Jó reggelt! Zsiványak a népek Géza, csak benéznek és kávéznak szó nélkül, ne vedd magadra. Aztán megnézik azt az egy-két fórumot ami kicsit is érdekes lehet utána taposómalom tovább. Ma úgyis mész a forróságba, na az legalább igazi! Én talán hétvégén, de biztos, ha már mesélek róla
Szép napot, esernyő ma fog kelleni annak aki nem akar úszni
Szép napot, esernyő ma fog kelleni annak aki nem akar úszni
?? megint magammal kvzom??
Jó napot!! Qva hétfő letudva....
Jó reggelt! Főztem friss kávét, amit találtam az már behártyásodott
Ne aggódjatok a hétfő miatt, akkor is eltelik, ha nem mentek ki a házból és ami a ti dolgotok, az megvár holnap is
Szép napot
Ne aggódjatok a hétfő miatt, akkor is eltelik, ha nem mentek ki a házból és ami a ti dolgotok, az megvár holnap is
Szép napot
Halihó!!LMElo letudva lassan a hétr Igazi szaunás idő lett ismét a héten Kv bekészítve a friss!
Sziasztok! Öcsyke,nem tudsz olyan kávét sütni,hogy ha megiszom legyen kedvem dolgozni?? Mostanában,csak muszájból tevékenykedek. Tünnek el a jófej emberek a világból,a hülyéket meg valaki klónozza!! Némelyik barom,azt hiszi pénzért parancsohat is nekem. Milyeneket néznek,mikor mondom,hogy NEM!!!
És felező! Kicsit sem esik jól ez a lehülés, de az eső viszont kellett már.
Bundabugyit elő, harcra fel! Nahy vész nincs, a kávé készletek kitartanak!
Bundabugyit elő, harcra fel! Nahy vész nincs, a kávé készletek kitartanak!
Ide is idért az a qva eső.... 30 fokból 6 maradt... :(
Akkor szóljon a keddi nóta, ének az esőben. Ma ne piknikezzetek, el fog ázni a pogácsa
Jó estét ! Qva hétfő elmaradt érdeklődés hiányában de sajnos reggel már melo.... Öcsyke megnyugodhatsz szerintem mindenki ovatos a munkával és vigyáz magára reggelre a kv bekészítve....
Sziasztok!
Jó reggelt! Örülök, hogy a hétvégét nem a nappaliban töltötte a banda, jó idő volt, lehet kéne Terasz fórumot nyitni A reggelek azért még frissek, mint a kávé. A munkával óvatosan, nehogy lesérüljetek, lesz még négy nap behozni
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt!
Oké, ki az ágyból szombatista banda! Kivéve ha a Káma-Szutra reggeli tornában vagytok Mondjuk akkor nem ezt olvassátok remélem
Én leléptem, tiétek a nappali a hétvégére, ne törjétek össze a poharakat
Kávé még forró, mint a a szenvedély a szívemben, ne hagyjátok kihülni!
Én leléptem, tiétek a nappali a hétvégére, ne törjétek össze a poharakat
Kávé még forró, mint a a szenvedély a szívemben, ne hagyjátok kihülni!
Jó reggelt!
Na ki az aki igazi péntekista? Nem nagy dolog, csak ha péntek akkor már a nagy lábujjunk a szombatban érezzük
Kávé már a hétvégére hangol, ne hagyjátok ki. Én a Mátra borait fogom kóstolgatni ha keresne valaki
Szép napot!
Na ki az aki igazi péntekista? Nem nagy dolog, csak ha péntek akkor már a nagy lábujjunk a szombatban érezzük
Kávé már a hétvégére hangol, ne hagyjátok ki. Én a Mátra borait fogom kóstolgatni ha keresne valaki
Szép napot!
Halihó!Öcsyke én komolyan vettelek Meg ittam a felezős kv-dat Így nem is megyek melózni a héten Délután irány a forró kövek közelébe Friss hétvégi kv bekészítve
Jó reggelt! Jól teszed öcsyke,irígyellek. Azért csak óvatosan és előre fókuszálj!! Easy rider,öcsyke!!
Jó reggelt! Mit szólnátok egy hétfelező kávéhoz? És közben mindenki arra gondol amire akar
Aztán lehet menni dolgozni! Mondjuk én szabit intéztem és inkább motorozok
Szép napot
Aztán lehet menni dolgozni! Mondjuk én szabit intéztem és inkább motorozok
Szép napot
A Fókuszotok tökéletes csatlakozom én is hozzátok....Kv bekészítve...
Sziasztok! Támogatom,hogy a Szép lányokra fókuszáljunk! Körbepusziba meg főleg benne lennék! Már ha odaférnék tőletek fiúk!