Hát... nekem nem remeg egy hétig, ha rácsapnak, akármekkora is.. régebben röplabdáztam. Mostanában úszni szoktam.
Viszont van olyan "egyszálbelű" ismerősöm... na neki nincs nagy hátsója és mégis remeg egy hétig, ha valaki úgy istenigazából faron próbálja csapni.
Viszont van olyan "egyszálbelű" ismerősöm... na neki nincs nagy hátsója és mégis remeg egy hétig, ha valaki úgy istenigazából faron próbálja csapni.
Sziasztok! Teljesen mindegy hogy vékony vagy molett, mindnek máshogy kell elmondanod v. kimutatnod, hogy így izgató neked.
Ha egy nő nagyon vékony,minden férfi arra fog figyelni,hogy nehogy véletelenül összetörje! De ha van rajta mit fogni,azt mondják,hogy kövér.A páromnak én is szoktam mondani,hogy tornázzon,mert szerintebb jobb ha a feneke nem remeg egy hétig,ha rácsapok!
Ez nem mostanság történt... kb 7 éve. Azóta rájöttem, hogy a hülyékkel nem kell foglalkoznom.
Meg amióta a gg-re járok, rá kellett jönnöm, hogy a pasik többsége mégis csak normális (legalábbis, akik ide járnak), és nem az érdekli őket, hogy milyen alkata-alakja van egy nőnek.
Azért azon nagyon ki tudok akadni (bevallom az amatőr képeket néha megkukk), hogy a kissé-többé teltebb lányok beküldött képeit milyen primitíven le tudja néhány igen művelt, okos és ... (sorolhatnám még az irónikus jelzőket)férfi (most bizalmat szavaztam.... de lehet, hogy a többség csak gyerek) szólni...Hanem tetszik neki, ne nézze... de ha már megnézte és vélemyényt is nyílvánít ezen hölgyekről (akik jóval bátrabbak, mint én és ezért graula nekik) akkor gondolja már elöbb jól végig, hogy mit ír le...
zeri: köszönöm a bizalmat...próbálok megfelelni a titulusnak;-)
Skandy: már nem foglalkozom egy ideje ezekkel a hülye pasikkal... meg a kedvesem egy szóval sem nehezményezi a kissé nagyonra sikeredett íveimet... sőt... ha figyelek eléggé, még a végén cakkosra is harapdálja őket
Eryka: nem emlékszem pontosan, hogy írtad, de valami olyan volt, hogy nem az alak, hanem a forma a fontos... ehhez annyit tennék hozzá, hogy legutolsó (kb 3 hónappal ezelőtti) férfiember az életemben azt mondta, hogy lehet, hogy nagyobb a hátsóm az átlagnál, de neki tetszik, mert olyan jó izmos, és kerek. Bevallom nagyon jól esett...
Meg amióta a gg-re járok, rá kellett jönnöm, hogy a pasik többsége mégis csak normális (legalábbis, akik ide járnak), és nem az érdekli őket, hogy milyen alkata-alakja van egy nőnek.
Azért azon nagyon ki tudok akadni (bevallom az amatőr képeket néha megkukk), hogy a kissé-többé teltebb lányok beküldött képeit milyen primitíven le tudja néhány igen művelt, okos és ... (sorolhatnám még az irónikus jelzőket)férfi (most bizalmat szavaztam.... de lehet, hogy a többség csak gyerek) szólni...Hanem tetszik neki, ne nézze... de ha már megnézte és vélemyényt is nyílvánít ezen hölgyekről (akik jóval bátrabbak, mint én és ezért graula nekik) akkor gondolja már elöbb jól végig, hogy mit ír le...
zeri: köszönöm a bizalmat...próbálok megfelelni a titulusnak;-)
Skandy: már nem foglalkozom egy ideje ezekkel a hülye pasikkal... meg a kedvesem egy szóval sem nehezményezi a kissé nagyonra sikeredett íveimet... sőt... ha figyelek eléggé, még a végén cakkosra is harapdálja őket
Eryka: nem emlékszem pontosan, hogy írtad, de valami olyan volt, hogy nem az alak, hanem a forma a fontos... ehhez annyit tennék hozzá, hogy legutolsó (kb 3 hónappal ezelőtti) férfiember az életemben azt mondta, hogy lehet, hogy nagyobb a hátsóm az átlagnál, de neki tetszik, mert olyan jó izmos, és kerek. Bevallom nagyon jól esett...
Ami a háborúnak pénz,pénz,...
