Esterházy Péter: Egy nő
Van egy nő. Megszeretett. Nem illünk egymáshoz. Van, amikor ez zavaró, és van, amikor nem. Amikor zavaró, akkor én gyűlölöm őt és ő elviselhetetlenül harsányan rajong értem. Ilyenkor vastag a csípője és illegeti. Ilyenkor széles az ajka és közönséges a gondolkodása, lapos a feneke, savanyú a lehelete. Ami máskor blicc-snell, az most csupán slágfertig. Ami máskor érzékeny helyzetértékelés, az most önös helyezkedés, a sokszínűségből fölszínesség lesz, a drága és ritka parfüm fanyarsága, ne kerteljek, szarszagú, a természetes jópofasága pedig hangoskodás. A humor jópofáskodás. A kedvesség törleszkedés. A szigor gorombaság, a jókedv idétlenség, a rosszkedv kelletlenség, az élénk tekintet dévaj. És így tovább, minden, bármi. Amikor nem zavar, akkor én: odavagyok érte, lelkesen pihegek, ha megpillantom, beremeg a térdem, izzad a tenyerem, s az Ég kegyeltjének tartom magam, hogy egy ilyen nő figyelemre méltat, és ő: mindezt irgalmasan tűri. A melle akár egy túlérett bakfisnak. A csípője, mint a Duna-kanyar (erőmű előtt). Az öle kipörzsöli a gyöpöt. A bőre nem öregfoltos, hanem díszes. Az ajka külön életet él, bozsog, nem málna, nem gyümölcs, de íz, szín (csín, tűz, mint rendesen). Tekintete bizsergető. A járása dehogyis vonagló, hanem vonuló. Ma már alig van nő, aki így tudná hordani magát. Egy egész világ teremtődik újra e hordás nyomán, városrészek emelkednek, allék, korzók, sétányok, estélyek, termek, teraszok, tálcák, pezsgők. Olyan közelre tud állni, közel a testemhez, főként hátulról, mint senki más. Órákig elálldogálok az ablak előtt, nézem a város fényeit, s ő mögöttem. Átszövi testével a bordáimat. A fájdalom, fiacskám, suttogja, véges. De ordítani kell, necesse est. Torkod szakadtából ordíts. Ez nem színjátszás, ez a dolgok rendje. Ő üt, te ordítasz. Ő üt, te ordítasz. Ha nem ordítasz, abból baj lehet. Nemcsak azért, mert ő, nem látván erőfeszítése eredményeit, csalódott lesz, kedvetlen, és ez váratlan "dolgokra" sarkallhatja, hanem mert az ordítás eltakarja a fájdalmadat, közéd és a fájdalom közé áll, és erre bizony nagy szükséged van, ha túl akarsz valahogy, akárhogy jutni a végesség határtalanságán.
Közel.
Van egy nő. Megszeretett. Nem illünk egymáshoz. Van, amikor ez zavaró, és van, amikor nem. Amikor zavaró, akkor én gyűlölöm őt és ő elviselhetetlenül harsányan rajong értem. Ilyenkor vastag a csípője és illegeti. Ilyenkor széles az ajka és közönséges a gondolkodása, lapos a feneke, savanyú a lehelete. Ami máskor blicc-snell, az most csupán slágfertig. Ami máskor érzékeny helyzetértékelés, az most önös helyezkedés, a sokszínűségből fölszínesség lesz, a drága és ritka parfüm fanyarsága, ne kerteljek, szarszagú, a természetes jópofasága pedig hangoskodás. A humor jópofáskodás. A kedvesség törleszkedés. A szigor gorombaság, a jókedv idétlenség, a rosszkedv kelletlenség, az élénk tekintet dévaj. És így tovább, minden, bármi. Amikor nem zavar, akkor én: odavagyok érte, lelkesen pihegek, ha megpillantom, beremeg a térdem, izzad a tenyerem, s az Ég kegyeltjének tartom magam, hogy egy ilyen nő figyelemre méltat, és ő: mindezt irgalmasan tűri. A