Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mire van szüksége a nőnek? Mi az, amitől kezesbáránnyá válik? Mi az, amit sose mondj neki, sose tegyél meg vele? Írd le tapasztalataidat, kérdéseidet, véleményedet.
Egyszer csak összeállítjuk a TOP 10es listát:)

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 14. péntek 20:28  #153
zeri zeri
Tettünk már ezt-azt, még dokumentáltuk is az amatőrök között a lányoknál és a pároknál is. Pontosan mire is vagy kiváncsi? Mit csináltunk-e már? wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 14. péntek 19:37
zeri: te kis huncut:-))))Ti csináltatok otthon már ilyet a kedveseddel?:-))
dr.szumedli: ma éjjel elküldöm a fantáziám hozzád, hogy ne szomorkodj: mit szólsz hozzá?:-))
Milyen kis önzetlen vagy, hogy szíven viseled zeri sorsát. Ha mi folyton "csavargatnánk" őt, hát nem tudom, hogy az mennyire tetszene nancy-nek:-)
2005. 01. 14. péntek 19:37  #152
zeri: te kis huncut:-))))Ti csináltatok otthon már ilyet a kedveseddel?:-))
dr.szumedli: ma éjjel elküldöm a fantáziám hozzád, hogy ne szomorkodj: mit szólsz hozzá?:-))
Milyen kis önzetlen vagy, hogy szíven viseled zeri sorsát. Ha mi folyton "csavargatnánk" őt, hát nem tudom, hogy az mennyire tetszene nancy-nek:-)
2005. 01. 14. péntek 14:15  #151
dr.szumedli dr.szumedli
megérdemli, hamár ennyít bókol nektek vigyor2 eljen
2005. 01. 14. péntek 14:14  #150
dr.szumedli dr.szumedli
jah leányok, ne hagyjátok parlagon zerit, facsarjátok ki őt is hehe nyes nyes
2005. 01. 14. péntek 14:12  #149
dr.szumedli dr.szumedli
gratulálok eryka:))) s másokhoz hasonlóan én is irígylem azt a férfit:))) tegyél tóla, hogy ne csak három óra legyen, hanem több, facsarj ki belőle mindent finom átvitt értelemben és szószerint is értve:))) s most elvonlok szomorkodni, hogy nem én voltam az... :)))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 22:37
Szia zeri!
Hisz nekem nincs is bajom magammal, valamit félre értettél egész biztosan:-) Csak annyit mondtam, hogy rólam is megoszlanának a vélemények, ezért inkább nem mutogatom meg magam olyanoknak is, akik lehet, hogy a fotómra v..ik, de más füle hallatára meg leszólnak, erre nekem nincs szükségem:-) Mutogatom magam inkább annak, aki pont egy olyan nőre vágyik, mint én:-)
Mellesleg ma megédesítettem egy nagyon kedves férfi napját, 3 óráig szeretkeztünk, csak nagyon kevés volt ez nekem:-))Ja, és tükör sem volt, pedig úgy belenéztem volna:-))) finom wow1 wave
2005. 01. 14. péntek 11:40  #148
zeri zeri
Azok az ívek nem csak a párodnak tetszenek! eljen wave
2005. 01. 14. péntek 07:46  #147
Vacska Vacska
Hehhe, ez sajnos igy van, a konfekcio ruhak elegge el vannak rugaszkodva a valosagtol, ugy ertettem, hogy nem feltetlenul szerencses ha a ruhakat mar csinaltatni kell, mert a legnagyobb meretbe sem ferek bele.:-) Persze ez nem azt jelenti hogy ha valaki varratja a ruhakat, akkor az valami rossz dolog, a nadragvasarlas pl nalam is remalom, met a derekam sokkal vekonyabb mmint ami a popsimhoz illene:DDD vagy a popsim nagyobb mint ahogy a derekam szeretne??:DD mondjuk engem nem erdekel, a szerelmemnek igy tetszem, minden nagyseggu no rulz! Szerintem sokkal csinosabbak azok a nok akiken latni hogy esznek is valamit;)) nem csak egy salatat minden harmadik honapban:PPPP
persze izlesek es pofonok;)
2005. 01. 14. péntek 07:34  #146
Vacska Vacska
Sztem sok nonek inkabb attol kellene megremulnie hogy mar nem tud vasarolni magara ruhat:)
Egyebkent egy durva kardiotol, ahol 120 fole megy a pulzusod, egyszeruen keptelenseg izompacsirtava "fejlodni", ahhoz mindenkeppen erosites, sulyzozas kell:) Kardiotol ez nem fog megtortenni, akarmennyire kemeny is:) pl nezd meg a futokat, akik napi rendszeresseggel szethajtjak magukat, ok is csak versenyeken vannak bedurranva, de "hetkoznap" teljesen normalisan neznek ki;)
2005. 01. 14. péntek 07:06  #145
Vacska Vacska
Teljesen igaz amit irsz, egyet azomban ki kell javitanom, mert lehet hogy olvassak olyanok is akik tenyleg eppen a fogyokura kezdeten vagy eppen a kozepen vannak:)
aneorob zsiregetes: lehet hogy a suly nem csokken, de a terfogat mindenkeppen! a zsirparnacskak ugyanis mindenfele kardiozas eredmenyekeppen fogyasnak indulnak, nyilvan izmosodsz is kozben,igy tegyuk fel hogy a sulyod ugyanaz marad ( dieta mellett viszont ez lehetetlen, csokkenni foh!) de 1kg zsir es 1 kg izom kozul a zsir majdnem ketszer annyi helyet foglal el mint az izom! ezert egy 70 kilos no, aki csupa izom valoszinuleg 40-es ruhat hord, mig egy 70 kg-os csupa zsir no a 44-esbe is alig birja magat belepasszirozni:)
Rettenetesen fontosnak tartom az izomszovetek vastagitasat, hiszen a nagyobb izom mukodesehez nagyobb mennyisegu energia elegetese szuksegeltetik, ami ugyancsak a fogyast segiti elo. Aki rendszeresen sportol es izmos is, az meg alvas kozben is tobb kaloriat eget el mint az aki nem sportol!:)
Egyebkent igazad van, a merleg nyelve nehezen mozdul ilyenkor, de kitartonak kell lenni es az eredmeny nem marad el!:)
(mondom ezt en, aki lusta diszno volt az elmult ket hetben, es egyaltalan nem ment le edzeni:D )
2005. 01. 14. péntek 06:07  #144
lótusvirág lótusvirág
Drága zeri!

