Olyan pasik lehetnek hozzám hasonlók, akik szintén szerelmesek ennyi idő után is a feleségükbe, maxi a bizalom és egy kicsit átérzik a másik lelkét. IMHO sok ilyen van, csak eleget kell keresni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 13. csütörtök 00:38
zeri: úgy irigylem tőletek ezt a nyitottságot és bizalmat egymás iránt. Vannak még pasik, akik hozzád hasonlók? Hol találok ilyent, mint te?:-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
AAAHhhhh!!! Hetvenvalahány kiló? Imádni tudnálak! Lécciléccilécci egy-két képet csak nekem, csak most, csak rólad, csak kevés ruhával!
BTW Köszi az elismerést! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
BTW Köszi az elismerést! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:38
zeri: úgy irigylem tőletek ezt a nyitottságot és bizalmat egymás iránt. Vannak még pasik, akik hozzád hasonlók? Hol találok ilyent, mint te?:-))
Látatlanban: Meg ami kívül van. Szeressük már az is
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 01:27
Én még nem láttalak, de azt biztosan lehet szeretni amilyen belül vagy.
Jajj! Tiltakoznék, :) bár én kan vagyok, Te/Ti meg női hölgyek, de én a nejemmel totál elégedett vagyok (jobban mint Ő maga), mégis itt vagyok, mert azért az ember kiváncsi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:57
Pammy: ha lenne férfi úgy összerakva, ahogy szeretnénk, nem kellene itt lennünk:-))))
De azért egy valamiben nincs igazad: létezik sok bájos, aranyos modell alkatú-vagy legalábbis normál testalkatú- hölgy(legalábbis én ismerek ilyen nőket):-)))
Az intellegencia meg nagyon összetett dolog: volt olyan férfi, akit mindenki tisztelt, becsült a környezetemben, tudott is viselkedni, de az ágyban derült ki igazán mennyire bunkó...
De azért egy valamiben nincs igazad: létezik sok bájos, aranyos modell alkatú-vagy legalábbis normál testalkatú- hölgy(legalábbis én ismerek ilyen nőket):-)))
Az intellegencia meg nagyon összetett dolog: volt olyan férfi, akit mindenki tisztelt, becsült a környezetemben, tudott is viselkedni, de az ágyban derült ki igazán mennyire bunkó...
Az nem publikus...
Jó azért kell hozzá más is, mert ugye egyedül nemmegy :D
Egyébként mennyi ment le? Érdekelne :D
Egyébként mennyi ment le? Érdekelne :D
Amúgy én ezt csinálom már egy jó ideje. Nekem használt.
Szerinted nem próbálta? Nem jött be neki...
Mond meg neki. Hogy olyan fogyót keressen ami, szelektálja hogy melyik napon mit ehet. Pl hétfő tészta, kedd hús, szerda zöldség stb..
Párom is nekiállt egy ilyennek. 2 hónap és 18 kilónál tart.
Nincs éhezés, mert kajálhat olyat is amit szeret. De nagyon meglátszik az alakján, hogy fogyogat.
Párom is nekiállt egy ilyennek. 2 hónap és 18 kilónál tart.
Nincs éhezés, mert kajálhat olyat is amit szeret. De nagyon meglátszik az alakján, hogy fogyogat.
Én hála isten tudok brummogni is a páromon és dobolni is.
Hát annyi, hogy az orvos azt mondta neki, hogy akkor fog fogyni, ha normálisan eszik... Ő meg azért fogyózik, hogy fogyjon...szóval meg van kutyulva az egész és most szegény azt se tudja, hogy akkor egyen-e vagy ne.
Nemértem ennek mi köze az orvosokhoz?
Hát...
Kaja és sport ez kell nekik. A popó meg ízlés dolga, van akinek az teccik ha a hason lehet brummogni, és nem a popón dobolni.
Hogyhogy új szerelem? Vagy valaki a láthatáron :D :D
Hú, jut eszembe... gyorsan el is fogyasztom az edédem, nehogy a kevés kajától hízzak...
Gondoljatok bele... én még jól jártam... mert az én hátsómra rá lehet fogni, hogy na jó egy kissé túl nőies, de mit csináljon az a szegény nő, aki a hasára hízik és szegény úgy néz ki, mint egy hordó (bocs)? Van nem is egy ismerősön, akiknek az a problémája. Már sok mindent kipróbáltak. Még orvosi kivizsgáláson is volt az egyik. Az orvos meg azt mondta neki, hogy ez van... nem tud ellene mit tenni. Egyen rendesen, naponta többször és akkor majd lemegy neki. De kérdem én, ha a diéták, fogyókúrák nem vitték le a pocakját, or hogy menne le neki normál étkezéssel?
Ja tényleg... bocsi... csak mostanában valahogy nem itt jár az eszem, hanem valahol máshol...egy kissé el vagyok varázsolva...
De azt nem remegésnek hívják, hanem rezegésnek :D :D :D nem ugyanaz :D
Pontosan.