melle akár egy túlérett bakfisnak. A csípője, mint a Duna-kanyar (erőmű előtt). Az öle kipörzsöli a gyöpöt. A bőre nem öregfoltos, hanem díszes. Az ajka külön életet él, bozsog, nem málna, nem gyümölcs, de íz, szín (csín, tűz, mint rendesen). Tekintete bizsergető. A járása dehogyis vonagló, hanem vonuló. Ma már alig van nő, aki így tudná hordani magát. Egy egész világ teremtődik újra e hordás nyomán, városrészek emelkednek, allék, korzók, sétányok, estélyek, termek, teraszok, tálcák, pezsgők. Olyan közelre tud állni, közel a testemhez, főként hátulról, mint senki más. Órákig elálldogálok az ablak előtt, nézem a város fényeit, s ő mögöttem. Átszövi testével a bordáimat. A fájdalom, fiacskám, suttogja, véges. De ordítani kell, necesse est. Torkod szakadtából ordíts. Ez nem színjátszás, ez a dolgok rendje. Ő üt, te ordítasz. Ő üt, te ordítasz. Ha nem ordítasz, abból baj lehet. Nemcsak azért, mert ő, nem látván erőfeszítése eredményeit, csalódott lesz, kedvetlen, és ez váratlan "dolgokra" sarkallhatja, hanem mert az ordítás eltakarja a fájdalmadat, közéd és a fájdalom közé áll, és erre bizony nagy szükséged van, ha túl akarsz valahogy, akárhogy jutni a végesség határtalanságán.
Közel.
na,te aztán könnyen veszed az életed.....a hsz-edből ítélve nem tiszteled a Nőket...amolyan "úgyiscsakdugnivalónakjók"-típus lehetsz,óriási ego'val
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47519)
VIP
2007. 07. 27. péntek 10:29
Ha a kérdés komoly, akkor teljesen egyet értek a hsz-eddel.
De szerintem ilyet nem lehet komolyan kérdezni.
Vagy itt tartunk, hogy igen??
Vagy itt tartunk, hogy igen??
1:férj 2:gyerekek 3:egzisztencia és minden más ami a három dologhoz hozzátartozik,10 az amugy is tul sok
Ha a kérdés komoly, akkor teljesen egyet értek a hsz-eddel.
Vagy itt tartunk, hogy igen?? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy itt tartunk, hogy igen?? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 12:42
Leginkább az, hogy folyamatosan biztonságba érezzék magukat melletünk, és mindig NŐ-két kezeljük és bánjunk velük (fő kellékek a figyelmesség, odafigyelés, őszínteség)!
Leginkább az, hogy folyamatosan biztonságba érezzék magukat melletünk, és mindig NŐ-két kezeljük és bánjunk velük (fő kellékek a figyelmesség, odafigyelés, őszínteség)!
Leginkább az, hogy ilyeneken törjük a fejünket.
Így legalább kérniük sem kell, mégis kapnak (igaz, csak azt amit mi gondolunk).
Fontos még: ha rájövünk, szóljunk nekik is!
Így legalább kérniük sem kell, mégis kapnak (igaz, csak azt amit mi gondolunk).
Fontos még: ha rájövünk, szóljunk nekik is!
Rosemary kedves.Az#511 hsz-ben leírt mini tízparancsolat elvárásainak 2 db férfi személyre volt szükséged?/HÁT?/Szerencsésnek érezhetem magam?Lehetőséget kaptam egy keringőre?Sok sok kérdés. Ezek szerint mégsem találtad meg az "Etalon"férfit.- Tisztelve téged egy őszülő halánték.-
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 27. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 21:42
Olvass egy kicsit a hsz-ekben, és megtalálod az én egyik hsz-emet, ahol le van irva, hogy mi kell nekem, lehetséges, hogy a végén majd egymásnak kellünk...
