Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mire van szüksége a nőnek? Mi az, amitől kezesbáránnyá válik? Mi az, amit sose mondj neki, sose tegyél meg vele? Írd le tapasztalataidat, kérdéseidet, véleményedet.
Egyszer csak összeállítjuk a TOP 10es listát:)

Az eddigi hozzászólások

2006. 12. 17. vasárnap 23:17  #393
Törölt felhasználó (21812)
Legyen kibaszottul gazdag és hatalmas farkat rejtsen a méregdrága nadrágja.
ravasz1
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 23:15
ennyi azért még kevés egy nőnek tapasztalataim szerint...
Miért nem mondjátok be az igazit?
2006. 12. 17. vasárnap 23:15  #392
BigJoe23 BigJoe23 VIP
ennyi azért még kevés egy nőnek tapasztalataim szerint...
Miért nem mondjátok be az igazit?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 22:56
szerintem egy nő úgy van kódolva, hogy képes végig dolgozni 8 órát, képes munkába járni, majd onnan haza, képes háztartást ellátni, képes gyerekeket nevelni, képes leckét kikérdezni, képes készülni az ünnepekre, képes nő lenni, képes anya lenni és képes szerető is lenni...csak néha kell egy kis kikapcs meg egy jó háttér, amit a férfi ad...
vagyis mi kell a nőnek: egy támasz, akire mindig számíthat, aki segíti, aki értékeli, aki szereti, aki kényezteti kicsit, aki megbecsüli
2006. 12. 17. vasárnap 23:11  #391
Törölt felhasználó (21812)
worship
Én még annyit tennék hozzá (vagy talán ez ugyanaz lesz, csak más szavakkal): egy férfi, aki mellett nőnek érzi magát, és aki mellett nem válik olyanná, amilyen nem akar lenni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem egy nő úgy van kódolva, hogy képes végig dolgozni 8 órát, képes munkába járni, majd onnan haza, képes háztartást ellátni, képes gyerekeket nevelni, képes leckét kikérdezni, képes készülni az ünnepekre, képes nő lenni, képes anya lenni és képes szerető is lenni...csak néha kell egy kis kikapcs meg egy jó háttér, amit a férfi ad...
vagyis mi kell a nőnek: egy támasz, akire mindig számíthat, aki segíti, aki értékeli, aki szereti, aki kényezteti kicsit, aki megbecsüli
2006. 12. 17. vasárnap 22:59  #390
Törölt felhasználó (9148)
eljen eljen
2006. 12. 17. vasárnap 22:56  #389
MmePrune MmePrune
2006. 12. 17. vasárnap 22:47  #388
én is szeretek így beszélgetni, főként Doctorbalu-val:))
2006. 12. 17. vasárnap 22:39  #387
háát igazad van: ezt nevezik túlkapásnak
de az nem vitatható, hogy manapság a nők többet vállalnak, mint a férfiak - általánosságban beszélek
a fene nagy egyenjogúság miatt rengeteg nő egyedül neveli a gyerekeket, többletmunkát vállal.....mert a férfiak szerint egyenjogúság van
a nők is dolgoznak napi 8-10 órát és szerintem kevés az a pasi, aki maga gondoskodik mondjuk a vacsiról...az a nagy előrelépés, hogy lista alapján elmegy bevásárolni még mindig messze van attól, hogy a férfi gondoskodik a vacsiról...

