én pincében napozok...
nekem ha lehetöségem van rá meztelenül vagy monokinibe
Télikabátban. Védi a habtestemet az uv-től
Helytől és alkalomtól függ!!! Ha van rá mód akkor a börömben
Ha lehetőségem van meztelenül!
Vagy egy szál f*szba vagy alsógatya
Monokini vagy pedig semmi.
Azt hiszem a fórum címére választ adtam, de ennél jobban nem mennék bele.
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 12:27
Engem is kiváncsivá tettél, most már meg kell osztanod velünk. Senki nem fog megkövezni
Mivel a vizes fürdőgatyánál undorítobb érzés nincs, ahol lehet mellőzöm a használatát. Mind a vízben mind pedig napozás közben sokkal kényelmesebb nélküle. Azt sem igazán szeretem ha az asszony csíkos, de szerencsére ő sem szereti a fürdőrucit és ha kell akkor is csak tangát vesz fel
Engem is kiváncsivá tettél, most már meg kell osztanod velünk. Senki nem fog megkövezni
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 21:29
Ha leírom hogy miért nem nudizok, a naturista fanok minimum megköveznek érte
Én biztos nem,viszont kíváncsivá tettél...Megírhatod privátban is!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 21:29
Szóval nudizni nem szoktál,"csak" esetleg felső nélkül és látványosan áttetsző,fehér alsóban napozni ? Biztos nagy sikered lehet (egy kis exhibicionizmus nem árt,sőt! ) ! Én továbbra is maradnék az egyszál semminél,ahol csak lehet .
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 14:52
Fehér fürdőruháim vannak évek óta. Ha olyan a strand, akkor csak az alsó van rajtam.
Érdekes hogy a nudizmus egy kicsit se vonz. De azért a fehér fürdőruhám vizesen látványosan áttetsző
Érdekes hogy a nudizmus egy kicsit se vonz. De azért a fehér fürdőruhám vizesen látványosan áttetsző
Fehér fürdőruháim vannak évek óta. Ha olyan a strand, akkor csak az alsó van rajtam.
ha a lehetőség adott akkor természetesen meztelen, de sajnos ez nem mindig megvalósítható
egyébként meg bikinibe
egyébként meg bikinibe
Ha lehet akkor meztelen?mert elszoktam járni a szalki tavakhoz nudizni.
Köszi a képeket,szerencsére nem vagy "tök fehér",sőt tök jó színed van , még az ezüstnél sem látszik bikininyom (ami azért nem semmi,mert az gyakorlatilag nem takar semmit... ) .
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel mindenhol tök fehér vagyok
a fekete amiben szoktam, amúgy hidd el, lesz+rom a fehér csíkokat
rajtam kívül még 1 de én nem igazán nézegetem magam
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 25. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 18:49
Az ezüst ugyanúgy fehér csíko(ka)t hagy . Te vagy az az 1 ember,aki látja,v. van még 1 ? Mesélj,mekkora csíkokat hagynak a bikinijeid ? Jól mutatsz a képen (feketében) ,kicsit "dominás" !