Hegesztő munkákat vállalok, kertészet, meg a ház körüli munkák takaritok is , autót, házat
Szobafestő keresünk!
Sziasztok!
Számlaképes albérletet keresünk Bp-en. 2 felnőtt és 1 gyerek részére. A dolog sex részéről a szimpátia dönt. 4-6 os villamos vonala, vagy a xii- ker előnyben. Köszi
Számlaképes albérletet keresünk Bp-en. 2 felnőtt és 1 gyerek részére. A dolog sex részéről a szimpátia dönt. 4-6 os villamos vonala, vagy a xii- ker előnyben. Köszi
Veszèlyes fa kivágását válalom fejèr megye somogy megye ! Írjatok .
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Sziasztok! Zala megye és annak vonzáskörzetében kortól függetlenül Hölgyeknek segítenék. Munkámra és magamra is igényes vagyok. Privátban egyeztessünk...
Kár, hogy nem BP!!!
(Ez egy válasz milfbbw üzenetére (2022. 05. 04. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Közeledik a klímás szezon, ha aktuális lenne számodra (hölgy vagy pár számára) klímatisztítás, keress nyugodtan.
Sziasztok, Vízvezetékszerelőt keresek Zalaegerszeg
Automata mosogép ill mosogato gép szerviz.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Monoron Nem kövér fiúnak szoba kiadó.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Lelki problémákra tanácsot,segítséget nyújtok , hölgyek részére...! A szeretkezés cserébe csak a megoldás része.
Sziasztok. Lakáskarbantartási munkákat vállalok /kisebb jellegű, nem generál víz, vill., gáz, csatorna, burkolás, festés, bútor jav., stb./ Budapesten és közvetlen környezetében. Elsősorban hölgyeknek de párok is beleférnek. Írj priv üzenetet rövid leírással.
Helló! Burkolast vállalok Pest és környékén fizetés természetben ha érdekel keress
Helló burkolást vállalok fizetés természetben keress és beszéljük le!
Sziasztok.
Klímatisztítas javítás vállalok szexért cserébe nőknek pároknak
Balaton déli part környékén
Klímatisztítas javítás vállalok szexért cserébe nőknek pároknak
Balaton déli part környékén
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
Huaweii P20 lite Új állapot. Félvér fiatal nagymellű cigány csajt keresek.