huhhh remélem lejön amit mondani szeretnék, egyáltalán nem vagyok "férfiellenes", de sok nőt látok férfiszerepben, mert arra kényszerül. Persze van az ellentéte is, amikor a nő azt sem tudja mit csináljon "jó világában"
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 22:13
annyit az egyenjogusagrol,h szivesen megcsinalom a hazimunkat,vigyazok a gyerekre(mint ahogy ez sok orvoshazasparnal van,h 1evig 1ik,1evig masik fel van gyesen,h nehogy kiessenek a gyakorlatbol-ez az idö,ha nehezen is,de athidalhato),de a nö menjen a bányába,betonozzon,falazzon, menjem kutat asni,követ hordani es meg sorolhatnam-ja,az ferfi munka?!
vannak ezek az idetlen szervezetek,akik a nök egyenjogusagaert "küzdenek",itt a sogoroknal legujabb szerzemenyük a "csereljük le a jelzötablakat!":nöi bicikli ffi helyett, veszkilyarat fele futo nö (nemcsak 1emberke), nöi közuti munkas(amint földet as), buszokban ferfi karjan gyerekkel+idös hölgy,akiknek helyet kell adni,etc.;a legjobb megis az volt,amikor ki kellett cserelni himnuszukban a "hazafiakat" a "haza fiai es a haza lanyaira"!
szoval ennyit a nöi egyenjogusagrol!sok mitugrasz wichtigtuer teljesen elcseszi az egeszet-es komolyan is gondoljak!
2006. 12. 17. vasárnap 22:13  #386
Doctorbalu Doctorbalu
annyit az egyenjogusagrol,h szivesen megcsinalom a hazimunkat,vigyazok a gyerekre(mint ahogy ez sok orvoshazasparnal van,h 1evig 1ik,1evig masik fel van gyesen,h nehogy kiessenek a gyakorlatbol-ez az idö,ha nehezen is,de athidalhato),de a nö menjen a bányába,betonozzon,falazzon, menjem kutat asni,követ hordani es meg sorolhatnam-ja,az ferfi munka?!
vannak ezek az idetlen szervezetek,akik a nök egyenjogusagaert "küzdenek",itt a sogoroknal legujabb szerzemenyük a "csereljük le a jelzötablakat!":nöi bicikli ffi helyett, veszkilyarat fele futo nö (nemcsak 1emberke), nöi közuti munkas(amint földet as), buszokban ferfi karjan gyerekkel+idös hölgy,akiknek helyet kell adni,etc.;a legjobb megis az volt,amikor ki kellett cserelni himnuszukban a "hazafiakat" a "haza fiai es a haza lanyaira"!
szoval ennyit a nöi egyenjogusagrol!sok mitugrasz wichtigtuer teljesen elcseszi az egeszet-es komolyan is gondoljak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 20:22
Személy szerint nem kérek egyenjogúságot!!!
A férfiak nagy többsége szerint az egyenjogúság azt jelenti, hogy mi nők ugyanúgy dolgozunk, ugyanúgy pénzkeresők vagyunk és még mellette a házimunka, gyerekek is a mi hatáskörünk.
Azt elfelejtik, hogy nekik is részt kellene vállalni a házimunkából. Nem egyzser hallottam pasik szájából, amikor egymás közt nőt szidtak, hogy nem tud otthon rendet tartani. Azt már nem is említem, hogy éppen a mi nem vagyunk "papucsok" típusú "ki ha én nem" pasik voltak.
Aztán többször találkoztam már személy szerint én is olyan férfiakkal, akik azon kívül, hogy a nőt háztartási alkalmazottnak nézték, még el is tartattak magukat.
Persze itt most a "rossz" példákat említem, akinek nem inge ne vegye magára:))

De nekem igen is hiányoznak a gavallér férfiak, akik a nőket NŐnek tekintik és az egyenjogúság fogalmát nem keverik valami mással.

Audrey
2006. 12. 17. vasárnap 20:30  #385
Törölt felhasználó (7767)
eljen Igen!
Krapulaxnak, eroberternek: és minden csak értelmezés kérdése!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 20:22
A férfiak nagy többsége szerint az egyenjogúság azt jelenti, hogy mi nők ugyanúgy dolgozunk, ugyanúgy pénzkeresők vagyunk és még mellette a házimunka, gyerekek is a mi hatáskörünk.
Azt elfelejtik, hogy nekik is részt kellene vállalni a házimunkából. Nem egyzser hallottam pasik szájából, amikor egymás közt nőt szidtak, hogy nem tud otthon rendet tartani. Azt már nem is említem, hogy éppen a mi nem vagyunk "papucsok" típusú "ki ha én nem" pasik voltak.
Aztán többször találkoztam már személy szerint én is olyan férfiakkal, akik azon kívül, hogy a nőt háztartási alkalmazottnak nézték, még el is tartattak magukat.

De nekem igen is hiányoznak a gavallér férfiak, akik a nőket NŐnek tekintik és az egyenjogúság fogalmát nem keverik valami mással.

