Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van még néhány felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Próbáld fel a neked tetszőket akár még ma, tuti jól fognak állni
Hozlak-viszlek, ha kell! Pár info és kép az adatlapomon, de privátban tudok képeket küldeni az összes ruháról.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Holnapi napon keresnénk hetero férfit, aki Dell tipusú laptopot újrahúzná Jàszberényben.
privátban vàrjuk az üziket.
![smile](images/smilies/smile.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Én az vagyok
(Ez egy válasz Dick79 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok hétvégén megyünk zakopaneba, fiatal egyedülálló lány csatlakozhatna hozzánk ha van kedve, szállásra meghívjuk
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!Debrecen, és környékén tudok segíteni hölgynek, párnak. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, bútor falhoz rögzítése. Fizetés természetben.
Szombathely környékén bútor osszeszerelésben , burkolásban , kisebb kőműves munkákban segítenék megbeszélés szerint .
Eddig nem jelentkezett senki, még egyszer teszek egy próbát
Találtam múlt héten egy 18 karátos arany gyűrűt 2 kisebb, 1 nagyobb brill kővel a közepén. Női gyűrű, szívesen elajándékozom… privát üzenetet írj kérlek! ✌️
Találtam múlt héten egy 18 karátos arany gyűrűt 2 kisebb, 1 nagyobb brill kővel a közepén. Női gyűrű, szívesen elajándékozom… privát üzenetet írj kérlek! ✌️
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
Kandallók szeretnék samottozni,
Cegléden albérlet kiadó!
Cegléden albérlet kiadó!
Balaton Keszthely
Burkolás festés kerti munkákat vállalok
Bútor össze szerelés stb.
Burkolás festés kerti munkákat vállalok
Bútor össze szerelés stb.
Hölgyeknél délelőtti házimunkát vállalok IV. kerület vagy környéke előnyben (mosás,vasalás,portörlés,főzés bevásárlás) Keress bizalommal!
klimaszerelő van köztetek?
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.
![hawaii](images/smilies/hawaii.gif)
Képzett masszőrként,talpmasszőrként masszázst vállalok. Vasmegye északi ill. Sopron megye déli részén. Privát megkereséseket várok.
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Sziasztok!
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Nógrád megyében fuvart vállalok személyautóval és teherautóval is,de favágásban is tudok segiteni
Hölgyek párok ha szeretnétek festésben jártas férfi segítséget kérni, szivesen segítenek