kukucs megint csak magammal találkoztam??
Sziasztok!!Kutyu Miért lennél begyepesedett ?? ez a természetes szerintem is .... de ha már kartegorizálják magukat az emberek... Akkor én leszbikus vagyok mert a csajokat szeretem ?? : kv bekészítve ( bár lehet túl löttem vele ) Napozzatok !!
Sziasztok! Nem vagyok elkeseredve,bízom bennetek! Csak nem fogunk a nappaliban is egymásra pisilni!! A bőrömből ki nem szállok,megmaradok begyepesedett heteronak. Na jó,a csajsziknak engedek némi biszex lazulást!
Jó reggelt! Nem tudom ki miként érzi, de ez egy hosszú négy nap volt. Iszom a kávémat, amiből persze jut nektek is és közben igyekszem megújulni. Na nem úgy mint a fórumok tőlem is távolodó témái. Nekem jobban bejön az, amikor valami jó és mint egy művész egyre finomítunk minden kis részletet, keresve a legszebb élményeket. Szóval kitartás Kutyu, légy önmagad a bőrödben. A te életedet is csak rád szabták, nem a változó trendekre.
Jó olvasni, hogy eredményesen telt a húsvét nálad is TitkosCsajszi! Részemről bírnék hallani olyan jókívánságot, hogy ,,A TitokCsajszi üljön a nyelved hegyére! Vagy Titokcsajszi térdeljen előtted amikor kijössz a zuhanyzóból! Persze a Boldog névnapor is jó és kedves... de azért na. Érezzük a különbségét remélem! Azt mondják perverz vagyok, de szerintem csak őszinte
Jó hosszú lett, mint ez a hét.
Szép napot
Jó olvasni, hogy eredményesen telt a húsvét nálad is TitkosCsajszi! Részemről bírnék hallani olyan jókívánságot, hogy ,,A TitokCsajszi üljön a nyelved hegyére! Vagy Titokcsajszi térdeljen előtted amikor kijössz a zuhanyzóból! Persze a Boldog névnapor is jó és kedves... de azért na. Érezzük a különbségét remélem! Azt mondják perverz vagyok, de szerintem csak őszinte
Jó hosszú lett, mint ez a hét.
Szép napot
Sziasztok! Szép hétvégét Mindenkinek! Csoda idő lesz,itt a tavasz,sőt már már a nyár Lehet napfürdőzni,vagy esetleg másban fürdeni,kinek mit hoz a sors A Húsvéton túl vagyunk,személy szerint rendesen meg lettem locsolva,nem voltam hálátlan
öcsyke: Miért lennék én a jókívánság? Ezt nem értem,igaz péntek lévén kissé fáradt vagyok!
Kutyu14 : igen én is néztem már a fórumban,hogy kissé el vannak ferdülve dolgok! de hát nem vagyunk egyformák,szerencsére!
öcsyke: Miért lennék én a jókívánság? Ezt nem értem,igaz péntek lévén kissé fáradt vagyok!
Kutyu14 : igen én is néztem már a fórumban,hogy kissé el vannak ferdülve dolgok! de hát nem vagyunk egyformák,szerencsére!
Sziasztok, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
KUkucs péntekista kv bekészítve......kutyu ne add fel
Halihó,sziasztok! Esküszöm a normális lányok,fiúk,meg a különleges kávé miatt kukkantok be időnként. De Öcsyke,meg Crazy a tanúm rá,hogy időnként szex-dolgokat is kivesézünk. Most mondjátok meg őszintén-prűd,meg kirekesztő lettem? A fórum més oldalain egyre több baromsággal találkozom. Én vagyok beteg,mert nem gerjedek az anyósomra? Hogy nem hoz lázba egy puncinedves tanga gondolata? Hogy szívesen megnézek egy meztelen feleséget,de hogy a fotójára verjem ki a farkam,az nonszensz! És ami nekem kurvára nem jön be,mikor heterónak hírdetett férj,kipróbálná a szopást. Én vagyok beteg?
Jó reggelt! Zombik hete ez az óralopós hét. Reggelente kiváló alkalom a zombiszexre
A jól megszokott finom reggeli kávé azért segít. Meg a címlapon a csajszik egymáson Lehet itt a nappaliban is ezért vannak ilyen csendben?
Szép napot!
A jól megszokott finom reggeli kávé azért segít. Meg a címlapon a csajszik egymáson Lehet itt a nappaliban is ezért vannak ilyen csendben?
Szép napot!
sziasztok!! Qva eső..... kv bekészítve...
