Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Akinek segítségre van szüksége,Bük 40 km-es körzetében írjon bátranprivát üzenetben. Ha sürgős, akkor elérhetőséggel, és hamarabb tudok, visszajelezni.
Napjában legalább kétszer benézek ide. (hölgyre,párra gondoltam,akinek nem lenne érthető a heteroszexuális defíció),
Napjában legalább kétszer benézek ide. (hölgyre,párra gondoltam,akinek nem lenne érthető a heteroszexuális defíció),
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok, hölgyeknek segítenék Bp-en hazacipelni a karácsonyi cuccokat vagy bármit, amit elfér egy kombiban.
Sziasztok!
Valami komolyabb elektromos DARTS táblát keresek lehetőleg szekrénnyel és nyilakkal együtt. Fizetés természetben történne...
Valami komolyabb elektromos DARTS táblát keresek lehetőleg szekrénnyel és nyilakkal együtt. Fizetés természetben történne...
Üdv mindenkinek Dec 20. án indulok haza Berlinből ha valaki jönne hazafelé akkor írjon BP ig el tudok vinni max 2 személyt
Sziasztok víz és fűtésszerelőt keresek Bpen.. köszi...
Írjatok nyugodtan, találunk megoldást
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2024. 12. 15. vasárnap 12:00
Budapesten pest megyében, taxi illetve lakás felújítással kapcsolatos dolgokban festés burkolás bútorszerelés szinte bármiben tudok segíteni. Referencia van természetesen!
82:cm tv-t adnák egy kis kőzös tornáért.
Villanyszerelő SOS!
Albérlet Cegléden kiadó!
Albérlet Cegléden kiadó!
Hölgyeknek, pároknak kisebb kőműves munka, lakásfelújítás, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Sziasztok! 22"Technika Tv-monitor keresi új tulajdonosát. A részleteket privátban. Fizetés természetben.
Sziasztok,
Szolnokon és környékén hölgynél esetleg párnál bútor összeszerelésében tudnék segíteni. Kisebb ház körüli illetve háztartási dolgot is megcsinálok.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok
Szolnokon és környékén hölgynél esetleg párnál bútor összeszerelésében tudnék segíteni. Kisebb ház körüli illetve háztartási dolgot is megcsinálok.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok
Téliesítés favágás kisebb fuvarozásban tudok segíteni!!
A többit privátban!!!!!!
A többit privátban!!!!!!
Helló
Miskolcon fenyőfa faragást vállalok
Miskolcon fenyőfa faragást vállalok
Vas megyében, bútor szerelés, gipszkarton szerelés, burkolások. Ha valamiben segítség kell, keress-keressetek
Kedves hölgyek- párok. Egy női Revolution karóra várja új gazdáját .
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
cserébe egy kis orál kényeztetést szeretnék és már ott sem vagyok. pároknál természetesen egy cuckold is izgalmas lehet ,tetszene . Ott ,hogy a páros férfi tagja se járjon rosszul egy üveg 0.7L-es Jim&Beam-ot még szívesen adok . tiszta ,ápolt,normális férfi vagyok.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
cserébe egy kis orál kényeztetést szeretnék és már ott sem vagyok. pároknál természetesen egy cuckold is izgalmas lehet ,tetszene . Ott ,hogy a páros férfi tagja se járjon rosszul egy üveg 0.7L-es Jim&Beam-ot még szívesen adok . tiszta ,ápolt,normális férfi vagyok.
Sziasztok!
Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok Pest megyében. Érdeklődni privátban
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok Pest megyében. Érdeklődni privátban
![wave](images/smilies/wave.gif)
Továbbra is keresek Womanizer Vibe és Lelo márkájú vibrátort (ebből több típus is számításba jöhet) vagy ha van vmi különlegességed, amitől megválnál én szívesen befogadnám a gyűjteményembe és tesztelném. Természetben fizetnék érte...
Veszprém környékén fuvar hölgyeknek? Bevásárlás, taxi helyett vagy bármi..