Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mire van szüksége a nőnek? Mi az, amitől kezesbáránnyá válik? Mi az, amit sose mondj neki, sose tegyél meg vele? Írd le tapasztalataidat, kérdéseidet, véleményedet.
Egyszer csak összeállítjuk a TOP 10es listát:)

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 13. csütörtök 15:03  #133
zeri zeri
Olyan pasik lehetnek hozzám hasonlók, akik szintén szerelmesek ennyi idő után is a feleségükbe, maxi a bizalom és egy kicsit átérzik a másik lelkét. IMHO sok ilyen van, csak eleget kell keresni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 13. csütörtök 00:38
zeri: úgy irigylem tőletek ezt a nyitottságot és bizalmat egymás iránt. Vannak még pasik, akik hozzád hasonlók? Hol találok ilyent, mint te?:-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
2005. 01. 13. csütörtök 14:43  #132
zeri zeri
AAAHhhhh!!! Hetvenvalahány kiló? Imádni tudnálak! Lécciléccilécci egy-két képet csak nekem, csak most, csak rólad, csak kevés ruhával! eljen wink
BTW Köszi az elismerést! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:38
zeri: úgy irigylem tőletek ezt a nyitottságot és bizalmat egymás iránt. Vannak még pasik, akik hozzád hasonlók? Hol találok ilyent, mint te?:-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
2005. 01. 13. csütörtök 14:37  #131
zeri zeri
Látatlanban: Meg ami kívül van. Szeressük már az is vigyor2
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 01:27
Én még nem láttalak, de azt biztosan lehet szeretni amilyen belül vagy.
2005. 01. 13. csütörtök 14:36  #130
zeri zeri
Jajj! Tiltakoznék, :) bár én kan vagyok, Te/Ti meg női hölgyek, de én a nejemmel totál elégedett vagyok (jobban mint Ő maga), mégis itt vagyok, mert azért az ember kiváncsi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:57
Pammy: ha lenne férfi úgy összerakva, ahogy szeretnénk, nem kellene itt lennünk:-))))
De azért egy valamiben nincs igazad: létezik sok bájos, aranyos modell alkatú-vagy legalábbis normál testalkatú- hölgy(legalábbis én ismerek ilyen nőket):-)))
Az intellegencia meg nagyon összetett dolog: volt olyan férfi, akit mindenki tisztelt, becsült a környezetemben, tudott is viselkedni, de az ágyban derült ki igazán mennyire bunkó...
2005. 01. 13. csütörtök 14:19  #129
lótusvirág lótusvirág
Az nem publikus... nyes wink
2005. 01. 13. csütörtök 13:57  #128
Almásospite Almásospite
Jó azért kell hozzá más is, mert ugye egyedül nemmegy :D

Egyébként mennyi ment le? Érdekelne :D
2005. 01. 13. csütörtök 13:55  #127
lótusvirág lótusvirág
Amúgy én ezt csinálom már egy jó ideje. Nekem használt. nyes
2005. 01. 13. csütörtök 13:55  #126
lótusvirág lótusvirág
Szerinted nem próbálta? Nem jött be neki...
2005. 01. 13. csütörtök 13:52  #125
Almásospite Almásospite
Mond meg neki. Hogy olyan fogyót keressen ami, szelektálja hogy melyik napon mit ehet. Pl hétfő tészta, kedd hús, szerda zöldség stb..

Párom is nekiállt egy ilyennek. 2 hónap és 18 kilónál tart.

Nincs éhezés, mert kajálhat olyat is amit szeret. De nagyon meglátszik az alakján, hogy fogyogat.
2005. 01. 13. csütörtök 13:49  #124
Almásospite Almásospite
Én hála isten tudok brummogni is a páromon és dobolni is. crazya crazya
2005. 01. 13. csütörtök 13:48  #123
lótusvirág lótusvirág
Hát annyi, hogy az orvos azt mondta neki, hogy akkor fog fogyni, ha normálisan eszik... Ő meg azért fogyózik, hogy fogyjon...szóval meg van kutyulva az egész és most szegény azt se tudja, hogy akkor egyen-e vagy ne.
2005. 01. 13. csütörtök 13:46  #122
Almásospite Almásospite
Nemértem ennek mi köze az orvosokhoz?
2005. 01. 13. csütörtök 13:38  #121
lótusvirág lótusvirág
Hát... nyes wink finom
2005. 01. 13. csütörtök 13:38  #120
Almásospite Almásospite
Kaja és sport ez kell nekik. A popó meg ízlés dolga, van akinek az teccik ha a hason lehet brummogni, és nem a popón dobolni.
2005. 01. 13. csütörtök 13:37  #119
Almásospite Almásospite
Hogyhogy új szerelem? Vagy valaki a láthatáron :D :D vigyor2 vigyor2
2005. 01. 13. csütörtök 13:36  #118
lótusvirág lótusvirág
Hú, jut eszembe... gyorsan el is fogyasztom az edédem, nehogy a kevés kajától hízzak... nyes
2005. 01. 13. csütörtök 13:34  #117
lótusvirág lótusvirág
Gondoljatok bele... én még jól jártam... mert az én hátsómra rá lehet fogni, hogy na jó egy kissé túl nőies, de mit csináljon az a szegény nő, aki a hasára hízik és szegény úgy néz ki, mint egy hordó (bocs)? Van nem is egy ismerősön, akiknek az a problémája. Már sok mindent kipróbáltak. Még orvosi kivizsgáláson is volt az egyik. Az orvos meg azt mondta neki, hogy ez van... nem tud ellene mit tenni. Egyen rendesen, naponta többször és akkor majd lemegy neki. De kérdem én, ha a diéták, fogyókúrák nem vitték le a pocakját, or hogy menne le neki normál étkezéssel?
2005. 01. 13. csütörtök 13:29  #116
lótusvirág lótusvirág
Ja tényleg... bocsi... csak mostanában valahogy nem itt jár az eszem, hanem valahol máshol...egy kissé el vagyok varázsolva... nyes wink
2005. 01. 13. csütörtök 13:25  #115
Almásospite Almásospite
De azt nem remegésnek hívják, hanem rezegésnek :D :D :D nem ugyanaz :D
2005. 01. 13. csütörtök 13:23  #114
Töhötömm Töhötömm
Pontosan.
/ 27