
Sziasztok!
Ehhez a sok cicihez egy torta nem lesz keves? En vallalok egy vizespolos tancot neked Ocsyke.
Szeretem a szuz jegyu fickokat. Igen nyugodtak es altalaban bolcsek is.
Ehhez a sok cicihez egy torta nem lesz keves? En vallalok egy vizespolos tancot neked Ocsyke.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
2020. 09. 25. péntek 09:15
Csak nehogy megfullasszunk. Nem hiszem, hogy a halotti van olyan rubrika, hogy fulladás női mellék által...
Sziasztok!
Csak nehogy megfullasszunk. Nem hiszem, hogy a halotti van olyan rubrika, hogy fulladás női mellék által...
Igen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
2020. 09. 25. péntek 07:36
Nagyon szívesen, a tojásfehérjét verjem vagy álljak modellt?
Lehet 4 pár cicis a torta? After-Irda-Katja és a páromé? Na? Igazán boldog szülinapi ajcsi lenne, amit csak ti adhattok!
Nagyon szívesen, a tojásfehérjét verjem vagy álljak modellt?
Jó reggelt,csuda pénteket!
Kávé,tea,cicistorta,csajszikák..hmm.mi kell még?
Igértem tortát Öcsynek,segítesz Irda?
Kávé,tea,cicistorta,csajszikák..hmm.mi kell még?
Igértem tortát Öcsynek,segítesz Irda?
Most akkor cici alakú legyen vagy nyomjam bele a cicim? Sose tudom
Kószonom mindenkinek! Torta is jöhet, az se baj, ha cicis
Jó reggelt! Kávézzunk.
Nem drága szűz vagyok
És szűz kéz csodát tesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem drága szűz vagyok
És szűz kéz csodát tesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 21:04
Szép estét. De te nem skorpió jegyű vagy? Én úgy emlékeztem....
Jó reggelt. Kávéval kucorgok még egy kicsit takaró alatt..jo tudni, hogy nemcsak a szem a lélek tükre de a szemöldök meg a szexuális szokásoké. Én meg eddig olyanokat figyeltem, hogy önbizalom meg fellépés... (lehet a lelépést is kellene) .
Sziasztok Nappalisok ♡♡
Picit korán, de kávé, tea előkészítve
Öcsyke, Istenke éltessen ♡♡
Ja, és péntek
Picit korán, de kávé, tea előkészítve
Öcsyke, Istenke éltessen ♡♡
Ja, és péntek
Kozben vagy utana? Nem mindegy.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Öcsy!
Akkor boldogot meg sokat,oszt érjen bokáig és egyebek,tortàt meg sütök majd
Iskolás dolgok...ne is mond...
Bulis gazdától remélem nem kaptad el a sugárbetegséget ajándékként (sem)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Gézázom
Minap reggel is bejelentkeztem, mint mindíg. Aztán eltünt. Ceruzázva lett, vagy mi
Egyébként tegnap boldog szülinapoztam
Van dolog is, meg lassan suliban is nagyvizsga.
A hétvégi buli házigazda meg fostosodott-hányósodott úgyhogy meg nem tudom mi lesz a hétvégi lazulás tárgya.
Akkor boldogot meg sokat,oszt érjen bokáig és egyebek,tortàt meg sütök majd
Iskolás dolgok...ne is mond...
Bulis gazdától remélem nem kaptad el a sugárbetegséget ajándékként (sem)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 20:36
Gézázom
Minap reggel is bejelentkeztem, mint mindíg. Aztán eltünt. Ceruzázva lett, vagy mi
A hétvégi buli házigazda meg fostosodott-hányósodott úgyhogy meg nem tudom mi lesz a hétvégi lazulás tárgya.
Ááá engem már könnyű kifacsarni és el is sírom magam. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 21:02
Akkor teszteld, aztán meséld el.
Szép estét. De te nem skorpió jegyű vagy? Én úgy emlékeztem....
Gézázom
2020. 09. 24. csütörtök 20:36
Gézázom
Akkor teszteld, aztán meséld el.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Állítólag az ilyenek kifacsarnak az ágyban
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Gézázom