Olvasgatok,olvasgatok.....és nem értem!Nekem a mostani párom előtt egy úgymond (majdnem) modell alkatú barátnőm volt.De.....
azért szerintem akkor sem voltam primitívebb mint most
Itt egyszerűen arról van szó,hogy van aki a testével hódít,és van aki a személyiségével.
Persze attól,hogy egy nőnek "jó" alakja van,még lehet személyisége is!
Csak tudja,hogy a férfiak nem azt fogják nálla először észrevenni!
azért szerintem akkor sem voltam primitívebb mint most
Itt egyszerűen arról van szó,hogy van aki a testével hódít,és van aki a személyiségével.
Persze attól,hogy egy nőnek "jó" alakja van,még lehet személyisége is!
Csak tudja,hogy a férfiak nem azt fogják nálla először észrevenni!
most elpirultam...:-)))
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 01:27
Én még nem láttalak, de azt biztosan lehet szeretni amilyen belül vagy.
Én még nem láttalak, de azt biztosan lehet szeretni amilyen belül vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 13. csütörtök 01:20
Valami mégis a személyiségben van mélyen elrejtve: szerettek a férfiak akkor is, mikor 55 kilós voltam és szeretnek most is..szerencsére:-)
Valami mégis a személyiségben van mélyen elrejtve: szerettek a férfiak akkor is, mikor 55 kilós voltam és szeretnek most is..szerencsére:-)
Namármost olvasgatva ezen utolsó írásokat gondoltam én is kinyilvánítom véleményem, csak hogy ennyivel is gazdagabbak legyetek :-) Igazából Pammy-val vitatkoznék leginkább, mert mondjuk én teljesen tiszteletben tartom a kicsit "teltebb" lányokat is, bár nekem nem ők az ideáljaim. Ne essen félreértés, nem is a 40 kilós deszkákért rajongok, legyen rajta mit fogni, de nem szeretem ha túl sok amit fogni kell. Nah mindegy, szal hogy túl nagy kitérőt ne tegyek, szerintem nem fair Pammy hogy kinézet és ízlés alapján akarsz embereket intelligenciai szintekre beosztani. Mert én pl. nem érzem egyáltalán "primitívnek" magam, csak azért mert mondjuk nem éppen a 70-80 kilós hölgyek után futkározok. Sőt, szerintem az intelligensebb emberek felismerik azt, hogy milyen fontos a testkultúra, és így nem is szalad el velük annyira a ló súly tekintetében. És nem feltétlenül hiúságból, hanem egyszerűen azért mert tudják, hogy egészségesebb dolog nem nagyon elhízni, magabiztosságot és jó közérzetet is ad a sport. Én nem azokért a lányokért rajongok, akik vékonyak mert nem esznek, hanem azokért akik esznek rendesen, ezért lesz cici meg popsi amit lehet fogdosni, de a többit meg lesportolják, lemozogják. És szerintem ránk férfiakra is ez vonatkozik. Én se vagyok egy kigyúrt állat, de azért odafigyelek, hogy ne nőjön annyira nagyra az a sörhas :-) Bár még soha életemben nem fogyóztam...
Ha úgy gondolta akkor teljesen egyetértünk mindannyian!
De én nem így látom.
Én azt olvasom Pammy sorai között, hogy akinek nem az ő testalkata tetszik, az primitív.
De szerintem "sántít" az elmélete.
Például ha belegondolunk ebbe, ha
"az intelligens férfiak túlnyomó többsége a teltebb nőkre bukik."
akkor nyilván nekik ez a szép testalkat.
Valószinűleg azért nekik is fontos a szép testalkat,
a teltebb testalkatú nő, mint amilyen (gondolom)
Pammy is.
Viszont akkor innentől kezdve ők is primitívek, mert nekik is fontos a szép test.
Nemtom érhető voltam-e?
Talán kár ezt ennyire túlragozni...
Van akinek ez tetszik, van akinek az!
Persze biztos nekem is van még mit tanulnom!
De kövezésről szó sincs! (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
De én nem így látom.
Én azt olvasom Pammy sorai között, hogy akinek nem az ő testalkata tetszik, az primitív.
De szerintem "sántít" az elmélete.
Például ha belegondolunk ebbe, ha
"az intelligens férfiak túlnyomó többsége a teltebb nőkre bukik."
akkor nyilván nekik ez a szép testalkat.
Valószinűleg azért nekik is fontos a szép testalkat,
a teltebb testalkatú nő, mint amilyen (gondolom)
Pammy is.
Viszont akkor innentől kezdve ők is primitívek, mert nekik is fontos a szép test.
Nemtom érhető voltam-e?
Talán kár ezt ennyire túlragozni...
Van akinek ez tetszik, van akinek az!
Persze biztos nekem is van még mit tanulnom!
