szintén....
sziasztok!! csak benéztem... meló közben de látom nincs tömeg ma sem .... :(
Szia Géza! Valami idecsábítós kellene!! Bakker régebben,mikor idejárt Nokedli vagy Aftereight,tökre feldobták a hangulatot. Vették a lapot,lehetett velük poénkodni. Bo és TitokCsaj simán lehetnének állandó nappalisok,nem tudom miért olyan ritka vendégek. Rádöbbenhetnének végre,hogy jó pasik vagyunk!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 03. 26. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 26. kedd 12:38
Kutyu csajozos dumát keresel?? ne gondold túl ezt a dolgot.. csak egyszerűen... teccő g.... ? vagy esetleg az igen meg..... de lehet túl pihentem magamat ma
Kutyu csajozos dumát keresel?? ne gondold túl ezt a dolgot.. csak egyszerűen... teccő g.... ? vagy esetleg az igen meg..... de lehet túl pihentem magamat ma
Én is jónapot!
Igen,félig még téliálmos vagyok,vagy már tavaszi fáradság,de az biztos
Igen,félig még téliálmos vagyok,vagy már tavaszi fáradság,de az biztos
Sziasztok! Géza,minden elismerésem,hogy tartod a frontot! A Csakszik bújkálnak,öcsyke elmotorozik a naplementébe,Crazy még téli álmozik én meg sokszor bunkó lusta vagyok írni. Meg gondolkodok valami világmegváltó Csajszicsalogató dumán. Habár anélkül is megérdemelnénk egy kis törődést,nem?
Jó reggelt!! qva hétfő pihenés miatt elmarad... És még a forró kövek is várnak délután
Szép estét!! Ugy látom... vagyis remélem mindenki résen van..... Kvt reggelre bekészítem Nektek ! aki igényli esetleg... holnap végre hétvége és forróság vár estére.....
Jó reggelt! Én ledolgoztam a pénteket tegnap és előtte, most van időm rátok is csajszik Tudok segíteni valamit? Egy jó kávés masszázs? Ilyen még nem volt!
Kutyu gratulálok! Rendhagyó módon emlékeztél meg a forradalomról, biztos van huszár a felmenőid közt!
Szép napot
Kutyu gratulálok! Rendhagyó módon emlékeztél meg a forradalomról, biztos van huszár a felmenőid közt!
Szép napot
Jó estét!! Már megint magamban beszélgetek.... ez elégyszörnyű... de azért reggelre készítek be friss kv-t...
kukucs ismét estére legyen ám friss kv!!!CSajok süthetnétek valami finom pogácsát ....
Sziasztok!
Én megünnepeltem a hétfőt,akkora bulit csaptam az örömére,hogy csak most tudtam megszólalni..
Én megünnepeltem a hétfőt,akkora bulit csaptam az örömére,hogy csak most tudtam megszólalni..
csak bekukk kv frissitve a qva hétfő kiesett nekem... át aludtam Kutyu te most dicsekszel vagy panaszkodsz??
Szia Öcsyke! Esküszöm,én ünnepeltem a hétfőt!! Jó volt újra dolgozóba menni,mert már nem bírtam itthon a háromnapi lestrapálószexet!! Azért jóból is megárt a sok!!! Látod,a nappaliba is csak most jutottam be! Rámfér egy kis laza kévézgatás,nyugiban. Szép napot!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 03. 19. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 07:42
Csalódtam bennetek! Senki nem ünnepli a hétfőt? Vagy négy naposra sikeredett a hétvége? Egy jó kávé csak belefér a keddetekbe, szép napot
Csalódtam bennetek! Senki nem ünnepli a hétfőt? Vagy négy naposra sikeredett a hétvége? Egy jó kávé csak belefér a keddetekbe, szép napot
Nekem szorgos dolgos volt mostanáig. Na jó, motorral mentem dolgozni
Köszi TitkosCsajszi, jegyzeteltem, legközelebb bepótolom. Vagy esetleg lehetnél a mentorom egy hétvégén át!
Még szuper az idő, például sárkányt eregetni. Erős alkatúaknak. A kicsiket elviszi ÓZ birodalmába
Kávé a délutánra hangolva, legyetek jók!
Köszi TitkosCsajszi, jegyzeteltem, legközelebb bepótolom. Vagy esetleg lehetnél a mentorom egy hétvégén át!
Még szuper az idő, például sárkányt eregetni. Erős alkatúaknak. A kicsiket elviszi ÓZ birodalmába
Kávé a délutánra hangolva, legyetek jók!
Kukucs !Pihentetős takony idő :( kv frissitve...
Sziasztok! Tartalmas és szép hétvégét! Kezdődik a hosszú hétvége,lehet pihizni,lazulni,és aktívkodni Használjátok ki amennyire csak lehet,élvezzétek a szép hétvégét és egymást!
Jó reggelt!!Friss kv bekészítve.... Édes semmit tevés!!! Amit tennék azt egyedül nem akarom... inkább alszom még kicsit....