Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast.
![hawaii](images/smilies/hawaii.gif)
Képzett masszőrként,talpmasszőrként masszázst vállalok. Vasmegye északi ill. Sopron megye déli részén. Privát megkereséseket várok.
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Találtam múlt héten egy 18 karátos arany gyűrűt 2 kisebb, 1 nagyobb brill kővel a közepén. Női gyűrű, szívesen elajándékozom… privát üzenetet írj kérlek! ✌️
Sziasztok!
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Bútor összeszerelés,ajtó,ablak beépítés,laminált parketta ,vinil padló lerakását vállalom Békés,Csongrád,Bács-Kiskun megyében.
Nógrád megyében fuvart vállalok személyautóval és teherautóval is,de favágásban is tudok segiteni
Hölgyek párok ha szeretnétek festésben jártas férfi segítséget kérni, szivesen segítenek
Sziasztok dec30 jan2 egerszslok koltségetáljuk
Sziasztok!
Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok hölgyeknek és pároknak Pest megyében. Érdeklődni privátban
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Autószerelést, karbantartást, hibafeltárást vállalok hölgyeknek és pároknak Pest megyében. Érdeklődni privátban
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Holnap sárvári wellnesbelépőt fizetném hölgynek.
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Heves megyében.
Dec.5-én korán reggel Bp.-ről,Nagykanizsára megyek.
Vagány,belevaló útitárs???
Vagány,belevaló útitárs???
Sziasztok! Favágást vállalok hölgyeknek pároknak. Privátban írjatok.
Sziasztok! Villany szerelést vállalok párnak hölgynek. Esetleg kissebb házkörüli munkát. A többit privátban meg beszéljük. Csak is olyan írjon aki mer is találkozni és nem tűnik el.
Kedden korán reggel Budapestről Dunaújvárosba utazom, ha valakinek fuvarra lenne szüksége, priviben jelentkezzen.
Esztergomban és környékén fuvarozás....
Jóga tanárnőt keresek.
Köszönöm ha van ilyen
Köszönöm ha van ilyen
![wink](images/smilies/wink.gif)
Jön a karácsony és sertés hús szívesen segítek hölgyeknek pároknak fizetés természetben
Sziasztok , Hajdú Bihar ban , nem láttam olyan sok felajánlást.. Emiatt gondoltam beirok Hajdú Bihar ban lennék , nagyon sok mindenben (szinte mindenben) otthon lennék , Szívesen felajánlanám segítségem , ha valakinek lenne igénye erre?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása, javítása Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Szombathely ,Kapuvár ,környékén.