Khm..szoktam...
Irda szabira ment sajna,KedvesKatja ha jól rémlik most hétvégét említett 2 napos bulira, remélem hogy remekül sikerül nekik
Neked lesz hétvégi program?
Én még nem tudom
Irda szabira ment sajna,KedvesKatja ha jól rémlik most hétvégét említett 2 napos bulira, remélem hogy remekül sikerül nekik
Neked lesz hétvégi program?
Én még nem tudom
Koszi, hogy gondoltal ram.
A csajok eltuntek. Biztos a furdoszobaban szepitkeznek.
Vajon Katjaek huncutkodtak a hetvegen? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 20. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A csajok eltuntek. Biztos a furdoszobaban szepitkeznek.
Vajon Katjaek huncutkodtak a hetvegen? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 20. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia csajszi
Tess:#melóbanszusszkávé
Tess:#melóbanszusszkávé
Sziasztok nappalisok!
Szeva Géza!!!
Ez különleges nap
Ez különleges nap
Sziasztok!!
Beköszönős üdv
Jó reggelt! Jól belehúztatok a hétbe, azért levegőt vegyetek! És kávét! Persze tudom én, hogy rövidebb a hét, de nem kell megszakadni
Jó reggelit!
Már szürcsölöm is. Kösziiiii
Már szürcsölöm is. Kösziiiii
Jó regget! Jó kis bundáskenyeres vasárnap után kicsit erősseb kávét kíván a szervezetem így hétfő reggel. A jobb oldali csészékben is ilyen extra pillatámasztó van
Be
Jól bekajáltatok bundásból,azóta be sem nézett senki..
Jól bekajáltatok bundásból,azóta be sem nézett senki..
Nálam alapszolgáltatás
Amúgy bevallom, sutyiba tettem is farzsebbe hogy viszek az asszonykának ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy bevallom, sutyiba tettem is farzsebbe hogy viszek az asszonykának ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 10. 18. vasárnap 09:00
Vigyetek a csajoknak is. Megérdemlik, hogy csak ugy kapjanak egy kis törődést, figyelmet.
Na tessék,még Jószívű is vagy! Hát,hogy a fenébe ne kéne a zsebkendőd???
2020. 10. 18. vasárnap 09:00
Vigyetek a csajoknak is. Megérdemlik, hogy csak ugy kapjanak egy kis törődést, figyelmet.
Sziasztok,szép napot! Édes Nő,jut még??
Lazulósnak tervezem, aztán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 07:35
Jo reggelit!
Ki kér bundáskenyeret?
Ki kér bundáskenyeret?
Jó reggelt! Aktív szombat után egy lazulós vasárnap? Finom kávé csak az íze kedvéért.
Jó reggelt!
Én nagyon kérek!
Én nagyon kérek!