Én nem szomorkodom... úgy néz ki, hogy végre egyáltalán nincs is miért... a kedvesem nem nehezményezi az íveimet...sőt... akkor én miért tenném... ha neki ez tetszik wink nyes
2005. 01. 14. péntek 03:40  #143
zeri zeri
Nem volt tükör, nem volt tükör. Nekem vanik egy kamera. Szólj és viszem, felveszünk és utána vissza tudod nézni, amikor akarod. crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia zeri!
Hisz nekem nincs is bajom magammal, valamit félre értettél egész biztosan:-) Csak annyit mondtam, hogy rólam is megoszlanának a vélemények, ezért inkább nem mutogatom meg magam olyanoknak is, akik lehet, hogy a fotómra v..ik, de más füle hallatára meg leszólnak, erre nekem nincs szükségem:-) Mutogatom magam inkább annak, aki pont egy olyan nőre vágyik, mint én:-)
Mellesleg ma megédesítettem egy nagyon kedves férfi napját, 3 óráig szeretkeztünk, csak nagyon kevés volt ez nekem:-))Ja, és tükör sem volt, pedig úgy belenéztem volna:-))) finom wow1 wave
2005. 01. 14. péntek 03:38  #142
zeri zeri
Szia Eryka! Nem szigorúan Neked mondtam az önbizalomnövesztőt, hanem általában bármelyik hölgynek, aki kételkedne bármiben is saját magával kapcsolatban. Persze Téged is beleértve, de szerencsére objektívan látod magad és én olvashattam félre egy kicsit. Nem baj, lényeg, hogy ne szomorkodjon egy virágszál se! :) Tetszik az a 3 óra! Klassz csaj vagy! Csak így tovább! Csavard ki a partnered! eljen Élvezd, élvezzétek az életet és egymást! Aztán persze a többi leány se búslakodjon! ejnye1 wave
Szia zeri!
2005. 01. 13. csütörtök 22:45  #141
Bubbaloo Bubbaloo
Igen, de mekkora derbi volt, esetleg ha lesz TVben ismétlés és ráérsz megnézheted.
Chat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 22:42
Szia! Mi győztünk?:-)
2005. 01. 13. csütörtök 22:42  #140
Szia! Mi győztünk?:-)
(Ez egy válasz Bubbaloo üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 22:40
És az nem én voltam. :-))))
2005. 01. 13. csütörtök 22:40  #139
Bubbaloo Bubbaloo
És az nem én voltam. :-))))
Szia zeri!
2005. 01. 13. csütörtök 22:37  #138
Szia zeri!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 22:30
Szia Eryka! :) wave wave wave
Mi szépet álmodnak a szép hölgyek mostanság? Változott-e a véleményetek saját magatokról? Ha még mindig azt hiszitek, hogy itt-ott van egy kis felesleg és e-miatt bajban vagytok, akkor álljatok egy tükör elé és jól nézzétek meg mit láttok. Max 10 másodperc :) Utána mondjátok azt: Íme egy jó nő, aki sok pasinak megédesítené a napját. Ha ezt még el is hiszitek, akkor máris tettetek valamit magatokért. Mert ez így van ám!
2005. 01. 13. csütörtök 22:30  #137
zeri zeri
Szia Eryka! :) wave wave wave
Mi szépet álmodnak a szép hölgyek mostanság? Változott-e a véleményetek saját magatokról? Ha még mindig azt hiszitek, hogy itt-ott van egy kis felesleg és e-miatt bajban vagytok, akkor álljatok egy tükör elé és jól nézzétek meg mit láttok. Max 10 másodperc :) Utána mondjátok azt: Íme egy jó nő, aki sok pasinak megédesítené a napját. Ha ezt még el is hiszitek, akkor máris tettetek valamit magatokért. Mert ez így van ám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 21:40
Szia zeri:-)) wave wave wave
2005. 01. 13. csütörtök 21:40  #136
Szia zeri:-)) wave wave wave
2005. 01. 13. csütörtök 21:10  #135
zeri zeri
tíz éve egy háztartásban, előtte nemtom meddig jártunk.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 15:48
Mennyi ideje?Én 4 éve vagyok a párommal,és még mindig bele vagyok zúgva!Bár néha vannak vitáink...de kinek nincsenek?! beka3 wave
2005. 01. 13. csütörtök 15:48  #134
rooollyy rooollyy
Mennyi ideje?Én 4 éve vagyok a párommal,és még mindig bele vagyok zúgva!Bár néha vannak vitáink...de kinek nincsenek?! beka3 wave
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 15:03
Olyan pasik lehetnek hozzám hasonlók, akik szintén szerelmesek ennyi idő után is a feleségükbe, maxi a bizalom és egy kicsit átérzik a másik lelkét. IMHO sok ilyen van, csak eleget kell keresni.
/ 27