Sziasztok .Mesekönyvek balra a második polcon .....Szerintem a mai fiatal lányoknak pénz és egzisztencia.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 22:01
Nem olvastam el minden hozzászólást, de én leirom, hogy nekem mi kell...
1.ne legyen alkoholista, drogos...stb.
2.ész, ész, ész
3.szex, minél sűrűbben(nagy és folyamatosan kemény fasz)+jó test
4.kedvesség,hűség,figyelmesség,megértés
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
8.trendi és egyben elegáns
9.anyagi helyzet
Ennyi, úgygondolmo, hogy nem nehéz teljesiteni a kivánságaimat, mert már két pasinak sikerült...
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
Ennyi, úgygondolmo, hogy nem nehéz teljesiteni a kivánságaimat, mert már két pasinak sikerült...
sajnalom, nekem mar van menyasszonyom!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
lehet hogy kifogtad a földön azt a két pasit. Nem könnyű neked megfelelni tökéletes pasi NINCS NEM LÉTEZIK ahogy nincs tökéletes nő sem.
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
2.ész, ész, ész
5.vadság
6.kényeztetés
7.humor
9.anyagi helyzet
Szerintem rossz irányból közelíted meg. Biztonságérzet kell nekik-ahogy én tapasztalom-, és a kocsi, ház, stb valami olyasmit jelent, hogy a férfi valamit már megteremtett, amivel (anyagi) biztonságban van. (Általában)nem attól erős valaki, hogy jó kocsija van, hanem azért van jó kocsija, mert erős, tehát biztonságot tud nyújtani. De ez nem egy rövid téma...Természeti lények vagyunk, és ott örök szabály: az erős b@szik.
(Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 02. 06. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 14:07
Sajnos a mai lányok nagyon (tisztelet a kivételnek, mert van olyan is, tudom) sajnos azt nézi, hogy : milyen kocsid van; mennyi lóvé a buxádban; milyen drága a cucc ami rajtad van; mekkora értékre az nyakláncod.....
Ismétlem önmagam/Kényeztetés/10-szer.Ha a nő mindent megkap ami érdekli,:Ő maga nyitja ki a"buxáját" amire te hűen ácsingoztál!
de szar neked.
(Ez egy válasz eroberter üzenetére (2007. 02. 06. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 13:53
Érdekes... én eddig csupa olyan csajjal találkoztam életem során, amelyiknek csak a szex nem kellett, pénz meg ilyesmi viszont dögivel...
Sajnos a mai lányok nagyon (tisztelet a kivételnek, mert van olyan is, tudom) sajnos azt nézi, hogy : milyen kocsid van; mennyi lóvé a buxádban; milyen drága a cucc ami rajtad van; mekkora értékre az nyakláncod.....
Érdekes... én eddig csupa olyan csajjal találkoztam életem során, amelyiknek csak a szex nem kellett, pénz meg ilyesmi viszont dögivel...
(Ez egy válasz karesz1980 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ó hogy nem szakad le az ujjad, mikor ennyit bepötyögsz!
(Ez egy válasz karesz1980 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
szex
hát ebben pedig tévedsz, talán mondhatom többi nőnemű társam nevében is hogy nem erre van szükségünk.
(Ez egy válasz csopir üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 10:15
elso sorba penz,ruhak,csecsebecse,egy hazialat,valaki akivel pletykal,valami kemeny dolog mindegy notol fug,kocsi soforel,szepitoszerek,es valaki akin kitoltheti baszusagat
de jo lett, bennem egy kolto veszett el:)))
szeretet kell nekik es torodes, én tudom
nem kell nekik nagy ajandek eleg a virag is:P
nem kell nekik nagy ajandek eleg a virag is:P
Az odaadónak igaza van.Lehetne akár nő is mert nagyon tudja mi kell.Minden jóval együtt sok kényeztetés.
/Kényeztetés/.Alapból 10-szer.A többi apróság.A nő állitja fell a sorrendet,meg stb..
húúúú, nem tudom, h milyen nőkkel találkoztál eddig, de büszke vagyok, h én nem ilyen vagyok!!!!! ugyanakkor szégyellem, h ezt hiszik a pasik!
(Ez egy válasz csopir üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 10:15
elso sorba penz,ruhak,csecsebecse,egy hazialat,valaki akivel pletykal,valami kemeny dolog mindegy notol fug,kocsi soforel,szepitoszerek,es valaki akin kitoltheti baszusagat
én,én,én :) + meg esteleg pénz!! :)
az a legjobb ha én kellek neki. ha már más is kell, gondolok itt anyagi dolgokra, akkor az már régen rossz! persze egy kis kényeztetés azért kell, de ha ő várja el és követeli, akkor lőttek az egésznek!
A legtobb no meg szereti,ha haziallat is van a hazba,szóval azis egy lényeges dolog!!De a nok kozul a lgjobban egy ruhanak,vagy egy uj ciponek orulneka legjobban!