Olvass egy kicsit a hsz-ekben, és megtalálod az én egyik hsz-emet, ahol le van irva, hogy mi kell nekem, lehetséges, hogy a végén majd egymásnak kellünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 06. 27. szerda 19:11
Mi kell a nőnek? Hogy is mondjam: remélem ÉN!
gazdag jóképű pasi.aki mellesleg sportol és tesz valamit az alakjáért..megértő..stb stb..amit a tv ben mondanak
Mi kell a nőnek? Hogy is mondjam: remélem ÉN!
régen nem hittem,hogy ez igaz lehet... de egyre jobban így gondolom. bár nekem is vannak férfi létemre egyéb igényeim. de a fő különbség nem is ez! hanem hogy én (miután megvan a minden igényt kielégítő nő nem lépek le az első szembejövő csajjal! ez viszont fordítva igenis megeshet(baráti körben megfigyelt tapasztalat)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 13:51
Hogyan lehet boldoggá tenni egy nőt???
Csak ilyennek kell lenni:
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
* És mindenekelőtt........... nagyon gazdag.
De mindenképpen ügyelni kell rá, hogy:
1. ne legyünk féltékenyek, de érdektelenek sem
2. jól kijöjjünk a családjával, de ne töltsünk több időt velük, mint Vele.
3. engedjünk teret neki, de mutassunk érdeklődést aziránt, merre jár.
És nagyon fontos:
Ne felejtsük el a jeles dátumokat: születésnap, házassági évforduló, ünnepek, menstruáció, az első csók, a kedvenc nagynéni és a testvérek születésnapja, a nagyszülők és a legjobb barátnő születésnapja.
Sajnos, még ha betűről betűre követjük is ezeket az utasításokat, nem 100%-osan garantált a Nő boldogsága, mert úgy érezheti, hogy megfojtja a tökéletes élet, és meglép az első szerencsétlennel, akivel találkozik.
VÉGÜL összefoglalva az előzményeket:
Hogyan tegyen boldoggá egy NŐ egy férfit?
Amire "csak" szükség van hozzá:
1. Szex
2. Kaja (sör)
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
És nagyon fontos:
Ne felejtsük el a jeles dátumokat: születésnap, házassági évforduló, ünnepek, menstruáció, az első csók, a kedvenc nagynéni és a testvérek születésnapja, a nagyszülők és a legjobb barátnő születésnapja.
Sajnos, még ha betűről betűre követjük is ezeket az utasításokat, nem 100%-osan garantált a Nő boldogsága, mert úgy érezheti, hogy megfojtja a tökéletes élet, és meglép az első szerencsétlennel, akivel találkozik.
1. Szex
2. Kaja (sör)
Női igények:
Eredeti lista (22 éves korban)
1. Jóképű
2. Elbűvölő
3. Gazdag
4. Figyelmesen hallgat
5. Szellemes
6. Sportos
7. Van stílusa
8. Jó ízlese van
9. Ötletesen ajándékoz
10. Mélyérzésű, romantikus szerető
Módosított lista (32 éves korban)
1. Jól néz ki - jó, ha van valami haj a fején
2. Kinyitja a kocsiajtót, rám adja a kabátot
3. Van elég pénze, hogy elvigyen egy jobb étterembe
4. Többet figyel rám, mint amennyit beszél
5. Megfelelő időben nevet a vicceimen
6. Vásárláskor könnyedén viszi a szatyrokat
7. Van legalább 1 nyakkendője
8. Meltányolja a jó házikosztot
9. Emlékszik a születésnapokra és évfordulókra
10. Legalább egy héten egyszer szerelmeskedünk
Módosított lista (42 éves korban)