Jó reggelt! Ma kicsit visszanyal a fagyi! Nem vígasztal, hogy kedd van és a lopott óra is hiányzik A friss kávé és a hétvége élményei azért segítenek
Szóval hajrá kedd, itt a tavasz és egy rövid héttel megússzuk úgy néz ki!
Csajszik? Nektek is eredményes volt? Ma még tudunk locsolást pótolni, ha hiány érzetetek lenne és még csak csalni sem kell Olyan jó munkatársas formában, húsvét az első munkanap is
Szép napot
Szóval hajrá kedd, itt a tavasz és egy rövid héttel megússzuk úgy néz ki!
Csajszik? Nektek is eredményes volt? Ma még tudunk locsolást pótolni, ha hiány érzetetek lenne és még csak csalni sem kell Olyan jó munkatársas formában, húsvét az első munkanap is
Szép napot
Boldog Bolondos Dallamokat! Éljenek a sosem hervadó gyönyörű nők, akiknek az oltárán áldozhat a férfi!
Azt tudtátok, hogy a Krisztusi sztori és a női halálra dolgozhatom emléknap előtt is volt ünnepe a Nőnek? Szimplán a tavaszi nap-éj egyenlőség adta a természet talán legszebb, megújulást/locsolást és termékenységbe fordulást/női minőséget megünneplő minden évben megtartott szertartást.
Szóval éljenek a Nők, hogy nekünk is legyen miért!
Kutyu nem tévedtél nagyot, volt lovaglás nyugat felé is, mentünk egy 650km-es karikát a Balaton és a Mecsek érintésével. Ki kell használni a jó időt. A locsolás... khmm... valóban nem panaszkodom
Kedves TitkosCsajszi, igazán komolyan, de tényleg. Nem szeretnél egyszer te lenni a jókvánság? Részemről a diszkréció adott, max itt fogok eldicsekedni veled
Szép napot!
Azt tudtátok, hogy a Krisztusi sztori és a női halálra dolgozhatom emléknap előtt is volt ünnepe a Nőnek? Szimplán a tavaszi nap-éj egyenlőség adta a természet talán legszebb, megújulást/locsolást és termékenységbe fordulást/női minőséget megünneplő minden évben megtartott szertartást.
Szóval éljenek a Nők, hogy nekünk is legyen miért!
Kutyu nem tévedtél nagyot, volt lovaglás nyugat felé is, mentünk egy 650km-es karikát a Balaton és a Mecsek érintésével. Ki kell használni a jó időt. A locsolás... khmm... valóban nem panaszkodom
Kedves TitkosCsajszi, igazán komolyan, de tényleg. Nem szeretnél egyszer te lenni a jókvánság? Részemről a diszkréció adott, max itt fogok eldicsekedni veled
Szép napot!
Angyali egy Nő vagy! Ne csak ünnepnapokon gyere!
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 11:08
Sziasztok Nappalis Lányok,Fiúk! Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! A Lányoknak sok-sok locsolót,ki-ki hova kéri,a Fiúknak sok-sok locsolni valót!Tudom a Fiúk szoktak ilyentájt tojásokat kapni,de inkább adjátok Ti a tojásokat a Lányoknak,majd Ők szépen megfestik ! Pusszantás
Sziasztok Nappalis Lányok,Fiúk! Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! A Lányoknak sok-sok locsolót,ki-ki hova kéri,a Fiúknak sok-sok locsolni valót!Tudom a Fiúk szoktak ilyentájt tojásokat kapni,de inkább adjátok Ti a tojásokat a Lányoknak,majd Ők szépen megfestik ! Pusszantás
Sziasztok! Boldog Húsvétot Mindenkinek! Locsoljunk,ahova szabad,vagy módunk van,vagy ahova sikerül. Öcsyke,te könnyen beszélsz cicilocsolásról,képtelenség,hogy mellélőjj!!
Kellemes reggelt és hétvégét!
Most olyan extra bónuszos hétvége van,cicilocsolós húsvét,hosszú hétvege,órapiszkálás és meg bolondok napja is!Mi kell még?
Most olyan extra bónuszos hétvége van,cicilocsolós húsvét,hosszú hétvege,órapiszkálás és meg bolondok napja is!Mi kell még?
Egy kávé mellett szívesen megvitatom ezt az elméletet, a vendégeim vagytok.
Na milyen péntekre virradt? Olyan nemdolgozós, locsolófényesítős Most súgta a Nagy Szellem, hogy a lányok cicijére kell locsolni ha azt szeretnénk, hogy ne hervadozzanak. Lehet benne valami, mindíg szépen ragyogtak utána
Szép napot, jó készülődést!
Szép napot, jó készülődést!
szintén....