Audrey
2006. 12. 17. vasárnap 20:22  #384

Audrey
(Ez egy válasz eroberter üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 16:40
Az "Egyenjogúságot" lécci magyarázd már el, mert nem értem! Eddig csak hallottam róla, de miben kell "szerinted" megnyilvánuljon? Pl ha nem indul az autó, ő is cserélhessen benne gyertyát?
2006. 12. 17. vasárnap 19:59  #383
Moncy Moncy
Belőlem is felszínre lehet hozni ezt azt wink wink
Na de muszáj mindig bújócskázni? szomoru1 szomoru1 vigyor2 nyes wave wave wave
2006. 12. 17. vasárnap 18:15  #382
Törölt felhasználó (60564)
Az egyenjogúság az, hogy nekik is minden jó ugyanúgy járjon mint egy férfinak. A rossz nem, mert hát ők nők! A férfi viszont ne is álmodjon azokról a kiváltságokról,amik csak nekik vannak!
Ez teljesen logikus, nem??? Szerintük!
Hála istennek ez a fajta szemlélet csak a nők egy szűk rétegére jellemző, a többség boldog, elégedett,/annak előnyeivel,hátrányaival együtt/ hogy nőnek született!!!
(Ez egy válasz eroberter üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 16:40
Az "Egyenjogúságot" lécci magyarázd már el, mert nem értem! Eddig csak hallottam róla, de miben kell "szerinted" megnyilvánuljon? Pl ha nem indul az autó, ő is cserélhessen benne gyertyát?
2006. 12. 17. vasárnap 16:40  #381
eroberter eroberter
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 15:58
-szerelem( és mindaz, ami -személyre szabottan is - belefér!)
-kényeztetés(de nem gügyögéses csecsemőajnározás;)
-figyelmesség( de nem alkalmi, szexhiány-pótló!)
-udvariasság( de nem az elcsépelt,szabványízű;)
-szeretet( minden mennyiségben, mert megérdemeljük!)
-kielégítő szexualítás( ami - különösen a gondolatban megfogalmazottak hiányában -, feltételezi a váltás szükségszerű lehetőségét is, anélkül, hogy az ember lányát egy-az-egyben lekurvázzák ezért;)
-egyenjogúság (de nem a "színén" kinyilvánított, aztán a "fonákján" kórusban kiröhögött;)
-elismerés(merthogy annyi minden fontos dolog megfordul rajtunk, hogy a "laikus" nem is képes elképzelni, inkább bele sem gondol;)
-idő ( amikor eldönthetjük, hogy mit is akarunk egészen felfordított, esetenként megbélyegzett, tőlünk csak bizonyos részben függő életsorsunkkal;)
-mosogatógép, bébiszitter, társalkodónő, széptevő, "rönóklió"..............:)))))
2006. 12. 17. vasárnap 01:20  #380
Doctorbalu Doctorbalu
sajnos az udvariassaggal nem ertek 1et!
mar annyi növel talalkoztam,akiknek fogalmuk sem volt az etikai szabalyokrol(inkabb ugy irom,h eddig 2növel talakoztam,akik tudtak mikor mit es hogyan kell csinalni,akik ertettek a bokokat)-persze legalabb annyi ferfival is(vagyis 1-2ferfival összesen-legrosszabb,amikor a pincer sem tudja)!
azt nem tudom,h a problema honnet ered,talan a neveltetesböl!
baratnömet is eleg sokaig tartott "atnevelnem",amig ö is alkalmazni es erteni kezdte az etikat(ö azt mondta,nem volt hozzaszokva a hetköznapokban is,a többi ferfi erre nem ügyel)!
szal a "mi volt elöbb a tyuk v. a tojas?" problema! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
-kielégítő szexualítás( ami - különösen a gondolatban megfogalmazottak hiányában -, feltételezi a váltás szükségszerű lehetőségét is, anélkül, hogy az ember lányát egy-az-egyben lekurvázzák ezért;)
-egyenjogúság (de nem a "színén" kinyilvánított, aztán a "fonákján" kórusban kiröhögött;)
-elismerés(merthogy annyi minden fontos dolog megfordul rajtunk, hogy a "laikus" nem is képes elképzelni, inkább bele sem gondol;)
-idő ( amikor eldönthetjük, hogy mit is akarunk egészen felfordított, esetenként megbélyegzett, tőlünk csak bizonyos részben függő életsorsunkkal;)
-mosogatógép, bébiszitter, társalkodónő, széptevő, "rönóklió"..............:)))))
2006. 12. 16. szombat 13:58  #379
Szoni Szoni
"szeptevö" ?
Abban az esetben is,ha minden pont telyesitve van?
confused
2006. 12. 16. szombat 13:23  #378
hehe
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 16. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 09:56
Moncykám drága, ez fordítottan egyenes arányban vonatkozik rám, ugyanis minnél okosabb egy Nő, annál jobban fel tudja mérni, mit nyer velem és az nem hogy nem kevés, hanem MINDEN!!! heureka heureka heureka felkialtas felkialtas felkialtas eljen
2006. 12. 16. szombat 09:56  #377
gonoszKismalac gonoszKismalac
Moncykám drága, ez fordítottan egyenes arányban vonatkozik rám, ugyanis minnél okosabb egy Nő, annál jobban fel tudja mérni, mit nyer velem és az nem hogy nem kevés, hanem MINDEN!!! heureka heureka heureka felkialtas felkialtas felkialtas eljen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 15. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 16:50
Annyi ész után már tutis nem Te nyes nyes nyes nyes crazya crazya wave wave wave
2006. 12. 15. péntek 17:14  #376
susuta susuta VIP
Ez csak az én véleményem:
szerelem első látásra,tisztelet(kinek mi az igénye),megbecsülés,mindíg a kedvében lehet járni,észrevenni ha valami történt akár a munkahelyén akár az életben...végeredményben az odafigyelés a másik nemre!!
2006. 12. 15. péntek 16:50  #375
Moncy Moncy
Annyi ész után már tutis nem Te nyes nyes nyes nyes crazya crazya wave wave wave
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 15. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 15:15
1,ész
2,ész
3,ész
4,ész
5,ész
6,ész
7,ész
8,ész
9,ész
10, és Én. mf2 mf2 vigyor1
2006. 12. 15. péntek 15:58  #374
/ 27