1. Nem néz ki túl rosszul, nem baj, ha kopasz
2. Nem indul el a kocsival, amíg be nem ülök
3. Állandó munkája van, néha elvisz a McDonald'sba
4. Megfelelő időben biccent, ha mesélek valamit
5. Általaban emlékszik a viccek poénjára
6. Elég ereje van, hogy segítsen átrendezni a szobát
7. Általaban inget hord, hogy rejtse a pocakját
8. Tudja, hogy a csavaros tetejű pezsgő nem jó
9. Emlékszik rá, hogy le kell hajtani a WC ülőkét
10. A legtöbb hétvégén megborotválkozik.
Módositott lista (52 éves korban)
1. Az orrában és a fülében illő hosszúságúra vágja a szőröket
2. Nyilvánosan nem böfög és nem pukizik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem alszik el, amikor beszélek hozzá
5. Nem meséli el túl soxor ugyanazt a viccet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy hétvégén felkeljen a kanapéról
7. Legtöbbször tiszta fehérneműt vesz, és nem visel felemás zoknit
8. Méltányolja, hogy a TV előtt vacsorázhat
9. Alkalomadtán a nevemen szólít
10. Néhány hétvégén megborotválkozik
Módosított lista (62 éves korban)
1. Nem ijesztget kis gyerekeket
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba
3. Nem kér túl sok zsebpénzt
4. Csak kicsit horkol, amikor ébren van (ha alszik, akkor hangosan)
5. Elfelejti, hogy miért nevet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy egyedül két lábra álljon
7. Legtöbbször van rajta valamilyen ruha
8. Szereti a pépes ételeket
9. Emlékszik rá, hogy hol hagyta a fogsorát
10. Emlékszik, hogy mikor....
Módosított lista (72 éves korban)
1. Lélegzik!!!
Eredeti lista (22 éves korban)
1. Jóképű
2. Elbűvölő
3. Gazdag
4. Figyelmesen hallgat
5. Szellemes
6. Sportos
7. Van stílusa
8. Jó ízlese van
9. Ötletesen ajándékoz
10. Mélyérzésű, romantikus szerető
Módosított lista (32 éves korban)
1. Jól néz ki - jó, ha van valami haj a fején
2. Kinyitja a kocsiajtót, rám adja a kabátot
3. Van elég pénze, hogy elvigyen egy jobb étterembe
4. Többet figyel rám, mint amennyit beszél
5. Megfelelő időben nevet a vicceimen
6. Vásárláskor könnyedén viszi a szatyrokat
7. Van legalább 1 nyakkendője
8. Meltányolja a jó házikosztot
9. Emlékszik a születésnapokra és évfordulókra
10. Legalább egy héten egyszer szerelmeskedünk
Módosított lista (42 éves korban)
1. Nem néz ki túl rosszul, nem baj, ha kopasz
2. Nem indul el a kocsival, amíg be nem ülök
3. Állandó munkája van, néha elvisz a McDonald'sba
4. Megfelelő időben biccent, ha mesélek valamit
5. Általaban emlékszik a viccek poénjára
6. Elég ereje van, hogy segítsen átrendezni a szobát
7. Általaban inget hord, hogy rejtse a pocakját
8. Tudja, hogy a csavaros tetejű pezsgő nem jó
9. Emlékszik rá, hogy le kell hajtani a WC ülőkét
10. A legtöbb hétvégén megborotválkozik.
Módositott lista (52 éves korban)
1. Az orrában és a fülében illő hosszúságúra vágja a szőröket
2. Nyilvánosan nem böfög és nem pukizik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem alszik el, amikor beszélek hozzá
5. Nem meséli el túl soxor ugyanazt a viccet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy hétvégén felkeljen a kanapéról
7. Legtöbbször tiszta fehérneműt vesz, és nem visel felemás zoknit
8. Méltányolja, hogy a TV előtt vacsorázhat
9. Alkalomadtán a nevemen szólít
10. Néhány hétvégén megborotválkozik
Módosított lista (62 éves korban)
1. Nem ijesztget kis gyerekeket
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba
3. Nem kér túl sok zsebpénzt
4. Csak kicsit horkol, amikor ébren van (ha alszik, akkor hangosan)
5. Elfelejti, hogy miért nevet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy egyedül két lábra álljon
7. Legtöbbször van rajta valamilyen ruha
8. Szereti a pépes ételeket
9. Emlékszik rá, hogy hol hagyta a fogsorát
10. Emlékszik, hogy mikor....
Módosított lista (72 éves korban)
1. Lélegzik!!!
1. rész
A mese habbal, vagy hab nélkül mindig így kezdődik (vastag):
Képzeld el, hogy egy bárban vagy, vagy egy bulin, vagy csak úgy sétálsz valahol. Aztán meglátod Őt, álmaid férfiját.
