Szia! Nekünk van egy , csak az a gond hogy messze vagy!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 12. 18. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 18. szerda 18:14
Sziasztok!
Valami komolyabb elektromos DARTS táblát keresek lehetőleg szekrénnyel és nyilakkal együtt. Fizetés természetben történne...
Valami komolyabb elektromos DARTS táblát keresek lehetőleg szekrénnyel és nyilakkal együtt. Fizetés természetben történne...
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása, javítása Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Szombathely ,Kapuvár ,környékén.
Sziasztok
Vallalkozasotok munkavedelmi es tuzvedelmi feladatainak ellatasat vallalom termeszetbeni fizetesert cserebe.
Illetve tuzolto keszulekek ajandekozasat haztartasokba
Vallalkozasotok munkavedelmi es tuzvedelmi feladatainak ellatasat vallalom termeszetbeni fizetesert cserebe.
Sziasztok
Szia! Nekem van egy profi darts tablám igaz nem elektromos ha ez is érdekel írj! Vannak nyilak is hozzá!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 12. 18. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 18. szerda 18:14
Sziasztok!
Sziasztok!
27-én Budapest - Nyíregyháza útra keresem társam/társaim. Időben és helyben rugalmas vagyok.
27-én Budapest - Nyíregyháza útra keresem társam/társaim. Időben és helyben rugalmas vagyok.
Szívesen elvinnélek, ha google chaten válaszolsz
(Ez egy válasz Par0404 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 12:06
Sziasztok a par női tagjaként keresek egy fiút aki ma elvinni par szexis ruhat venni,, amiert odadoan természetben a segitseget visznoznam..
Várom üzenetben a ajanlatokat. B.pest
sziasztok.asztali számítógép keresi új tulajdonosát,keszthely és környékén.adatok privátban a gépről.megegyezés szerint.13-14 éves gyereknek bőven elég.
Hölgyeknek fuvar a mai napon! Pest-megye!
Van pár okostelefonom, és odaajándékoznám ha kell valakinek. Részletek privátban.
Hétfőn szívesen faragok állítok fát újpest káp vonzáskörében
Sziasztok a par női tagjaként keresek egy fiút aki ma elvinni par szexis ruhat venni,, amiert odadoan természetben a segitseget visznoznam..
Sziasztok!
Beigli diós mákos pároknak hölgyeknek? Házhoz viszem
Ptivátba írjatok
Beigli diós mákos pároknak hölgyeknek? Házhoz viszem
Ptivátba írjatok
Sziasztok! Automentés autoszállitás hölgyeknek..........
Víz-fűtés szerelőt keresek BPen.....csak komolyak.
Sziasztok! 22"Technika Tv-monitor keresi új tulajdonosát,Hölgy személyében.A részleteket privátban. Fizetés természetben.
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál.
Sziasztok! Villanyszerelést válalok Borsod megye, azon belöl Miskolc és Szerencs környékén. Üzeneteket privátban várom.
Hali.fenyőfa valakinek ?hölgy személyében.holnapi nap délelött vihető.még lehet választani.kb 1,5m magasak
Sziasztok
Ünnepek alatt / közben szgk.-al fuvart vállalok az ország területén. Hetero alapon.
Ünnepek alatt / közben szgk.-al fuvart vállalok az ország területén. Hetero alapon.