Skandy draga, en is erre gondoltam, azert orulok hogy valaki megerti Vacskat:) talan nem vagyok remenytelen eset;)))) a stilusom meg olyan amilyen, szerintem semmi sertot nem mondtam!
Es igazad van, meg egy off topik felesleges, mert van mar, es van chat is, konyorgom, egy kattintassal be tudtok lepni, es zavartalanul cseveghettek, es nekunk, akik forumozni szeretnenk nem kell atragni magunkat szamunkra csupa felesleges informaciot tartalmazo oldalakon.
Hogy a topikhoz is hozzaszoljak vegre: Skandy, meg tobb olyan ferfi kellene a noknek mint te:) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Es igazad van, meg egy off topik felesleges, mert van mar, es van chat is, konyorgom, egy kattintassal be tudtok lepni, es zavartalanul cseveghettek, es nekunk, akik forumozni szeretnenk nem kell atragni magunkat szamunkra csupa felesleges informaciot tartalmazo oldalakon.
Hogy a topikhoz is hozzaszoljak vegre: Skandy, meg tobb olyan ferfi kellene a noknek mint te:) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 02:01
Átgondoltam a dolgot, és úgy döntöttem, hogy mégsem nyitok , mivel erre a célra tényleg tökéletesen megfelel az OFF topic.
És fölösleges topicból már van éppen elég!
A többit pedig teleírhatnánk témábavágó gondolatokkal...akár.
Szóval, mi is kell a nőnek???
Mi kell a nőnek? Sok szex...
Persze attól függ, hogy kitől.
Persze attól függ, hogy kitől.
Átgondoltam a dolgot, és úgy döntöttem, hogy mégsem nyitok , mivel erre a célra tényleg tökéletesen megfelel az OFF topic.
Az az igazság hogy már szinte fáj, de megint egyetértek Vacskával!
Anélkül hogy meg akarnám bántani Erykát, Zerit vagy bárkit, valóban jobb lenne, ha nyitnának egy topicot ahol zavartalanul cseveghetnének. Mint ahogyan megtette régebben Crazy Baby és Nóci, vagy Tom1019 és Mouradi is.
Úgyhogy ezennel nyitok egy oldalt "csevegő" címmel és bízom benne hogy funkciójában betölti a hozzá fűzött reményeimet!!!
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Anélkül hogy meg akarnám bántani Erykát, Zerit vagy bárkit, valóban jobb lenne, ha nyitnának egy topicot ahol zavartalanul cseveghetnének. Mint ahogyan megtette régebben Crazy Baby és Nóci, vagy Tom1019 és Mouradi is.
Úgyhogy ezennel nyitok egy oldalt "csevegő" címmel és bízom benne hogy funkciójában betölti a hozzá fűzött reményeimet!!!
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a baj a stilussal?????? szoltam egy rossz szot is, ugyan mar CUBE37!?
CUBE37, enyhe cinikussagot erzek a hangodbol, talan valami problema van azzal hogy nem vagyok kivancsi a csetelesre?? ha igy lenne akkor a chat-re jarnek es nem a forumra. Nagyon orulok hogy ennyire jol erzitek magatokat egymassal, de muszaj ezt a forumon es oldalakon keresztul???? most komolyan....
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 01:25
Bemutatom Zerit. Őt még én se ismerem személyesen, de jó fej. Bemutatom Vacskát. Illetve Őt nem kell bemutatni...
Igazad van, de a stílus! Könyörgöm, a stílus!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 01:22
Elolvastam a negy utolso oldalt - tobbre mar nem volt idegzetem - es teljesen kiakadtam. Miert kell szetcsetelnetek minden ertelmes topikot???? arra ott van az OFF topik, vagy huzzatok a csetre, ez tiszta gaz hogy oldalakat kell mazsolazni egy ertelmes hozzaszolast keresve!!!!!!!! tisztara rossz kedvem lett toletek:(((((( beszeljetek meg privatban hogy ki miert nem valaszolt kinek, meg hogy mikor ment el a level, es ki fogja megkapni, meg ki mit szol a masik levelehez, hat a kutyamat sem erdekli!
Én a magam részéről azonnal ráncba szedem magam!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 01:22
Elolvastam a negy utolso oldalt - tobbre mar nem volt idegzetem - es teljesen kiakadtam. Miert kell szetcsetelnetek minden ertelmes topikot???? arra ott van az OFF topik, vagy huzzatok a csetre, ez tiszta gaz hogy oldalakat kell mazsolazni egy ertelmes hozzaszolast keresve!!!!!!!! tisztara rossz kedvem lett toletek:(((((( beszeljetek meg privatban hogy ki miert nem valaszolt kinek, meg hogy mikor ment el a level, es ki fogja megkapni, meg ki mit szol a masik levelehez, hat a kutyamat sem erdekli!
Bemutatom Zerit. Őt még én se ismerem személyesen, de jó fej. Bemutatom Vacskát. Illetve Őt nem kell bemutatni...
viszont azt nemtom, hogy nimpho kinek írt a 298.-ban?
Bocs, most látom, hogy mégis. Visszavontam, még egyszer bocs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164)
VIP
2005. 01. 20. csütörtök 01:05
szia Eryka!
Milyen nevet?
Milyen nevet?
szia Eryka!
Milyen nevet? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen nevet? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 20. csütörtök 00:52
nem írtál nevet...
nem írtál nevet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164)
VIP
2005. 01. 20. csütörtök 00:50
én bevállalnálak, nympho!
én bevállalnálak, nympho!
Hmmm... :)
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 00:43
Kis huncut! Ennyi idő kevés az igazi huncutkodáshoz.
Zeri nem olyan fajta aki elkapkodja.
Zeri nem olyan fajta aki elkapkodja.
Kis huncut! Ennyi idő kevés az igazi huncutkodáshoz.
Zeri nem olyan fajta aki elkapkodja. (Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Zeri nem olyan fajta aki elkapkodja. (Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt puszi,pacsi,minden ami egy nőnek kell.
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 00:10
Remélem pacsi lesz a popsidra. De az a szabály, hogy ahová pacsi, oda puszi is jár...
Szia! Puszoda
Szia! Puszoda
Remélem pacsi lesz a popsidra. De az a szabály, hogy ahová pacsi, oda puszi is jár...
Szia! Puszoda (Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Puszoda (Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 00:05
Köszi! Mára zárom soraimat,mert már túl sokat rosszalkodtam, és most jön a bünti.
Köszi! Mára zárom soraimat,mert már túl sokat rosszalkodtam, és most jön a bünti.
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)