Az ezüst ugyanúgy fehér csíko(ka)t hagy . Te vagy az az 1 ember,aki látja,v. van még 1 ? Mesélj,mekkora csíkokat hagynak a bikinijeid ? Jól mutatsz a képen (feketében) ,kicsit "dominás" !
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 14:54
mostmár van egy ezüst, aztán meg... amennyi fehér csíkot hagynak a bikinijeim az nálam belefér, csak 1 ember látja a csíkokat, a bikininél csak több ruha van rajtam
mostmár van egy ezüst, aztán meg... amennyi fehér csíkot hagynak a bikinijeim az nálam belefér, csak 1 ember látja a csíkokat, a bikininél csak több ruha van rajtam
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 25. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 25. szombat 22:16
Ami aztán fehér csíkokat hagy... (bocs!) ,akkor már jobb egy szál semmiben...
Ami aztán fehér csíkokat hagy... (bocs!) ,akkor már jobb egy szál semmiben...
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 07. 25. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ha néha nap napozok , fekete bikiniben
Nem szoktam napozni. Idén is spontán leégtem a kerti meló közben .
Számozott bőrkötésemben
általában egy szál semmiben....
Oké rószika,csatlakozz , v. inkább én Hozzád
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 16. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 02. 16. hétfő 14:11
Csatlakozom, csakis pucéran napozok és áztatom magam.
Fürdőnadrágban, ha nudizni nem lehet a társaság miatt... egyként pedig meztelenül, természetesen (erkély, kert).
Nem tudom ,hogy mi van a képen,mert nem jött át,tehát,még igen...
Többezer férfitársam nevében kérdem:HOOOL???
Csatlakozom, csakis pucéran napozok és áztatom magam.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 15. vasárnap 11:53
Ez társaságfüggő,de legjobban szeretek "egy szál mosolyban"...
utoljára egy szál clott gatyában történt a napozás bár inkább leégésnek nevezném az esetett..
Ez társaságfüggő,de legjobban szeretek "egy szál mosolyban"...
mostanában nem napozom. Nyárig meg majdcsak kiderül....
most éppen télikabátban és kucsmában....wow....
Wégre esik ez a qwa hó....wazzzz
Wégre esik ez a qwa hó....wazzzz
Mivel nincsen ídőm napozni, ezért szoliba járok, és ugye oda pucéran
Ha van ídőm napozni akkor a dagályon vagyok, és ott fürdőgatyóban, mint mindenki más
Ha van ídőm napozni akkor a dagályon vagyok, és ott fürdőgatyóban, mint mindenki más
Ez nem kérdés, napozni csakis meztelenül
Álltalában Éva kosztümben!!
1 szál semmiben a kertünkben de csak akkor ha a szomszédasszony is otthon van!