Talán Töhi bizonytalan volt a koroddal kapcsolatban...
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 13:43
Oké, de hogy jön ez ide? Nem azt mondtam, hogy hímnemű, ezért egyes, hanem azt, hogy egyes, ezért hímnemű?
Oké, de hogy jön ez ide? Nem azt mondtam, hogy hímnemű, ezért egyes, hanem azt, hogy egyes, ezért hímnemű?
A 2000 után született gyerekeknek már 3-assal (fiúk) és 4-essel (lányok) kezdődik a személyi számuk.
Ember! Elég lett volna egy PÜ is!
A barátság a legerősebb vár:-)))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 15. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Édes! Hogyan hálálhatnám ezt meg? ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 15. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 15. szombat 13:18
Nem bántani zerit! Hátrébb az agarakkal!
Nem bántani zerit! Hátrébb az agarakkal!
(Ez egy válasz agicsjanos üzenetére (2005. 01. 15. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszbi alapból kizárva, hiszen egyessel kezdődik a személyi számom. Buziság meg azért, mert még grupiszexben sem foglalkoznék pasival. Nem vonz másik férfi teste. Egyébként miből vontad le, hogy a saját nememhez vonzódok?
(Ez egy válasz agicsjanos üzenetére (2005. 01. 15. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
buzi,vagy lezbi vagy?
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 14. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 14. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 20:28
Tettünk már ezt-azt, még dokumentáltuk is az amatőrök között a lányoknál és a pároknál is. Pontosan mire is vagy kiváncsi? Mit csináltunk-e már?
romantika sex sex sex sex sex romantika sex sex nyalás sexstb
Egyetértek Skandy véleményével:-))
Köszönöm! Bár szerintem nem vagyunk egyedülállóak. Vagy legalábbis remélem!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 22:40
Zeri-Nancy!
Érdekesen adjátok elő ezt a fórumozást!
Azt hiszem ez egészen egyedülálló.
Gratula! Mint ahogyan a nyíltságotokhoz is!
Főnök máshogy látja a világot. Ezt nekem el kell fogadnom, hogy ilyen vélemény is van. De azért ne idézd lécci
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 22:37
Ma elmondtam a "főnöknek" itthon, hogy milyen jó dolog ez, de inkább nem idézném itt a szavait......
Jó, hogy vannak férfiak, akik úgy látják a dolgokat, mint én:-)
Jó, hogy vannak férfiak, akik úgy látják a dolgokat, mint én:-)
Zeri-Nancy!
Ma elmondtam a "főnöknek" itthon, hogy milyen jó dolog ez, de inkább nem idézném itt a szavait......
Jó, hogy vannak férfiak, akik úgy látják a dolgokat, mint én:-) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó, hogy vannak férfiak, akik úgy látják a dolgokat, mint én:-) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 22:30
Beszélgettünk arról, hogy mi lenne ha én egy másik nővel, stb. Hááát, nem véletlen, hogy itt kavargunk a fórumon. Mivel elhatároztuk, hogy benevezünk egy swingerklubos kalandba, így előadódhat olyan hogy nem csak egymással szeretkezünk. Erre fel van Nancy is készülve. A magam részéről annyit szeretnék, hogy egy helységben legyünk. Azért vonz a gondolat, hogy megnézzem ahogy egy-két lovag kényezteti a páromat. A lényeg, hogy jólessen neki(k) (is). :)
Persze visszafele is igaz, hogy ha nem sunyiban elbújva teszem, bántódás nélkül hódolhatok "idegen" hölgyeknek.
Persze visszafele is igaz, hogy ha nem sunyiban elbújva teszem, bántódás nélkül hódolhatok "idegen" hölgyeknek.
Ne aggódj, facsarom!
Akkor most jövök egy sörrel, vagy mi!
Beszélgettünk arról, hogy mi lenne ha én egy másik nővel, stb. Hááát, nem véletlen, hogy itt kavargunk a fórumon. Mivel elhatároztuk, hogy benevezünk egy swingerklubos kalandba, így előadódhat olyan hogy nem csak egymással szeretkezünk. Erre fel van Nancy is készülve. A magam részéről annyit szeretnék, hogy egy helységben legyünk. Azért vonz a gondolat, hogy megnézzem ahogy egy-két lovag kényezteti a páromat. A lényeg, hogy jólessen neki(k) (is). :)
Persze visszafele is igaz, hogy ha nem sunyiban elbújva teszem, bántódás nélkül hódolhatok "idegen" hölgyeknek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze visszafele is igaz, hogy ha nem sunyiban elbújva teszem, bántódás nélkül hódolhatok "idegen" hölgyeknek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 19:37
zeri: te kis huncut:-))))Ti csináltatok otthon már ilyet a kedveseddel?:-))
dr.szumedli: ma éjjel elküldöm a fantáziám hozzád, hogy ne szomorkodj: mit szólsz hozzá?:-))
Milyen kis önzetlen vagy, hogy szíven viseled zeri sorsát. Ha mi folyton "csavargatnánk" őt, hát nem tudom, hogy az mennyire tetszene nancy-nek:-)
dr.szumedli: ma éjjel elküldöm a fantáziám hozzád, hogy ne szomorkodj: mit szólsz hozzá?:-))
Milyen kis önzetlen vagy, hogy szíven viseled zeri sorsát. Ha mi folyton "csavargatnánk" őt, hát nem tudom, hogy az mennyire tetszene nancy-nek:-)
Era! Ez egy fontos kérdés! Az önvideózás macerás. Többszőr próbálkoztam, de így nem az igazi. Mondtam is a páromnak, hogy az atutti, ha egy harmadik személy veszi fel az eksönt. Ugyanis ha kettőnk közül az egyik szexel is és kamerázik is, akkor a felvétel szöge, távolsága erősen behatárolt, tehát a rendezői szabadságnak akkor annyi. Az meg nem jó. Ha le van támasztva lábakra a kamera, az meg azért nem jó, mert bár nagyobb a látószög, de időnként oda kell menni és áthelyezni a kamerát, nem tudod folyamatosan figyelni, hogy ne lógj ki a képből, ráadásul úgy kell pozíciót váltani, hogy a kamera lásson jó képet, jó beállítást. A fényképezőgép sokkal egyszerűbb eset. Ott el lehet játszani a beállításokkal. De a szabadság ott is meg van nyírbálva erősen. Na nem okoskodok itt tovább feleslegesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 22:07
Arra gondoltam egész pontosan, hogy felvettétek-e a szeretkezéseteket? De hát kár is volt megkérdeznem, mert a válasz elég sejtető:-)))
Arra gondoltam egész pontosan, hogy felvettétek-e a szeretkezéseteket? De hát kár is volt megkérdeznem, mert a válasz elég sejtető:-)))