Már bocsánat, de belőlük kevés van. A sok átlagos külsejű, de azért jó megjelenésű, rendszerint izmos, ápolt, jól öltözött. Az álmok, ha felébredünk csalódást okoznak. Ha rózsaszin szemüveg nélkül szemléljük, egyre több, számunkra kedvező vonást fedezünk fel rajta. Ne feledjük mi sem vagyunk álomnők, csak nők, helyesek, csinosak, ápoltak, diszkréten illatosak, jó frizuval, stb. Legyünk tisztában önmagunkkal és magunkhoz válasszunk. Testi és lelki alkatát tekintve egyaránt. A magunknál több, másé lesz!
Mivel jól ismered a férficsábítás technikáit, pár percen belül sikerül elérned, hogy leendő pasid is elkezdjen érdeklődni irántad. Először csak szemeztek, majd a pasi odajön hozzád, és beszélgetni kezdtek.
Istenem, ha ez igaz is lenne, nem lenne annyi szingli és pasira vágyó nő! Sajnos, csak apránként lehet őket becserkészni, de nem szabad a sültgalambra várni, igenis kezdeményezni kell, mert a pasik mamlaszok, anyámasszony katonái és félnek. Ilyen a nők között is bőséggel akad. Ilyenkor kell egy közvetítő, aki bátor - mint piszil - és megy elébe a dolgoknak!
Toronto városi parkjában a mókusok a kezünkből esznek. A férfiakat is erre kell szoktatni és nem elriasztani. Nekünk is van egy "házi" rigónk, amely minden este - férfi létére - megfürdik a részére direkt ebből a célból elhelyezett, friss vízzzel feltöltött, virágtálban, tőlünk cca. 3 m-re. Nem fél. Úgy pancsol, mint egy kisgyerek a fürdőkádban. Nem szabad elriasztani.
A férfiakat sem szabad, csípős szövegekkel, elriasztani, azt későbbre kell halasztani, mert úgysem marad meg bennetek.
Képzeld el, hogy egy bárban vagy, vagy egy bulin, vagy csak úgy sétálsz valahol. Aztán meglátod Őt, álmaid férfiját.
Már bocsánat, de belőlük kevés van. A sok átlagos külsejű, de azért jó megjelenésű, rendszerint izmos, ápolt, jól öltözött. Az álmok, ha felébredünk csalódást okoznak. Ha rózsaszin szemüveg nélkül szemléljük, egyre több, számunkra kedvező vonást fedezünk fel rajta. Ne feledjük mi sem vagyunk álomnők, csak nők, helyesek, csinosak, ápoltak, diszkréten illatosak, jó frizuval, stb. Legyünk tisztában önmagunkkal és magunkhoz válasszunk. Testi és lelki alkatát tekintve egyaránt. A magunknál több, másé lesz!
Mivel jól ismered a férficsábítás technikáit, pár percen belül sikerül elérned, hogy leendő pasid is elkezdjen érdeklődni irántad. Először csak szemeztek, majd a pasi odajön hozzád, és beszélgetni kezdtek.
Istenem, ha ez igaz is lenne, nem lenne annyi szingli és pasira vágyó nő! Sajnos, csak apránként lehet őket becserkészni, de nem szabad a sültgalambra várni, igenis kezdeményezni kell, mert a pasik mamlaszok, anyámasszony katonái és félnek. Ilyen a nők között is bőséggel akad. Ilyenkor kell egy közvetítő, aki bátor - mint piszil - és megy elébe a dolgoknak!
