Nos én igen tisztelem a nőket de sajnos eddig csak rossz tapasztalatom volt velük kapcsolatban.Jelenleg 20 éves vagyok és 2 "komolyabb" kapcsolatom volt. Mindkét kapcsolatban megadtam páromnak MINDENT. És itt most nem anyagiakra kell gondolni.Romantikát, gyertyafényes vacsorát, kirándulásokat, egész éjszakás beszélgetéseket, "lelkizést", stb. A baj az volt hogy míg én mindig megtettem amit a párom akart, ő sohasem tette meg amit én akartam. Így hát szexuális élményem sem nagyon volt eddig (értsd: NULLA, még egy érintés sem volt nemhogy közösülés)viszont én kielégítettem páromat testileg is. Ennek fejében mindkét kapcsolat úgy ért véget hogy én lettem kidobva miután a párom félrekefélt egy vadidegennel...
Tudom hogy ez az én hibám is, mert nem álltam a sarkamra, csak hát utólag könnyű okoskodni, mert míg nem szakítottunk én rózsaszín ködben lebegtem...Lényeg a lényeg: ne adj meg párodnak mindent amit kér mert akkor elszalad vele a ló és meglátja a lehetőséget hogy egy vak papucsot csináljon belőled és ezt a lehetőséget nem fogja kihagyni...
Csak ennyit akartam szólni.
Tudom hogy ez az én hibám is, mert nem álltam a sarkamra, csak hát utólag könnyű okoskodni, mert míg nem szakítottunk én rózsaszín ködben lebegtem...Lényeg a lényeg: ne adj meg párodnak mindent amit kér mert akkor elszalad vele a ló és meglátja a lehetőséget hogy egy vak papucsot csináljon belőled és ezt a lehetőséget nem fogja kihagyni...
Csak ennyit akartam szólni.
és persze még megértés, őszinteség, romantika. ... stb stb :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
fontos mgé hogy a párod viszonozza mindazt amit Te adsz neki. hiszen a szerelem és a sex erről is szór. (adok-kapok)
Na de NŐ társaim.. lankad e téma? Nem kell Nekünk semmi?
Olvasd el a topicot, ha van türelmed:-)
(Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 22. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy neked mi kell Erika75,ha megkérdezhetem? Végülis nő vagy.
De az a lényeg,hogy a végén bele lehesen döfni valakibe.:)
Válasz Erika75 (334)
Válasz Erika75 (334)
végülis...:-)) azzal is lehet néha elég jól küzdeni:-)))
(Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 22. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
A lovagias az nagy kardot jelent?
Lovagias férfi! Mégis mindig olyan balfékeknél kötnek ki, akik semmibe sem veszik őket.
Legnagyobb bánatomra Drága!
Viszont ha szólsz akkor Skandy csüng az "ajkadon"!
(és ha úgytetszik, ezzel a témához is hozzászóltam )
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 21. péntek 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ha szólsz akkor Skandy csüng az "ajkadon"!
(és ha úgytetszik, ezzel a témához is hozzászóltam )
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 21. péntek 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 02:42
Ez kedves volt toled Eryka, es abszolut respect a reakcioert!:)))
Skandy, azert szolok ritkan, mert alig van idom forumozni, ha megis akkor inkabb hetvegen;) Viszont ha szolok...;DDDDD
Skandy, azert szolok ritkan, mert alig van idom forumozni, ha megis akkor inkabb hetvegen;) Viszont ha szolok...;DDDDD
Ez kedves volt toled Eryka, es abszolut respect a reakcioert!:)))
Skandy, azert szolok ritkan, mert alig van idom forumozni, ha megis akkor inkabb hetvegen;) Viszont ha szolok...;DDDDD (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Skandy, azert szolok ritkan, mert alig van idom forumozni, ha megis akkor inkabb hetvegen;) Viszont ha szolok...;DDDDD (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 20. csütörtök 15:15
Elismerem, igazatok van!!De ezt nem lehetett volna előbb is tudtunkra adni? Főleg, te Skandy, miért kellett megvárnod Vacska hozzászólását, ha téged is zavart?:-)) Mivel újak vagyunk mind ebben a fórumban, akik "szétszedtünk" néhány topicot, nem tudtuk a házirendet. Azért remélem, találtatok néhány érdemleges írást is részünkről. A továbbiakban részemről oda fogok figyelni erre a dologra, mert én sem örülnék annak, ha oldalakra visszamenőleg kellene olvasnom. Köszi, hogy szóltál Vacska! Pussz:-)
Mivel megoldottad a "problémát", nem is kellene tovább ragozni, de válaszolok,
hogy tovább "OFF"-oljam a topicot .