De kövezésről szó sincs! (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:40
Szerintem úgy gondolta, hogy az intelligens ember úgy tiszteli a másikat ahogy van, és nem akarja begyömöszölni egy rá nem illő sablonba.
Pammy: ha lenne férfi úgy összerakva, ahogy szeretnénk, nem kellene itt lennünk:-))))
De azért egy valamiben nincs igazad: létezik sok bájos, aranyos modell alkatú-vagy legalábbis normál testalkatú- hölgy(legalábbis én ismerek ilyen nőket):-)))
Az intellegencia meg nagyon összetett dolog: volt olyan férfi, akit mindenki tisztelt, becsült a környezetemben, tudott is viselkedni, de az ágyban derült ki igazán mennyire bunkó...
De azért egy valamiben nincs igazad: létezik sok bájos, aranyos modell alkatú-vagy legalábbis normál testalkatú- hölgy(legalábbis én ismerek ilyen nőket):-)))
Az intellegencia meg nagyon összetett dolog: volt olyan férfi, akit mindenki tisztelt, becsült a környezetemben, tudott is viselkedni, de az ágyban derült ki igazán mennyire bunkó...
Szerintem úgy gondolta, hogy az intelligens ember úgy tiszteli a másikat ahogy van, és nem akarja begyömöszölni egy rá nem illő sablonba.
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:36
Kedves Pammy, kicsit most összezavarodtam!
Nem igazán értem, hogyan hozod össze a testalkatot és az izlést az intelligenciával.
Nem igazán értem, hogyan hozod össze a testalkatot és az izlést az intelligenciával.
zeri: úgy irigylem tőletek ezt a nyitottságot és bizalmat egymás iránt. Vannak még pasik, akik hozzád hasonlók? Hol találok ilyent, mint te?:-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
Skandy: tetszik az a hozzáállásod, hogy elfogadod a "másságot" és nem a saját ízlésed szerint szabod meg a széség fogalmát!:-)
Cube: ismét eltaláltad, mitől tart egy magamfajta hölgy: hogy kiröhögjék..erről van szó, sajna:-(Mondjuk, eddig ez a leginteligensebb chat, nem tudom,hogy ez a cím sugallata folytán, vagy életkor alapján alakul így, de annak örülök, hogy sosem titkolom, milyen alkatú vagyok és nem szólnak le ez miatt. Gondolni lehet bármit, de szerintem az a legfontosabb, hogy ne sértsük meg a másik lelkét, mert a testi leszólás nem egy intelligens megnyilvánulása egy FÉRFINAK a felé, aki NŐNEK érzi magát és élvez is az lenni..aki tud csábítani, ha kell:-))))Eddig más beszélgető oldalakon sajna rossz tapasztalatokra tettem szert e téren, mert mindenhol megkérdezik:"jó csaj vagy"? _most kérdem én: lehet erre felelni egy nőnek?? Summa summarum: jó itt a társaság:-)))
Amúgy én sem fogyókúrázom senki kedvéért, már csak arra vigyázok, hogy tartsam azt a hetvenvalahány kilót:.-))
Kedves Pammy, kicsit most összezavarodtam!
Szia Pammy!
Hogy is mondta valaki?
Szívem legmélyéről szóltál.
Hogy is mondta valaki?
Szívem legmélyéről szóltál.
Ha Véletlenül találkoznánk egy olyan helyen ahol kevésbé kell visszatartanunk magunkat, nem tudnám megállni, hogy ne simogassam végig minden testrészét .
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:22
Köszönöm, büszke is vagyok a nejemre! Azért ne titkold a gondolataid :) Úgyis elmondom neki :)
Köszönöm, büszke is vagyok a nejemre! Azért ne titkold a gondolataid :) Úgyis elmondom neki :)
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:15
Zeri, azért Te sem panaszkodhatsz. A párod láttán most nem írom le milyen gondolataim támadtak.
Drága Lótuszka!
Ne a hülye pasik hülye véleményére halgass,
hanen erősítse az önbizalmadat az elöttem szóló Zeri kijelentése, akihez többek nevében magam is csatlakozom!
Pusza!
Ne a hülye pasik hülye véleményére halgass,
hanen erősítse az önbizalmadat az elöttem szóló Zeri kijelentése, akihez többek nevében magam is csatlakozom!
Pusza!
Zeri, azért Te sem panaszkodhatsz. A párod láttán most nem írom le milyen gondolataim támadtak.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:02
Társaságban vagyunk, pasi is vagyok, kijelentem: LótuszVirág jó nő! :) A smiley nem a véleményemnek, hanem a körülménynek szól. Igenis jó csaj!