Toronto városi parkjában a mókusok a kezünkből esznek. A férfiakat is erre kell szoktatni és nem elriasztani. Nekünk is van egy "házi" rigónk, amely minden este - férfi létére - megfürdik a részére direkt ebből a célból elhelyezett, friss vízzzel feltöltött, virágtálban, tőlünk cca. 3 m-re. Nem fél. Úgy pancsol, mint egy kisgyerek a fürdőkádban. Nem szabad elriasztani.
A férfiakat sem szabad, csípős szövegekkel, elriasztani, azt későbbre kell halasztani, mert úgysem marad meg bennetek.
2. rész
Jókat nevettek, sztoriztok, és megismeritek egymást. Aztán ahogy eltelt kis idő, látod rajta, hogy teljesen elcsavartad a fejét!
Vagy nem! Egyikből és másikból is le kell szűrni a tanulságot és idővesztesség nélkül lépni kell, vagy előre, vagy oldalra!
Az élet - sajnos - nemcsak vidámságból áll, de érdemes annak lenni, magunkban egy pozitív életszemléletet kialakítani, és azt átvinni másokra. Kb. olyan sikerrel, mint ahogy én próbálkozom itt a fórumon. De, ha el sem kezdjük? Hit nélkül nincs élet. Hinni kell, hogy a világ, benne az épp kifogott pasi megváltozik.
De Te nagyon jól tudod, hogy egy pasit nem elég elcsábítani, meg is kell tudni tartani! Mivel azonban ez a terület sem ismeretlen számodra, nagyon jól tudod mit és hogyan csinálj, hogy herceged soha ne gondoljon más nőre, csakis rád! Így aztán nem kell tartanod attól, hogy megcsal, és boldogan éltek, ameddig csak TE úgy akarod.
Hát kérem először is nem herceg a herceg, hanem ugyanolyan földi halandó, mint te vagy, nyavalyákkal, beidegződésekkel, amit vagy el tudsz fogadni vagy nem. Tele titkokkal, amiket vagy feltár előtted lassan, vagy soha. Erre van egy nagyon fontos szabály: meg kell elégednünk azzal, amit elmondanak nekünk! A multban kutatni nem csak illetlen, hanem "káros" a jelenlegi kapcsolatra. Nem velem élt, mit érdekel, hogy hány nővel és hányszor. De azért az előbukkanó "furcsaságokra" oda kell figyelni. A nagyon furcsa valami előfordulása esetén pedig le kell lépni. (Nem lehet konkrétabban megfogalmazni!) Csak attól a pillanattól tartoztok felelősséggel egymásnak (féltékenység is idetartozik), amikor a kapcsolatotok elkezdődött, hogy előtte mi volt, nem tartozik csak rád. Persze ne azzal kezdj, hogy bemutatod őt előző szerelmednek. Nem vicc! Van ilyen is!
Ha van érdeklődés, kérdezhettek, ha nincs, csak úgy firkálgattam!
Jókat nevettek, sztoriztok, és megismeritek egymást. Aztán ahogy eltelt kis idő, látod rajta, hogy teljesen elcsavartad a fejét!
Vagy nem! Egyikből és másikból is le kell szűrni a tanulságot és idővesztesség nélkül lépni kell, vagy előre, vagy oldalra!
Az élet - sajnos - nemcsak vidámságból áll, de érdemes annak lenni, magunkban egy pozitív életszemléletet kialakítani, és azt átvinni másokra. Kb. olyan sikerrel, mint ahogy én próbálkozom itt a fórumon. De, ha el sem kezdjük? Hit nélkül nincs élet. Hinni kell, hogy a világ, benne az épp kifogott pasi megváltozik.
De Te nagyon jól tudod, hogy egy pasit nem elég elcsábítani, meg is kell tudni tartani! Mivel azonban ez a terület sem ismeretlen számodra, nagyon jól tudod mit és hogyan csinálj, hogy herceged soha ne gondoljon más nőre, csakis rád! Így aztán nem kell tartanod attól, hogy megcsal, és boldogan éltek, ameddig csak TE úgy akarod.