Az az igazság, hogy burkoltan ugyan, és talán nem a legmegfelelőbb módon, de céloztam rá,
hogy a locsi-fecsi helyett
jobban szeretné(n)k a témával kapcsolatban olvasgatni.
Hogy miért vártam Vacskára?
Mert olyan ritkán szól, és már úgy vártam hogy egyetérthessek vele!
Egyébként a reakciódhoz pedig csak annyit,
hogy !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy tovább "OFF"-oljam a topicot .
Az az igazság, hogy burkoltan ugyan, és talán nem a legmegfelelőbb módon, de céloztam rá,
hogy a locsi-fecsi helyett
jobban szeretné(n)k a témával kapcsolatban olvasgatni.
Hogy miért vártam Vacskára?
Mert olyan ritkán szól, és már úgy vártam hogy egyetérthessek vele!
Egyébként a reakciódhoz pedig csak annyit,
hogy !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 15:15
Elismerem, igazatok van!!De ezt nem lehetett volna előbb is tudtunkra adni? Főleg, te Skandy, miért kellett megvárnod Vacska hozzászólását, ha téged is zavart?:-)) Mivel újak vagyunk mind ebben a fórumban, akik "szétszedtünk" néhány topicot, nem tudtuk a házirendet. Azért remélem, találtatok néhány érdemleges írást is részünkről. A továbbiakban részemről oda fogok figyelni erre a dologra, mert én sem örülnék annak, ha oldalakra visszamenőleg kellene olvasnom. Köszi, hogy szóltál Vacska! Pussz:-)
kire gondolsz? az enyémre várhatnak...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Van akinek a penztarcatok
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
mi kell még? minden
még benne lehetek :-)) ki aggódik? :-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 19. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 22:44
miért, benned volt?:-)))))))meglesznek a párok,ne is aggódjunk ezen:-))
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 01:44
Az az igazság hogy már szinte fáj, de megint egyetértek Vacskával!
Anélkül hogy meg akarnám bántani Erykát, Zerit vagy bárkit, valóban jobb lenne, ha nyitnának egy topicot ahol zavartalanul cseveghetnének. Mint ahogyan megtette régebben Crazy Baby és Nóci, vagy Tom1019 és Mouradi is.
Úgyhogy ezennel nyitok egy oldalt "csevegő" címmel és bízom benne hogy funkciójában betölti a hozzá fűzött reményeimet!!!
Anélkül hogy meg akarnám bántani Erykát, Zerit vagy bárkit, valóban jobb lenne, ha nyitnának egy topicot ahol zavartalanul cseveghetnének. Mint ahogyan megtette régebben Crazy Baby és Nóci, vagy Tom1019 és Mouradi is.
Úgyhogy ezennel nyitok egy oldalt "csevegő" címmel és bízom benne hogy funkciójában betölti a hozzá fűzött reményeimet!!!
Jaj de kis Édes vagy!
Köszönöm!
Egészen meghatódtam...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Egészen meghatódtam...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 06:51
Skandy draga, en is erre gondoltam, azert orulok hogy valaki megerti Vacskat:) talan nem vagyok remenytelen eset;)))) a stilusom meg olyan amilyen, szerintem semmi sertot nem mondtam!
Es igazad van, meg egy off topik felesleges, mert van mar, es van chat is, konyorgom, egy kattintassal be tudtok lepni, es zavartalanul cseveghettek, es nekunk, akik forumozni szeretnenk nem kell atragni magunkat szamunkra csupa felesleges informaciot tartalmazo oldalakon.
Hogy a topikhoz is hozzaszoljak vegre: Skandy, meg tobb olyan ferfi kellene a noknek mint te:)
Es igazad van, meg egy off topik felesleges, mert van mar, es van chat is, konyorgom, egy kattintassal be tudtok lepni, es zavartalanul cseveghettek, es nekunk, akik forumozni szeretnenk nem kell atragni magunkat szamunkra csupa felesleges informaciot tartalmazo oldalakon.
Hogy a topikhoz is hozzaszoljak vegre: Skandy, meg tobb olyan ferfi kellene a noknek mint te:)
Olyan férfi, aki tudja, hogy mi kell a Nőnek!!!!!