Hát kérem először is nem herceg a herceg, hanem ugyanolyan földi halandó, mint te vagy, nyavalyákkal, beidegződésekkel, amit vagy el tudsz fogadni vagy nem. Tele titkokkal, amiket vagy feltár előtted lassan, vagy soha. Erre van egy nagyon fontos szabály: meg kell elégednünk azzal, amit elmondanak nekünk! A multban kutatni nem csak illetlen, hanem "káros" a jelenlegi kapcsolatra. Nem velem élt, mit érdekel, hogy hány nővel és hányszor. De azért az előbukkanó "furcsaságokra" oda kell figyelni. A nagyon furcsa valami előfordulása esetén pedig le kell lépni. (Nem lehet konkrétabban megfogalmazni!) Csak attól a pillanattól tartoztok felelősséggel egymásnak (féltékenység is idetartozik), amikor a kapcsolatotok elkezdődött, hogy előtte mi volt, nem tartozik csak rád. Persze ne azzal kezdj, hogy bemutatod őt előző szerelmednek. Nem vicc! Van ilyen is!
Ha van érdeklődés, kérdezhettek, ha nincs, csak úgy firkálgattam!
Ebből KB 30-feletti jó tulajdonság"szerénységemre"ráillík. Jöhet a sex majd a megérdemelt vacsora, és a kellemesen behűtött sör. Az extra igényeket vacsi útán rendezem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 13:51
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
És nagyon fontos:
1. Szex
2. Kaja (sör)
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
És nagyon fontos:
1. Szex
2. Kaja (sör)
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
És nagyon fontos:
1. Szex
2. Kaja (sör)
* Barát
* Társ
* Szerető
* Testvér
* Apa
* Mester
* Tanár
* Szakács
* Ezermester
* Autószerelő
* Lakberendező
* Stiliszta
* Villanyszerelő
* Szexológus
* Nőgyógyász
* Pszichológus
* Pszichiáter
* Terapeuta
* Vakmerő
* Szimpatikus
* Izmos
* Gyengéd
* Figyelmes
* Lovagias
* Okos
* Fantáziadús
* Kreatív
* Edés
* Erős
* Megértő
* Toleráns
* Bölcs
* Ambiciózus
* Tehetséges
* Bátor
* Határozott
* Megbízható
* Tiszteletreméltó
* Szenvedélyes
És nagyon fontos:
1. Szex
2. Kaja (sör)
Nekem is van párom, nem sajnálom, hogy van menyasszonyod, mert én ezt a pasit semmi pénzért sem hagynám el...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Vigyázok is a férfiakra, azt elismerem, hogy nehezen teljesithetőek az elvárásaim, de van akinek már sikerült is...
Minden nőnek más kell...egy biztos, ha megkap mindent akkor lelép! Volt olyan nő akit nemigazán kényeztettem el mégis négykézláb csúszott utánnam és volt olyan kinek mindent megadtam és mégsem kellettem...na akkor most hogy is van ez? Biztos recept nincs...
A nők érzékenyebbek, szentimentálisak, vágynak a kényeztetésre, szeretik ha odafigyelnek rá (és ez miért lenne baj???)....de szerintem azokat amiket 1 nő elvár a párjától azokat ő is megteszi..kompromisszum...
Egy férfi is lehet igényes, vágyhat dolgokra...stb. sőt-ha már a nőkröl el lehet mondani hogy (sokan, tisztelet a kivételnek) a pénzre hajtanak- elvárja hogy eltartsák.
Egy nő felemelkedhet 1 férfi szintjére bármiben...nem értem hogy miért kell mindig blamálni őket...az pedig hogy igényeik vannak az természetes, normális dolog...hiszen mindenkinek vannak.
Egy férfi is lehet igényes, vágyhat dolgokra...stb. sőt-ha már a nőkröl el lehet mondani hogy (sokan, tisztelet a kivételnek) a pénzre hajtanak- elvárja hogy eltartsák.
Egy nő felemelkedhet 1 férfi szintjére bármiben...nem értem hogy miért kell mindig blamálni őket...az pedig hogy igényeik vannak az természetes, normális dolog...hiszen mindenkinek vannak.